Tuuci Parasols

Tuuci heeft een passie voor het creëren van de perfecte schaduw met innovatieve en stijlvolle parasols. Doordat de oprichter een verleden bij de marine heeft, is elke parasol ontworpen om weerstand te bieden tegen alle weersomstandigheden in elke omgeving: ultieme duurzaamheid gecombineerd met ongezien gevoel voor stijl en design.

Verwisselbare onderdelen, robuuste materialen en handgemaakte kwaliteit, dat is waar Tuuci voor staat. De frames worden in Amerika geproduceerd, terwijl de topkwaliteit stoffen per parasol op maat worden gemaakt en worden gemonteerd in Nederland.

Schaduw, de specialiteit van Tuuci.

tuuci parasol tuinmeubelen

Waarom Tuuci parasols?

Uniek in België: meer dan 3000m² exclusieve tuinmeubelen onder 1 dak

Nergens in België vindt u zo’n groot aanbod tuinmeubelen als bij Hanolux. Wij selecteren alleen de beste en duurzaamste merken voor u, zodat we van elk merk zo goed als de volledige collectie voor u kunnen presenteren. Kom bij ons binnen, wandel rond in onze showroom, en maak in alle rust uw keuze!

Duurzaamheid en innovatie

Tuuci’s leidende collectie is even innovatief als wonderbaarlijk. Hij is een triomf in schaduw ontwerp en design en tegelijkertijd is hij ontwikkeld om de meest barre weersomstandigheden te weerstaan. Tuuci’s gepatenteerde modulaire opbouwsystemen voorzien bovendien in een heel groot gebruiksgemak.

Nederlandse klasse met een hart voor design

Elegante en eigentijdse klasse. De vormen en stijlen zijn zowel functioneel als esthetisch en zorgen voor een harmonieuze uitstraling. Tuuci blijft de creatieve grenzen verleggen om steeds kwalitatief hoogwaardige en pure producten te creëren.

Advies

Laat u door onze outdoor living specialisten bijstaan. Afmetingen, materiaalgebruik, stoffen, kleurcombinaties, onderhoud, …
Bij de ideale tuinset komt veel kijken. Onze professionals loodsen u door de verschillende mogelijkheden en begeleiden uw zoektocht naar het tuinmeubelset van uw dromen.

 

Andere Tuinmeubel merken

De koffie staat klaar

Spring binnen in onze showroom van maar liefst 3000m² in Turnhout voor uw prijs & advies op maat.
Onze outdoor living specialisten gaan graag samen met u op zoek naar uw ideale parasol.

De koffie staat alvast klaar!

Maak een afspraak

Hanolux logo

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren