Tosca Tuinmeubelen van Tribù

Tosca Tuinmeubelen van Tribù

De Tosca collectie, ontworpen door Monica Armani, is tegelijk warm en uitnodigend, chique en intrigerend. Het was de eerste keer dat Tribù een vrouwelijke ontwerpster in de arm nam. 

Vrouwelijkheid en emotie zijn de sleutelwoorden bij het ontwerpen van deze exclusieve buitenmeubelcollectie. Een elegante zitkuip in gepoederlakt inox wordt gedragen door ranke, taps uitlopende pootjes en is bekleed met extra breed, verticaal vlechtwerk. Het materiaal voor dit vlechtwerk kan zonder meer als innovatief omschreven worden: schuim wordt overtrokken met een kokervormige 'kous', gebreid uit textileen en polyolefine. Het materiaal ziet er verrassend natuurlijk uit, maar is toch 100% weersbestendig. Het zitcomfort van de meubels is bovendien erg aangenaam, dankzij de comfortabele outdoor kussens.

Details

Uitvoeringen

Armstoel, eettafel, ligbed, sofa, salontafel, clubzetel en daybed.

Kleuren

Keuze uit een Wengé of Linen.

Extra

Keuze uit meerdere soorten kussens in verschillende kleuren.

Bekijk een andere Tribù tuinmeubelen collectie

Wij maken jouw voorstel op maat

Onze vormgeefsters denken goed na over de keuze qua materialen, kleur en inrichting voor de perfecte inkleding van jouw terras of tuin.

Niet zeker of iets zou passen qua afmetingen? Werken binnen een vooropgesteld concept of zorgvuldig uitgewerkt moodboard? Het kan allemaal!

Stuur ons een berichtje en wij gaan graag samen aan de slag.

Laat je inspireren door onze 3000m² showroom


👉 Bij Hanolux geniet je van meer dan 50 jaar ervaring.

👉 Langdurige relaties met voornamelijk Belgische topmerken.

👉 Als onze tuinsets zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, opstellingen en kleuren, maak je tuinset helemaal uniek!

👉 Onze outdoor living specialisten begeleiden je graag van A tot Z bij jouw plannen.