PAJU Design

PAJU Design is h├ęt hedendaagse Belgische merk dat originele en stijlvolle binnen- en buitenkaarsen en buitentapijten maakt. Ge├»nspireerd door de wereldwijde trend om het buitenleven te zien als een verlengstuk van jouw persoonlijke leefruimte, draagt Paju Design bij tot een frisse en nieuwe look van jouw buitenruimte.

paju-kaarsen-hanolux.jpg
Tuinaccessoires PAJU Design

De collecties van Paju Design

exclusive-copy.jpg

1. Binnenkaarsen

Paju Design binnenhuiskaarsen zijn verfijnde, hoogwaardige kaarsen gemaakt van zuivere, en natuurlijke was. De katoenen en houten lonten zijn van de beste kwaliteit, met speciaal aangepaste afmetingen om een optimale verbranding te garanderen. 

paju-kaarsen-hanolux.jpg

2. Buitenkaarsen

De buitenkaarsen van Paju Design zijn gemaakt van duurzame materialen, en de pure was bestaat uit zwarte paraffine. Paju Design is handgemaakt om een ontspannen sfeer te cre├źren, en vormt dan ook een bijzondere toevoeging aan jouw tuinmeubelen.

En is je kaars opgebrand? Dan gebruik je de kaars simpelweg als plantenpot!

amandanatural-360x.webp

3. Diffusers

De PAJU Design diffusers zijn het perfecte accessoire om uw binnenruimte compleet te maken. Ze combineren de twee beste dingen van PAJU: stijlvol keramiek en hemelse geuren. Uitgerust met prachtige, hoogwaardige zwarte rotanstokken zijn onze diffusers niet alleen een geschenk voor de neus, maar ook voor de ogen.

images.jpg

4. Birdhouse

De vogelhuisjes van Paju zijn decoratief en uniek. Elk vogelhuisje heeft zijn eigen kenmerkende patroon en glazuur voor een mooie en realistische, natuurlijke afwerking.

Perfecte combinatie van stijl en kwaliteit

img-2323.jpg
amanda-white.jpg
img-3037.jpg
img-5109.jpg
joe-en-lee.jpg
dsc4756-ss2020-003.jpg
92bc88b0-77ce-461f-a18c-f6ef571c1524.jpg
fullsizerender.jpg
geurkaars-greek.jpg
65f8df78-232e-48e1-bd95-b4f05142c640.jpg
paju-design-buitenkaarsen-buitentapijt.jpeg

Bestel op onze webshop

Ben je meteen overtuigd van de buitenkaarsen en -tapijten van Paju Design? Neem dan eens een kijkje op onze webshop. Daar vind je een selectie van het volledige Paju assortiment. 

Bekijk onze andere tuinaccessoires

Bezoek onze showroom

De Hanolux showroom? Dat is 3.000 m┬▓ boordevol inspiratie voor jouw droomexterieur. 

hanolux-tribu-2021-senja-detail.jpg

Uitzonderlijke kortingen op Jacuzzi® spa's tot -25%

Ja, ik wil een topdeal