Freeflow Bubbelbaden

Freeflow bubbelbaden zijn gemakkelijk te installeren, duurzaam ontworpen en energiezuinig. Ze nemen maar weinig plaats in in uw huis of op uw terras. Bovendien zijn ze door hun unieke “one design” productietechnieken tegen een zacht prijskaartje voordelig te koop.
Laat dit u niet van de wijs brengen; als onderdeel van Hotspring houden zij dezelfde waarden hoog: topkwaliteit, gebruiksgemak en een oerdegelijk design.

limelight bubbelbad

Waarom kiezen voor een Freeflow bubbelbad?

Duurzaam ontwerp

Een duurzaam ontwerp tegen een zacht prijskaartje. De Freeflow spa’s worden in een “one design” geproduceerd waardoor ze goedkoper zijn om te produceren en toch erg stevig. Bovendien zijn de bubbelbaden van Freeflow energiezuinig.

Topkwaliteit

Als dochteronderneming van Hotpspring kan u rekenen op dezelfde waarden van het moederbedrijf: topkwaliteit, gebruiksgemak en een oerdegelijk ontwerp.

Gezonder en langer leven

Een bubbelbad is meer dan enkel pure ontspanning. Dankzij het warme water en de hydrotherapie zorgt een bubbelbad voor een betere gezondheid. Bij regelmatig gebruik wordt de bloedcirculatie verbeterd, de gewrichten en spieren ontspannen & de stress verlicht. Al deze elementen leiden tot een langer en gezonder leven.

Eenvoudig wateronderhoud

Het onderhoud van uw whirlpool is snel en simpel. U kan bij ons terecht voor alle onderhoudsproducten & voor advies.

Compacte bubbelbaden

De Freeflow reeks bestaat uit kleine baden die bij u thuis weinig plaats innemen. Ze zijn heel gemakkelijk te installeren.

Wat zeggen onze klanten?

Een andere reeks?

De koffie staat klaar

Spring binnen in onze showroom van maar liefst 3000m² in Turnhout voor uw prijs & advies op maat.
Onze wellness specialisten gaan graag samen met u op zoek naar uw ideale bubbelbad.

De koffie staat alvast klaar!

Maak een afspraak

Hanolux logo

Bewaren