dedon-aiir-mood-01-groot.jpg

Aiir Tuinmeubelen van Dedon

De Aiir collectie van Dedon herinterpreteert de klassieke kuipstoel voor een modern leven. In combinatie met de elegante tafel weerspiegelt deze collectie de Scandinavische en Italiaanse roots van het ontwerpduo.

De Aiir collectie is Dedon's eerste collectie met spuitgegoten stoelen waardoor deze licht zijn en je ze eenvoudig kan verplaatsen van buiten naar binnen. De collectie bestaat uit een eettafel en stoelen met de keuze uit taps toelopende teakhouten poten of een slede-onderstel voor de laatste. Aiir's exclusieve kleurenpalet weerspiegelt de invloeden van de Scandinavische en Italiaanse achtergronden van de ontwerpers.

Details

Uitvoeringen

Eetstoel en tafel.

Kleuren

Het teaken of sledeonderstel wordt gecombineerd met een Salt, Pepper, Saffron of Nori kuip voor de stoel. De tafel kan met een teak onderstel in combinatie met een Vulcano, Lipari of White HPL tafelblad.

Extra

Keuze uit meerdere soorten kussens in verschillende kleuren.

Bekijk een andere Dedon tuinmeubelen collectie

moodboard-website-2020.jpg

Wij maken jouw voorstel op maat

Onze vormgeefsters denken goed na over de keuze qua materialen, kleur en inrichting voor de perfecte inkleding van jouw terras of tuin.

Niet zeker of iets zou passen qua afmetingen? Werken binnen een vooropgesteld concept of zorgvuldig uitgewerkt moodboard? Het kan allemaal!

Stuur ons een berichtje en wij gaan graag samen aan de slag.

Laat je inspireren door onze 3000m² showroom


👉 Bij Hanolux geniet je van meer dan 50 jaar ervaring.

👉 Langdurige relaties met voornamelijk Belgische topmerken.

👉 Al onze tuinsets zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, opstellingen en kleuren, maak je tuinset helemaal uniek!

👉 Onze outdoor living specialisten begeleiden je graag van A tot Z bij jouw plannen.