Hotspring Highlife NXT Bubbelbaden

De Highlife NXT reeks is ontworpen door de experten van Designworks, een dochterbedrijf van BMW.

Elk bubbelbad van de Highlife reeks biedt exclusieve mogelijkheden die er voor zorgen dat u dag in dag uit geniet van uw whirlpoolervaring. Highlife is de best verkopende reeks van Hotspring, met zijn innovatieve jets, beste wateronderhoud en filtratie, uitzonderlijk comfort en meest energiezuinige systeem.

grandee hotspring bubbelbad

 

Waarom kiezen voor een Highlife NXT bubbelbad?

Energiezuinig  SmartJet® systeem

De meest energiezuinige optie van alle bubbelbaden. Door middel van het Energy Smart® systeem wordt elk onderdeel van de hottub zo optimaal mogelijk gebruikt zonder verspilling van energie. Dankzij SmartJet®  gebruikt u enkel de jets die u nodig hebt, in plaats van telkens alle jets van stroom te voorzien. Ook bij de keuze van het design krijgt effectiviteit absolute voorrang.

De perfecte massage

De Highlife reeks bevat tot 7 verschillende jets, waardoor er verscheidene massagemogelijkheden zijn voor alle delen van uw lichaam.

Gezonder en langer leven

Een bubbelbad is meer dan enkel pure ontspanning. Dankzij het warme water en de hydrotherapie zorgt een bubbelbad voor een betere gezondheid. Bij regelmatig gebruik wordt de bloedcirculatie verbeterd, de gewrichten en spieren ontspannen & de stress verlicht. Al deze elementen leiden tot een langer en gezonder leven.

Eenvoudig wateronderhoud

Het onderhoud van uw whirlpool is snel en eenvoudig. U kan bij ons terecht voor alle onderhoudsproducten & voor advies.

Elegant, comfortabel en stijlvol

Ontworpen door een dochterbedrijf van de BMW groep. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het design van onze whirlpools van het hoogste niveau is. Stijlvol elegant, maar vooral comfortabel om zo praktisch mogelijk te zijn bij gebruik en onderhoud.

Innovatieve draadloze besturing

De besturing van uw bubbelbad? Een high-tech systeem dat bovendien draadloos is! Regel zelf de temperatuur, jets, lichten, waterfontein, en veel meer via de intuïtieve interface.

 

De absoluut beste massagejets

Volledig naar uw wens in te stellen

Een variëteit van jets
Zuiver water, simpel onderhoud
Energiezuinig

Meer dan een bubbelbad

Instelbare multizoneverlichting Luminescence™

Met het Luminescence™ veelkleurig verlichtingssysteem kunt u elke zone binnen de whirlpool individueel besturen om zelf uw unieke mix samen te stellen onder water, bij de kuipramp, kussens, …
Eén kleur voor alles of een kleurwisselaar en dimmer? Alles is mogelijk!

Kijk en geniet van een exclusieve water- en lichtshow!

Het unieke BellaFontana™-waterornament creëert drie verlichte waterbogen om uw zintuigen te strelen & u tot rust te brengen.

Geavanceerde technologie voor ultiem genot

Een simpele, intuïtieve bediening om het meeste te halen uit uw bubbelbad met onder de motorkap de meest geavanceerde technologieën. Bovendien is de bediening draadloos bij de Highlife reeks!

Wat zeggen onze klanten?

Een andere reeks?

De koffie staat klaar

Spring binnen in onze showroom van maar liefst 3000m² in Turnhout voor uw prijs & advies op maat.
Onze wellness specialisten gaan graag samen met u op zoek naar uw ideale bubbelbad.

De koffie staat alvast klaar!

Maak een afspraak

Hanolux logo

Bewaren