rizz-buitenmatten.jpg

RiZZ binnen- en buitenmatten

RiZZ binnen- en buitenmatten werd in 1914 opgericht door de gebroeders Zuiddam in Nijkerk. Sindsdien hebben zij zich toegewijd aan het ontwerpen en fabriceren van kwalitatief hoogwaardige borstelproducten. RiZZ heeft een aanbod van strakke binnen- en buitenmatten die ervoor zorgen dat er minder zand en vuil in uw woning binnendringt.

  sfeer-rizz.jpg

  Geschiedenis

  Sinds 1941 hebben meerdere leden van de Zuiddam familie bijgedragen in de ontwikkeling van RiZZ zoals we het vandaag de dag kennen. De productie van borstels staat nog steeds centraal, maar zij zijn steeds meer markt georienteerd en spelen steeds meer in op de vraag van de klant in een wereldwijde markt. De focus ligt op duurzaamheid, slimme oplossingen en hoge kwaliteit en service voor de klanten.

  rizz-indoor.jpg

  Binnenmat

  De binnenmatten van RiZZ zijn gemaakt uit echt leer in antraciet, wit en bruin. Het leer is vlekvrij en de achterzijde is voorzien van antislip. De open structuur van de stof droogt snel, kan gemakkelijk gestofzuigd worden en gestoomd wanneer nodig. De kern van de mat is gemaakt uit een frisé vezel van hotelkwaliteit.

  ritt-oudoor.jpg

  Buitenmat

  Ontworpen voor buitengebruik op de patio, ingang voor- of achterdeur. Deze matten zijn gemaakt uit aluminium profielen die gepoedercoat zijn in antraciet, wit of zilver. Als extra detail kan u ook kiezen voor een teak inleg die dan perfect aansluit bij uw meubels. Zand en vuil vallen eenvuidig door het open profiel en bespaart veel tijd bij het reinigen. De borstels zijn gemaakt uit UV-bestendig nylon filament in een roestvrijstalen strip.

  Details RiZZ

  Producten

  Binnenmatten, buitenmatten en keerborstels.

  Kleuren binnenmatten

  Wit, antraciet en naturel

  Kleuren buitenmatten

  Wit, antraciet en zilver (met of zonder teak inleg)

  Afmetingen

  90x60 cm, 120x70 cm of 175x70 cm