Verlichting voor in de Tuin

Outdoor living is meer dan enkel een set tuinmeubelen. Bij onze tuinaccessoires vindt u alles om uw tuin gezellig in te richten: vuurhaarden, buitenverlichting, parasols, tuindouches en nog veel meer. Onze kwaliteit wordt ook in de tuinaccessoires doorgezet, met duurzame designartikelen als gevolg.

Ons assortiment tuinverlichting  is onze oplossing voor een gezellig avond buiten genieten. De verlichting van Fatboy en Vondom zorgt voor een gezellige sfeerlicht buiten in uw tuin.

 

Waarom kiezen voor Hanolux?

Immense showroom

Nergens in België vindt u zo’n groot aanbod tuinmeubelen en tuinverlichting als bij Hanolux. Wij selecteren alleen de beste en meest duurzame merken voor u, zodat we van elk merk zo goed als de volledige collectie voor u kunnen presenteren. Kom bij ons binnen, wandel rond in onze showroom, bekijk alles, test alles uit, en maak in alle rust uw keuze!

Persoonlijk advies

Laat u door onze outdoor living specialisten bijstaan. Afmetingen, materiaalgebruik, stoffen, kleurcombinaties, onderhoud, …
Bij een mooie tuin en een mooi terras komt veel kijken. Onze professionals loodsen u door de verschillende mogelijkheden en begeleiden uw zoektocht naar de tuin en het terras van uw dromen.

Kwaliteit in elke prijsklasse

Weerbestendig en een duurzaam ontwerp. Net zoals bij onze tuinmeubelen; is onze tuinverlichting gemaakt voor de toekomst.

Topmerken

België is wereldtop op het vlak van tuinmeubelen en het is dan ook niet verwonderlijk dat het overgrote deel van onze collectie Belgisch design is.
Er wordt samengewerkt met topdesigners die zorgen voor een bijzonder, hedendaags, comfortabel en duurzaam ontwerp.

 

Alleen de beste merken in elke prijsklasse

Fatboy

Fatboy onderscheidt zich door gebruiksvriendelijkheid, sfeervol en warm licht, veel keuze uit verschillende modellen, en energiezuinigheid. Geniet van hun kleine en grote lampen en kroonluchters, alles even aantrekkelijk en tot in het detail afgewerkt. Fatboy kiest voor een retro stijl in een modern jasje.

De kleine lampjes zijn allen draadloos en oplaadbaar, terwijl de grote stuks afgewerkt zijn met een rode draad, een rood label met het logo, en een knalrode afstandsbediening voor aan- en uitzetten en dimmen.

Imagilightsimagilights moments verlichting

Imagilights is een Belgisch bedrijf dat oplaadbare, draadloze verlichting maakt voor binnen en buiten. Ze maken gebruik van de beste LED technologie zodat hun verlichting het beste duurzame alternatief is naast traditionele verlichting. Imagilights heeft de nieuwe collecties tafelverlichting een moderne, elegante look gegeven zodat ze bij elk interieur passen.

De lichtjes van Imagilight hebben oneindig veel kleuren, zijn schokbestendig en waterdicht. Er is bij het design ook gelet op warmte- en koude bestendigheid. Ze kunnen dus tegen een stootje en zijn hierdoor ideaal om buiten te gebruiken.

 

Vondom ChrismyVODOM-chrismy-10

Een bijzonder concept van de jonge Spaanse designer Teresa Sapey! Vernieuwend en verrassend en tot in het kleinste detail afgewerkt… Geïnspireerd door elegante natuurlijke vormen, in een eindeloze spiraal naar boven en naar beneden cirkelend. Verlicht van binnenuit creëert de Chrismy een omhullende en warme sfeer. U hebt keuze uit verschillende afmetingen: een model van 2 meter, 1,5 meter, 1 meter, 0,5 meter en 0.25 meter. Combineer de verschillende modellen in uw huis en tuin en laat de Chrismy’s stralen…

In z’n Chrismy reeks gebruikt Vondom 100 % recycleerbaar polyethyleen, rond gegoten in één stuk, voor een perfecte afwerking en duurzaamheid. Deze gestileerde “kerstboom” kan u zowel in uw tuin als op uw terras of binnen in uw woonkamer zetten.

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren