Jacuzzi's® op stock 🎉

Ja, ik wil elke dag genieten
Klafs Sauna

Klafs Sauna

Klafs heeft werkelijk alles op alles gezet om de mooiste saunacabines af te leveren, naar ieders smaak. In het uitgebreid gamma buiten- en binnenafwerkingen vind je zeker iets naar jouw smaak.

Topmerk in de saunawereld

Geregeld een sauna nemen versterkt je hart, verbetert je bloedcirculatie en je immuniteit, verlicht rugklachten en helpt je lichaam sneller recupereren na een sportinspanning. Regelmatige saunagangen hebben tal van heilzame therapeutische effecten, zowel fysiek als psychisch.

Klafs is een topmerk in de saunawereld en de sauna’s van Klafs zijn de beste in Europa. Je hebt een heel uitgebreide keuze en alles kan op maat gemaakt worden en gecombineerd worden. Klafs werkt enkel met de allerbeste materialen en heeft verscheidene labels voor energiezuinigheid, ecologisch bewustzijn en design. Hun afwerkingsgraad is ongeëvenaard. Ook op comfort wordt niet bespaard. Kortom, een sauna voor wie kwaliteit wil…

Het sanarium van Klafs is uniek.

De sleutel tot een goede gezondheid: luisteren naar je lichaam en het precies datgene geven waar het om vraagt. De ene dag zal dat intense hitte zijn, de andere dag een weldadige zachte vochtige warmte. Met het sanarium van Klafs is dit allemaal mogelijk.

Sanarium

Je kiest gewoon de badvorm waarin je zin hebt en het sanarium past de luchtvochtigheid en de temperatuur volledig automatisch aan jouw wensen aan. Deze exclusief door henzelf ontwikkelde uitrusting voor je sauna brengt nog meer afwisseling in jouw wellnessprogramma.

Luidspreker

De in de vochtigheidssensor geïntegreerde luidspreker verwent je met weldadige natuurklanken of rustige akoestische muziek, precies zoals je dat zelf wenst

Aromatherapie

De wellnesservaring wordt verder nog volledig gemaakt door geuren, kleuren en muziek. Via een aromakelk stromen ontspannende of stimulerende geuren jouw sauna binnen.

SaunaPur

Een SaunaPur®-sessie is een authentieke natuurlijke saunabelevenis met hout, stenen en water. Met deze functionaliteit wordt het oorspronkelijke gevoel van een steenzweetbad nieuw leven ingeblazen. 

Gezond en gevarieerd welbehagen komt op de eerste plaats. Schakel de oven uit en geniet van de pure stille stralingswarmte van de stenen. Voel hoe het heel langzaam afkoelt. Wil je de sessie verlengen, giet dan water op de stenen om de temperatuur weer op te drijven. Net zoals vroeger…

Volledig op maat

Wens je maatwerk? Inbouw in jouw badkamer? Een buitensauna? Alles is mogelijk! Onze wellness experten begeleiden je van begin tot eind met jouw project. Samen gaan we op zoek naar de ideale sauna die het best bij jou past. 

Wij hebben bij Hanolux bovendien alle benodigde materialen en alle vakmensen in huis, zodat je geen externe vakmensen hoeft te contacteren. Voor een sauna op maat en zonder zorgen…

Ontdek onze andere merken

SHOWROOM HANOLUX

3000m² aan inspiratie