Open zondag - 30 januari 🎉

Ja, ik kom graag langs
Borek Tuinmeubelen

Borek Tuinmeubelen

De tuinmeubelen en parasols van Borek hebben altijd een elegante en eigentijdse klasse. De vormen en stijlen zijn zowel functioneel als esthetisch en zorgen voor een harmonieuze uitstraling

Ultiem genieten met de tuin als middelpunt  


Borek blijft steeds de creatieve grenzen verleggen om kwalitatief hoogwaardige en pure producten te creëren – producten die zorgen voor het ultieme zitcomfort en een perfecte schaduw.

Een ontwerp is pas af als de optimale samenhang is bereikt met het buitenleven. Daarom werkt Borek sinds 1977 nauw samen met een aantal vooraanstaande ontwerpers en dit resulteert elk seizoen weer in uiterst smaakvolle tuinmeubels. Iedere lijn, ieder contour, elk materiaal is gevormd en gekozen om de gebruiker het ultieme ‘genieten’ en ‘ontspannen’ met familie en vrienden te bieden, waarin de tuin het centrale middelpunt vormt.

Solden op onze Tuinmeubelen 🎉

Wij maken plaats voor de nieuwe collectie, profiteer daarom van mooie kortingen op onze toonzaalmodellen tuinmeubelen.
Kom langs, laat je adviseren en kies voor kwaliteit.

Ja, ik ga voor top  outdoor living

Waarom Borek?

Uniek in België: meer dan 3000m² exclusieve tuinmeubelen onder 1 dak

Nergens in België vindt u zo’n groot aanbod tuinmeubelen als bij Hanolux. Wij selecteren alleen de beste en duurzaamste merken voor u, zodat we van elk merk zo goed als de volledige collectie voor u kunnen presenteren. Kom bij ons binnen, wandel rond in onze showroom, en maak in alle rust uw keuze!

Grote collectie

Borek heeft een heel uitgebreide collectie aan tuin- en terrasmeubelen. U vindt bij hen meubelen uit teakhout, aluminium, touw, roestvrij staal en verscheidene kunststofvezels die er allemaal volledig anders uitzien. Ook spelen ze vaak met het combineren van verschillende materialen. In deze collectie vindt ieder gegarandeerd zijn gading!

Toon de hele collectie

Elegant en eigentijds

Elegante en eigentijdse klasse. De vormen en stijlen zijn zowel functioneel als esthetisch en zorgen voor een harmonieuze uitstraling. Het merk blijft steeds de creatieve grenzen verleggen om kwalitatief hoogwaardige en pure producten te creëren.

Advies

Laat u door onze outdoor living specialisten bijstaan. Afmetingen, materiaalgebruik, stoffen, kleurcombinaties, onderhoud, …
Bij de ideale tuinset komt veel kijken. Onze professionals loodsen u door de verschillende mogelijkheden en begeleiden uw zoektocht naar het tuinmeubelset van uw dromen.

Wij maken uw voorstel op maat

Onze vormgeefsters denken goed na over de keuze qua materialen, kleur en inrichting voor de perfecte inkleding van uw terras of tuin.

Niet zeker of iets zou passen qua afmetingen? Werken binnen een vooropgesteld concept of zorgvuldig uitgewerkt moodboard? Het kan allemaal!

Stuur ons een berichtje en wij gaan graag samen aan de slag.

Ontdek de volledige nieuwe collectie

Er zijn weer tal van nieuwigheden in de Borek collectie van 2021. Verken hun assortiment tafels, stoelen, loungen, parasols, barkrukken, daybeds en meer...

Wij hebben voor u een uitgebreid assortiment van zorgvuldig geselecteerde topmerken die u doen wegdromen. Bovendien kunnen we dankzij onze showroom van 3000m² zo goed als de volledige Borek collectie tentoonstellen.

Ontdek onze andere merken