Open Zondag - 27 september

Ja, ik wil de showroom bekijken
Tribù Tuinmeubelen

Tribù Tuinmeubelen

Bij Tribù tuinmeubelen proef je het design van de absolute wereldtop: een verfijnde cocktail van elegant modernisme, karaktervolle puurheid en een onberispelijke kwaliteit. Luxueus, maar altijd discreet. Dat is zorgeloos buiten genieten.

Eigentijdse elegantie, karaktervolle puurheid en eigenwijs modernisme 

Exclusief high-end tuinmeubilair is het speelterrein van het Belgische Tribu. In de vroege jaren 90 was Tribù één van de pioniers die het terras en de tuin als een verlenging van het huis zagen. Geruggesteund door haar lange ervaring, groeide het familiebedrijf uit tot een internationaal gerenommeerd merk. Tribù verdeelt zijn design buitenmeubelen vandaag in meer dan 50 landen, en behoort tot de wereldtop in de sector. Ze werken met internationale designers en met de typische Tribu – stijl hoog in het vaandel: ingetogen lijnen en zin voor detail.

Open Zondag - 27 september

Wij zijn open op zaterdag 26 en zondag 27 september.

Ontdek de nieuwste wellness & outdoor living trends tussen 10u00 en 17u00 in onze 3000m² showroom in Turnhout.

Ja, ik wil de showroom bekijken

Waarom Tribu?

Uniek in België: meer dan 3000m² exclusieve tuinmeubelen onder 1 dak

Nergens in België vindt u zo’n groot aanbod tuinmeubelen als bij Hanolux. Wij selecteren alleen de beste en duurzaamste merken voor u, zodat we van elk merk zo goed als de volledige collectie voor u kunnen presenteren. Kom bij ons binnen, wandel rond in onze showroom, en maak in alle rust uw keuze!

Belgisch topdesign

België is de wereldtop op het vlak van tuinmeubelen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Tribu in Belgische handen is.

Als internationaal gerenommeerd Belgisch familiebedrijf brengt Tribù discrete luxe en exclusiviteit naar terras en tuin.

Zorgeloos buiten genieten

U proeft het design van de absolute wereldtop: een verfijnde cocktail van elegant modernisme, karaktervolle puurheid en een onberispelijke kwaliteit. Luxueus, maar altijd discreet.

Advies

Laat u door onze outdoor living specialisten bijstaan. Afmetingen, materiaalgebruik, stoffen, kleurcombinaties, onderhoud, …

Bij de ideale tuinset komt veel kijken. Onze professionals loodsen u door de verschillende mogelijkheden en begeleiden uw zoektocht naar het tuinmeubelset van uw dromen.

Wij maken uw voorstel op maat

Onze vormgeefsters denken goed na over de keuze qua materialen, kleur en inrichting voor de perfecte inkleding van uw terras of tuin.

Niet zeker of iets zou passen qua afmetingen? Werken binnen een vooropgesteld concept of zorgvuldig uitgewerkt moodboard? Het kan allemaal!

Stuur ons een berichtje en wij gaan graag samen aan de slag.

Ontdek de volledige nieuwe collectie

Er zijn weer tal van nieuwigheden in de Tribù collectie van 2020. Verken hun assortiment tafels, stoelen, loungen en meer via onderstaande link of spring binnen in onze showroom.

Wij hebben voor u een uitgebreid assortiment van zorgvuldig geselecteerde topmerken die u doen wegdromen. Bovendien kunnen we dankzij onze showroom van 3000m² zo goed als de volledige Tribù collectie tentoonstellen.

Ontdek onze andere merken