Betaalmethodes

paymentgateways

 

BANCONTACT / MISTER CASH
Betaal met Bancontact / Mister Cash, een eenvoudige, veilige en snelle methode. U vult alle gegevens van uw kaart in en authentificeert uzelf met een kaartlezer of een wachtwoord. De betaling gebeurt onmiddellijk.

CREDITCARD
Betaal met Visa of Mastercard. De betaling gaat via een beveiligde server met een ssl-sleutel. Uw creditcardgegevens worden gecontroleerd en uw bestelling wordt u toegestuurd.

IDEAL
Voor iedereen met een Nederlandse rekening. Betaal in uw vertrouwde betaalomgeving, beveiligd en snel. De betaling gebeurt onmiddellijk.

PAYPAL
Met Paypal betaalt u via een speciale paypal-rekening. Daarvoor hebt u enkel een e-mailadres nodig en een wachtwoord. Uiterst eenvoudig en snel.

OVERSCHRIJVING
Betaalt u liever met een gewone overschrijving? Geen probleem, hieronder vindt u onze bankgegevens. Eenmaal uw betaling ontvangen sturen wij het bestelde product op.

 

De transacties die worden verricht op Hanoluxshop.be worden beveiligd door het betaalsysteem Ogone. Alle informatie die wordt uitgewisseld voor de uitvoering van de betaling wordt gecodeerd via het SSL-protocol. Deze gegevens kunnen niet worden opgespoord, onderschept of gebruikt door derden. Ze worden ook niet bewaard in onze computersystemen.

Is het te betalen bedrag te groot voor uw bankkaart? Neem contact op met ons. Wij helpen u graag verder met het afronden van de bestelling.

 

Betaalgegevens Hanolux
IBAN-nr.: BE93 4134 1208 6167
BIC: KREDBEBB
BTWnr.: BE0 479 936 303

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *