Max & Luuk Tuinmeubelen

Laat je verrassen door het Nederlandse tuinmeubelenmerk Max & Luuk. Een collectie trendy buitenmeubelen in heerlijke pastelkleuren.

De Max & Luuk collectie kenmerkt zich door kwaliteit, kleur en materiaalgebruik, met een zeer aantrekkelijke prijs: een ruime serie meubelen die vier seizoenen lang de zomer in de tuin en op het terras houden. Met tintelende pastelkleuren krijgt jouw droomplek meer sfeer en uitstraling.

De zuivere lijnen van de meubelen zijn gecombineerd met stoere teakhouten tafels. Max en Luuk laten een frivole serie meubelen zien die niet alleen sfeer maar ook plezier en geluk uitstralen, net zoals Max en Luuk zelf, die onbevangen en boordevol plezier in het leven staan.

MAX-en-luuk

Waarom Max & Luuk tuinmeubelen?

Uniek in België: meer dan 3000m² exclusieve tuinmeubelen onder 1 dak

Nergens in België vindt u zo’n groot aanbod tuinmeubelen als bij Hanolux. Wij selecteren alleen de beste en duurzaamste merken voor u, zodat we van elk merk zo goed als de volledige collectie voor u kunnen presenteren. Kom bij ons binnen, wandel rond in onze showroom, en maak in alle rust uw keuze!

Trendy pastelkleuren

Trendy, fris en een aantrekkelijke prijs. Dit is wat Max & Luuk onderscheidt van de andere merken. De veel gebruikte combinatie hout en pastelkleuren zorgt voor een hedendaagse vintage look in uw tuin.

Nederlands ontwerp

Nederland staat samen met België voorop als tuinmeubelontwerper. Het is dan ook niet verwonderlijk dat u bij ons vooral deze Belgische en Nederlandse collecties vindt. Max & Luuk – nauw verbonden met Borek – is met hun frisse collectie hierop zeker geen uitzondering.

Advies

Laat u door onze outdoor living specialisten bijstaan. Afmetingen, materiaalgebruik, stoffen, kleurcombinaties, onderhoud, …
Bij de ideale tuinset komt veel kijken. Onze professionals loodsen u door de verschillende mogelijkheden en begeleiden uw zoektocht naar het tuinmeubelset van uw dromen.

 

Bekijk de volledige collectie hier

Andere Tuinmeubel merken

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren