Umbrosa Parasols

Umbrosa parasols hebben een aparte kijk op het geven van schaduw. Deze Belgische onderneming biedt een collectie klassevolle en flexibele parasols.
De schaduwoplossingen van Umbrosa zijn een duidelijk statement van zowel elegantie als ingetogen eenvoud, en dat in combinatie met een nooit geziene ergonomie die ‘eenvoudig te gebruiken’ naar een hogere dimensie tilt.

Umbrosa kiest zeer bewust om te werken met de beste internationale designers en uitsluitend in België te produceren.

Umbrosa parasol spectra icarus infina tuinmeubelen antwerpen turnhout hanolux tuin

Waarom Umbrosa parasols?

Unique shade design

Er is geen betere manier om te omschrijven waar Umbrosa voor staat. Het bedrijf, met hoofdzetel in België, biedt een collectie klassevolle en flexibele schaduwoplossingen : Paraflex, Ingenua, Icarus, Rimbou, Spectra, Eclipsum, Infina, Nauta en Legno. Elk van hen verzekert bescherming tegen de zon op een makkelijke en stijlvolle wijze.

Duurzaam en gebruiksvriendelijk

De schaduwoplossingen van Umbrosa zijn een duidelijk statement van zowel elegantie als ingetogen eenvoud en dat in combinatie met een nooit geziene ergonomie die ‘eenvoudig te gebruiken’ naar een hogere dimensie tilt.

Umbrosa kiest zeer bewust om te werken met de beste internationale designers en uitsluitend in België te produceren. Alle onderdelen zijn vervaardigd uit duurzaam geanodiseerd aluminium, UV-bestendige materialen, en stoffen in de allerbeste kwaliteit. Dit alles zorgt voor langdurige schaduw, jaar na jaar.

Gemakkelijk in onderhoud

Gedaan met moeilijk onderhoud van uw parasol. De stoffen van alle Umbrosa parasols zijn gemakkelijk te verwijderen en onderhouden.
Leg de stoffen binnen tijdens de wintermaanden of zuiver ze in je wasmachine, het is zo simpel!

Unieke Belgische klasse en creativiteit

Bij Hanolux kiezen we bewust voor Belgische merken! Zo steunen we niet enkel de lokale markt, maar Belgische merken behoren nu éénmaal tot de top van de wereld. De nieuwe kijk op parasols van Umbrosa past dan ook perfect in ons assortiment.

Uniek in België: meer dan 3000m² exclusieve tuinmeubelen onder 1 dak

Nergens in België vindt u zo’n groot aanbod tuinmeubelen als bij Hanolux. Wij selecteren alleen de beste en duurzaamste merken voor u, zodat we van elk merk zo goed als de volledige collectie voor u kunnen presenteren. Kom bij ons binnen, wandel rond in onze showroom en maak in alle rust uw keuze!

 

De Umbrosa parasol modellen

Infina Umbrosa spectra parasol 

De Infina parasol staat voor rust en eenvoud. Zonder het drukke kluwen van baleinen en baleinhouder, is de Infina een pareltje van pure esthetiek. Het visueel zeer rustgevende effect zorgt voor een clean design dat alle ballast van de klassieke stokparasol overboord gooit.

 

SpectraUmbrosa spectra parasol

Met zijn unieke vorm biedt de Spectra een eindeloze waaier aan posities. Deze strakke parasol combineert de schoonheid van het vlakke ontwerp met de functionaliteit van het waaiersysteem. Dankzij dit systeem vouwt u de parasol  niet verticaal maar horizontaal dicht. Een uniek en hedendaags concept.

 

IcarusUmbrosa icarus parasol

Met de Icarus slaat Umbrosa twee vliegen in één klap. Geïnspireerd door de natuur, ontwierpen we een parasol die terzelfder tijd ook dienst doet als windscherm. De Icarus omarmt en beschermt. Hij creëert de veilige geborgenheid van een cocon, terwijl u volop kunt genieten van het mooie weer.

 

 

 

Andere Tuinmeubel merken

 

De koffie staat klaar

Spring binnen in onze showroom van maar liefst 3000m² in Turnhout voor uw prijs & advies op maat.
Onze outdoor living specialisten gaan graag samen met u op zoek naar uw ideale parasol.

De koffie staat alvast klaar!

Maak een afspraak

Hanolux logo

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren