Royal Botania Tuinmeubelen

Een divers en geraffineerd aanbod tuinmeubelen: daar is Royal Botania voor bekend. Belgische topkwaliteit die voor ieder wat wils biedt: een brede selectie aan verschillende materialen, uitgebreide collecties en een design dat tot in de perfectie vormgegeven is.

Royal Botania is de oorspronkelijke koploper in het gebruik van teakhout, een mooie en ook praktische houtsoort die zonder extra onderhoud uitermate bestand is tegen allerlei weersomstandigheden. Ze zetten die duurzaamheid verder door in de rest van hun collecties en verbinden altijd comfort met functionaliteit. Ze hebben een indrukwekkende geschiedenis waarin ze stap voor stap zijn gegroeid naar een bedrijf dat in de tuinmeubelenwereld een topspeler is geworden.

Een indrukwekkend aanbod waarin iedereen iets kan vinden naar zijn smaak!

mozaix-royalbotania-hanolux-lounge-antwerpen-turnhout

Waarom Royal Botania tuinmeubelen?

Uniek in België: meer dan 3000m² exclusieve tuinmeubelen onder 1 dak

Nergens in België vindt u zo’n groot aanbod tuinmeubelen als bij Hanolux. Wij selecteren alleen de beste en duurzaamste merken voor u, zodat we van elk merk zo goed als de volledige collectie voor u kunnen presenteren. Kom bij ons binnen, wandel rond in onze showroom, en maak in alle rust uw keuze!

Belgisch topdesign

België is de wereldtop op het vlak van tuinmeubelen, het is dan ook niet verwonderlijk dat Royal Botania in Belgische handen is.
De zaakvoerders leerden elkaar kennen op de universiteit van Antwerpen en besloten om samen tuinmeubelen te ontwerpen die zowel verfrissend als kwalitatief hoogstaand moesten zijn. En daar zijn ze ten volle in geslaagd!

Uitgebreide collectie

Geen enkele collectie is zo uitgebreid als deze van Royal Botania. Stoelen, tafels, lounges, krukjes, ligbedden, parasols, … Je vindt het allemaal bij deze topfabrikant.

Advies

Laat u door onze outdoor living specialisten bijstaan. Afmetingen, materiaalgebruik, stoffen, kleurcombinaties, onderhoud, …
Bij de ideale tuinset komt veel kijken. Onze professionals loodsen u door de verschillende mogelijkheden en begeleiden uw zoektocht naar het tuinmeubelset van uw dromen.

 

 

Ontdek de volledige nieuwe collectie

Er zijn weer tal van nieuwigheden in de Royal Botania collectie van 2020.
Verken hun assortiment tafels, stoelen, loungen en meer via onderstaande link of spring binnen in onze showroom.

Wij hebben voor u een uitgebreid assortiment van zorgvuldig geselecteerde topmerken die u doen wegdromen.
Bovendien kunnen we dankzij onze showroom van 3000m² zo goed als de volledige Royal Botania collectie tentoonstellen.

 

Een greep uit de nieuwe collectie

royal_botania_conix_tuinmeubelen_outdoor_hanolux_turnhoutConix

De naam van deze collectie verwijst naar de conische vorm van de betonnen voet. Deze zijn gegoten in vezel-versterkt Ductal beton met bijpassende ronde of elliptische tafelbladen. Er is ook de optie op de voet te combineren met keramische tafelbladen in een reeks kleuren, texturen en vormen.

 

Exes

exes_tafel_hanolux_royal_botania_hanolux_turnhout_tuinmeubelen

Het frame van de Exes tafel bestaat uit een driepootframe waarbij de drie benen elkaar in één punt kruisen zowat halverwege de grond en het tafelblad. De frames zijn beschikbaar in zwart, brons, wit en zand gecoat aluminium.

Organix

royal_botania_organix_hanolux_outdoor_turnhoutDeze collectie is ontworpen door Kris van Puyvelde. Door de manier waarop de stoel gewoven is krijgt het ontwerp een unieke textuur wat zorgt voor een stoere en toch elegante stoel.

 

Andere Tuinmeubel merken

De koffie staat klaar

Spring binnen in onze showroom van maar liefst 3000m² in Turnhout voor uw prijs & advies op maat.
Onze outdoor living specialisten gaan graag samen met u op zoek naar uw ideale tuinmeubel.

De koffie staat alvast klaar!

Maak een afspraak

Hanolux logo

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren