Max & Luuk Tuinmeubelen Collectie

Laat je verrassen door het Nederlandse tuinmeubelenmerk Max & Luuk. Een collectie trendy buitenmeubelen met speelse elementen.

De Max & Luuk collectie kenmerkt zich door kwaliteit, kleur en materiaalgebruik, met een zeer aantrekkelijke prijs: een ruime serie meubelen die vier seizoenen lang de zomer in de tuin en op het terras houden. Met natuurlijke materialen in diepe kleuren krijgt jouw droomplek meer sfeer en uitstraling.

De zuivere lijnen van de meubelen zijn gecombineerd met stoere teakhouten tafels. Max en Luuk laten een frivole serie meubelen zien die niet alleen sfeer maar ook plezier en geluk uitstralen, net zoals Max en Luuk zelf, die onbevangen en boordevol plezier in het leven staan.

Max & Luuk tuinmeubelen Assortiment

Duke
max&luuk-duke-hanolux-antwerpen-turnhout-outdoor

Duke is de naam van deze reclaimed teakhouten meubelen. Er is een modulaire lounge, een lage fauteuil en een lage bank. De kussens op deze meubelen zijn all weather en verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Stef
max&luuk-stef-stoel-outdoor-hanolux

Deze collectie bestaat uit een tweetal items, een stoel en een lage fauteuil zonder armleuningen. Beiden zijn ze opgebouwd uit een gegalvaniseerd stalen frame in de kleur lava. De rope die hier gebruikt is komt in de kleur Naturel.

Riff
max&luuk-hanolux-riff-bijzettafel-tuinmeubelen-outdoor-turnhout

De Riff bijzettafel is zo gevormd zodat hij eenvoudig aangeschoven kan worden bij het daybed van de West collectie en de Duke lounge. De kleur van deze aluminium bijzettafel is zwart.

Kick
max&luuk-kick-bijzettafel-outdoor-tuinmeubelen-hanolux-antwerpen

De Kick collectie is opgebouwd uit aluminium en is in de kleur zwart. De tafels hebben verschillende hoogtes en afmetingen.

Bo
max&luuk-bo-planter-bloempot-hanolux-turnhout-tuinmeubelen

Deze collectie bestaat uit een leuke planter zet. De set bestaat uit twee planters in de kleur lava of naturel. De aluminium frames zijn voorzien van een all weather draad waardoor ze het hele jaar buiten kunnen staan.

Isa
max&luuk-hanolux-isa-lamp-tuinmeubelen-turnhout

Isa is de naam van deze serie lampenkappen van Max&Luuk. Deze lampen zijn opgebouwd uit een aluminium frame en omwonden met een all weather draad.

Tim
max&luuk-hanolux-tim-lamp-outdoor-tuinmeubelen

De draad voor deze kap is herkenbaar van de Amy en Stef stoel. Deze kunnen perfect geplaatst worden onder een overkapping.

Finn
original teak Finn stool hanolux tuinmeubelen max luuk

De Finn collectie heeft een stoere uitstraling. De kruk, bank en tafel zijn gemaakt van Original Teak dat na verloop van tijd mooi zilvergrijs kleurt.

Mason
max&luuk tuinmeubelen mason

De Mason serie is een grote familie tuinmeubelen die allen gemaakt zijn van reclaimed teak dat na verloop van tijd grijs kleurt. Het design is vorm gegeven met strakke lijnen voor een moderne look.

 

Faye
fibre Faye chair white hanolux tuinmeubelen max luuk

De Faye serie heeft een moderne look door de strakke lijnen in de vormgeving. Deze stoelen zien er niet enkel mooi uit maar zijn ook zeer comfortabel. Een zitkussen wordt bij de lage fauteuil meegeleverd maar is bij de andere modellen ook een optie zodat u de stoelen nog gezelliger kan maken.

 

 

 

Anna
rope Anna chair moss hanolux tuinmeubelen

Anna is een speelse armstoel. De natuurlijke materialen en vormen geven de stoel een zeer uitnodigende en warme sfeer. Anna heeft een aluminium frame en is voorzien van een all weather rope.

 

 

Bellarope Bella chair cushion lava hanolux tuinmeubelen max luuk

Bella geeft u het grote comfort van een lounge maar heeft enkel de ruimte nodig van een stoel. De perfecte oplossing dus wanneer u niet veel ruimte heeft.  De speciale knooptechniek draagt zorg voor het zit gemak en de stevigheid. Met het optionele zitkussen wordt de stoel nog luxueuzer.

rope Nora lounge chair lava hanolux tuinmeubelen max luukNora

De Nora fauteuil staat voor luxueus zitcomfort. De grote all weather kussens zijn op maat gemaakt en het aluminium frame heeft een poedercoating zodat het extra beschermd is. Plof gezellig neer in deze knusse zetel.

 

 

 

 

 

Andere Tuinmeubel merken

De koffie staat klaar

Spring binnen in onze showroom van maar liefst 3000m² in Turnhout voor uw prijs & advies op maat.
Onze outdoor living specialisten gaan graag samen met u op zoek naar uw ideale tuinmeubel.

De koffie staat alvast klaar!

Maak een afspraak

Hanolux logo

 

Bewaren