Royal Botania Tuinmeubelen

Een divers en geraffineerd aanbod tuinmeubelen: daar is Royal Botania voor bekend. Belgische topkwaliteit die voor ieder wat wils biedt: een brede selectie aan verschillende materialen, uitgebreide collecties en een design dat tot in de perfectie vormgegeven is.

Royal Botania is de oorspronkelijke koploper in het gebruik van teakhout, een mooie en ook praktische houtsoort die zonder extra onderhoud uitermate bestand is tegen allerlei weersomstandigheden. Ze zetten die duurzaamheid verder door in de rest van hun collecties en verbinden altijd comfort met functionaliteit. Ze hebben een indrukwekkende geschiedenis waarin ze stap voor stap zijn gegroeid naar een bedrijf dat in de tuinmeubelenwereld een topspeler is geworden.

Een indrukwekkend aanbod waarin iedereen iets kan vinden naar zijn smaak!

Royal Botania tuinmeubelen jive stoel tuin

Solden tot -40%!

Kom uw tuininrichting helemaal op punt stellen en geniet van kortingen op de toonzaalmodellen van onze tuinmeubelen.
Zoekt u een designtuinset, een tijdloze blijver of een bijzondere eyecatcher? Wij hebben het allemaal!

Waarom Royal Botania tuinmeubelen?

Uniek in België: meer dan 3000m² exclusieve tuinmeubelen onder 1 dak

Nergens in België vindt u zo’n groot aanbod tuinmeubelen als bij Hanolux. Wij selecteren alleen de beste en duurzaamste merken voor u, zodat we van elk merk zo goed als de volledige collectie voor u kunnen presenteren. Kom bij ons binnen, wandel rond in onze showroom, en maak in alle rust uw keuze!

Belgisch topdesign

België is de wereldtop op het vlak van tuinmeubelen, het is dan ook niet verwonderlijk dat Royal Botania in Belgische handen is.
De zaakvoerders leerden elkaar kennen op de universiteit van Antwerpen en besloten om samen tuinmeubelen te ontwerpen die zowel verfrissend als kwalitatief hoogstaand moesten zijn. En daar zijn ze ten volle in geslaagd!

Uitgebreide collectie

Geen enkele collectie is zo uitgebreid als deze van Royal Botania. Stoelen, tafels, lounges, krukjes, ligbedden, parasols, … Je vindt het allemaal bij deze topfabrikant.

Advies

Laat u door onze outdoor living specialisten bijstaan. Afmetingen, materiaalgebruik, stoffen, kleurcombinaties, onderhoud, …
Bij de ideale tuinset komt veel kijken. Onze professionals loodsen u door de verschillende mogelijkheden en begeleiden uw zoektocht naar het tuinmeubelset van uw dromen.

 

Ontdek de volledige nieuwe collectie

Er zijn weer tal van nieuwigheden in de Royal Botania collectie van 2018.
Verken hun assortiment tafels, stoelen, loungen en meer via onderstaande link of spring binnen in onze showroom.

Wij hebben voor u een uitgebreid assortiment van zorgvuldig geselecteerde topmerken die u doen wegdromen.
Bovendien kunnen we dankzij onze showroom van 3000m² zo goed als de volledige Royal Botania collectie tentoonstellen.

 

Een greep uit de nieuwe collectie

Twisthanolux royal botania tuinmeubelen

Genieten met een twist. Het frame van deze stoel is gemaakt van aluminium en wordt gecombineerd met een gedraaid weefsel voor de kuip.

Lusit Lounge
hanolux royal botania tuinmeubelen

De Lusit staat voor een nieuwe stijl van loungen: licht en luchtig. Hij kan op verschillende manieren samengesteld worden.

U-NITE hanolux royal botania tuinmeubelen

Architecturaal design met strakke lijnen. Deze tafel is in verschillende groottes verkrijgbaar en u kan de materialen helemaal zelf kiezen. De poten zijn beschikbaar in teak en verschillende kleuren aluminium en voor het blad heeft u de keuze uit teak en maar liefst 8 keramische uitvoeringen.

Andere Tuinmeubel merken

De koffie staat klaar

Spring binnen in onze showroom van maar liefst 3000m² in Turnhout voor uw prijs & advies op maat.
Onze outdoor living specialisten gaan graag samen met u op zoek naar uw ideale tuinmeubel.

De koffie staat alvast klaar!

Maak een afspraak

Hanolux logo

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren