versa-ux-sand-zweefparasol-umbrosa-hanolux.jpg

Versa UX Sand van Umbrosa

De Versa UX Sand is de laatste nieuwe aanvulling in deze unieke reeks van Umbrosa. Met zijn zacht kleurenpallet kan de Sand perfect gecombineerd worden met alle elementen in de tuin of op het terras.

  De topplaat van de parasolvoet bij de Versa UX Sand is afgewerkt met houten latjes zodat deze perfect past bij de nieuwe outdoor trend waarbij accenten in hout helemaal terug zijn. Ook dit model heeft de kenmerkende technieken die alle Umbrosa parasols zo populair maken.

  Details

  Model

  300 x 300 cm

  Kleuren

  Combinatie van een beige mast en voet (RAL1013) met een Colorum Sand doek. De voet is aan de bovenkant afgewerkt met een Sipo hout afdekplaat.

  Extra

  Beschermhoes is standaard inbegrepen.

  Bekijk een ander model uit de Umbrosa reeks

  Laat je inspireren door onze 3000m² showroom


  👉 Bij Hanolux geniet je van meer dan 50 jaar ervaring.

  👉 Langdurige relaties met voornamelijk Belgische topmerken.

  👉 Al onze tuinsets zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, opstellingen en kleuren, maak je tuinset helemaal uniek!

  👉 Onze outdoor living specialisten begeleiden je graag van A tot Z bij jouw plannen.

  moodboard-website-2020.jpg

  Wij maken jouw voorstel op maat

  Onze vormgeefsters denken goed na over de keuze qua materialen, kleur en inrichting voor de perfecte inkleding van jouw terras of tuin.

  Niet zeker of iets zou passen qua afmetingen? Werken binnen een vooropgesteld concept of zorgvuldig uitgewerkt moodboard? Het kan allemaal!

  Stuur ons een berichtje en wij gaan graag samen aan de slag.