Branch Tuinmeubelen van Tribù

Branch Tuinmeubelen van Tribù

Geïnspireerd op de takken van een boom, heeft de Branch collectie een ranke, organische look. Het idee achter de collectie was een ontwerp maken die helemaal opgaat in de natuur

Achter de verfijnde uitstraling schuilt een sterk design en een doordachte keuze voor recycleerbare, makkelijk te onderhouden materialen. De techniek van hoge druk spuitgieten geeft het aluminium frame een stevige stabiliteit. De veerkracht van de rug zorgt voor een uitstekend zitcomfort. Ontwerper Manel Molina: "Met Branch willen we de emotionele band met de natuur versterken en een gevoel van respect en fascinatie voor de natuur oproepen."

Details

Uitvoeringen

Eetstoelen met of zonder armleuning, beachstoel, ligbed, bistrotafel, salontafels en eettafels.

Kleuren

Het aluminium is te verkrijgen in Wengé, Linen of Wit. Als tafelblad heb je de keuze uit teak, graniet en aluminium in Wengé, Linen of Wit.

Extra

Keuze uit meerdere stoffen voor het zitkussen van de eetstoel.

Bekijk een andere Tribù tuinmeubelen collectie

Wij maken jouw voorstel op maat

Onze vormgeefsters denken goed na over de keuze qua materialen, kleur en inrichting voor de perfecte inkleding van jouw terras of tuin.

Niet zeker of iets zou passen qua afmetingen? Werken binnen een vooropgesteld concept of zorgvuldig uitgewerkt moodboard? Het kan allemaal!

Stuur ons een berichtje en wij gaan graag samen aan de slag.

Laat je inspireren door onze 3000m² showroom


👉 Bij Hanolux geniet je van meer dan 50 jaar ervaring.

👉 Langdurige relaties met voornamelijk Belgische topmerken.

👉 Als onze tuinsets zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, opstellingen en kleuren, maak je tuinset helemaal uniek!

👉 Onze outdoor living specialisten begeleiden je graag van A tot Z bij jouw plannen.