dedon-roii-mood-02-hanolux.jpg

Roii tuinmeubelen van Dedon

ROII, ontworpen door Benjamin Baum, is een eigentijdse uitdrukking van puur DEDON-DNA. Deze collectie stoelen combineert twee verschillende weefstijlen en heeft een opvallende mix van kleuren, texturen en patronen. Lichtgewicht, stapelbaar en gemakkelijk te verplaatsen, ROII is er wanneer je dat nodig hebt en brengt mensen de hele dag tot diep in de nacht samen.

  Het frame van elke stoel is licht genoeg om gemakkelijk te kunnen verplaatsen en heeft een ingewikkeld visgraatpatroon in DEDON Fiber. ROII maakt optimaal gebruik van het matte oppervlak en de haptische eigenschappen van de vezel voor een soepele, uitnodigende afwerking die doet denken aan gevlochten leer.

  Een open weefsel van klassieke DEDON-vezel bedekt de hele zitting en rugleuning, wat een opvallend contrast vormt met het visgraatweefsel en tegelijkertijd duurzaamheid en comfort biedt. ROII is verkrijgbaar in warme en natuurlijke tinten.

  Details

  Uitvoeringen

  Eetstoel met of zonder armleuning en een lage stoel.

  Kleuren

  Tobacco weving

  Extra

  Keuze uit meerdere soorten kussens in verschillende kleuren.

  Bekijk een andere Dedon tuinmeubelen collectie

  Laat je inspireren door onze 3000m² showroom


  👉 Bij Hanolux geniet je van meer dan 50 jaar ervaring.

  👉 Langdurige relaties met voornamelijk Belgische topmerken.

  👉 Al onze tuinsets zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, opstellingen en kleuren, maak je tuinset helemaal uniek!

  👉 Onze outdoor living specialisten begeleiden je graag van A tot Z bij jouw plannen.

  moodboard-website-2020.jpg

  Wij maken jouw voorstel op maat

  Onze vormgeefsters denken goed na over de keuze qua materialen, kleur en inrichting voor de perfecte inkleding van jouw terras of tuin.

  Niet zeker of iets zou passen qua afmetingen? Werken binnen een vooropgesteld concept of zorgvuldig uitgewerkt moodboard? Het kan allemaal!

  Stuur ons een berichtje en wij gaan graag samen aan de slag.