Open zondag - 30 januari 🎉

Ja, ik kom graag langs
Andria Tuinmeubelen van Borek

Andria Tuinmeubelen van Borek

De Andria collectie van Borek combineert een strakke vormgeving met een natuurlijke uitstraling. De gebruikte materialen zorgen voor een prachtig contrast.

De Andria tuinmeubelen zijn zeer licht van gewicht dankzij het aluminium frame en de rugleuning en zitplaats van Ardenza Rope. Deze speciaal ontwikkelde Rope van Borek is vervaardigd uit een thermoplastische synthetische draad waarbij zowel de kern van de draad als de draad zelf door en door gekleurd zijn. Dit materiaal is waterafstotend, uv-bestendig en schimmelwerend waardoor het ook heel eenvoudig te reinigen is.

Details

Uitvoeringen

Lage stoel en armstoel

Kleuren

Het aluminium frame in antraciet kan gecombineerd worden met rope in de kleuren ijzergrijs of antraciet.

Extra

Voor nog meer zitcomfort is er voor de armstoel een zitkussen verkrijgbaar. De lage fauteuil wordt inclusief kussen geleverd.

Bekijk een andere Borek tuinmeubelen collectie

Wij maken jouw voorstel op maat

Onze vormgeefsters denken goed na over de keuze qua materialen, kleur en inrichting voor de perfecte inkleding van jouw terras of tuin.

Niet zeker of iets zou passen qua afmetingen? Werken binnen een vooropgesteld concept of zorgvuldig uitgewerkt moodboard? Het kan allemaal!

Stuur ons een berichtje en wij gaan graag samen aan de slag.

Laat je inspireren door onze 3000m² showroom


👉 Bij Hanolux geniet je van meer dan 50 jaar ervaring.

👉 Langdurige relaties met voornamelijk Belgische topmerken.

👉 Al onze tuinsets zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, opstellingen en kleuren, maak je tuinset helemaal uniek!

👉 Onze outdoor living specialisten begeleiden je graag van A tot Z bij jouw plannen.