Hotspring Spa

Een Hotspring Spa bubbelbad is een aanwinst voor het hele gezin. Maar welke hot tub koopt u nu best? U hebt de keuze tussen eenvoudige baden en whirlpools met ultieme luxe. Welk zijn de verschillen en welke spa is het meest geschikt voor u en uw gezin?

Met meer dan 30 jaar ervaring biedt Hanolux topkwaliteit aan binnenin de verschillende prijscategorieën. Profiteer van onze expertise en service. Ontdek hieronder onze verschillende reeksen bubbelbaden en Jacuzzi’s of spring binnen in onze showroom van meer dan 3000 m² in Turnhout.

Wij gaan samen met u op zoek naar het bubbelbad dat het beste bij u past.

Eindejaar ACTIE tot 31 december 2018

Geniet van flinke kortingen tot maar liefst 27% op een selectie van de laatste Hotspring modellen van 2018.
Wees er snel bij, want OP=OP!

Hotspring Aria NXT:
21 95015 950 euro (-27%)

Hotspring Triumph:
16 25011 950 euro (-26%)

Hotspring Flair:
13 4509 950 euro (-26%)

Hotspring Relay:
8 9506 950 euro (-22%)

Waarom kiezen voor een Hotspring Spa?

Ontspannend en gezond

Een Hotspring is meer dan enkel pure ontspanning, dankzij het warme water en de hydrotherapie zorgt een bubbelbad voor een gezonder leven. Bij regelmatig gebruik verbetert de bloedcirculatie, ontspannen gewrichten en spieren zich en vermindert de stress aanzienlijk. Al deze elementen leiden tot een betere gezondheid.

Hydrotherapie

De verschillende hydro- en massagejets zijn niet enkel heerlijk ontspannend, maar helpen ook tegen allerlei rugklachten en reuma. Kies zelf uw persoonlijke hydrotherapie via de manuele bediening van de instellingen.

Een bubbelbad in elke prijscategorie

Wij hebben een hot tub voor iedereen. Onze startreeks begint met een prijs onder de 4.000 euro. Ook bij deze eenvoudigere en goedkopere modellen krijgt u dezelfde service en advies als bij de meer gesofisticeerde reeksen. De opties verschillen, maar kwaliteit en innovatie blijven altijd voorop staan bij eender welk model u kiest.

Pionier in België: expertise en service staan voorop

Hanolux is één van de oudste verdelers van whirlpools in België. Vertrouw op onze ervaring en geniet van de best mogelijke service. Wij begeleiden u graag naar uw ideale jacuzzi, niet altijd diegene met het hoogste prijskaartje. Bij Hanolux komt de klant eerst en begeleiden onze wellness specialisten u graag van begin tot einde bij het uitkiezen en plaatsen van een bubbelbad bij u thuis.

Ons top assortiment

Bekijk het volledige assortiment

Onze collecties Hotspring Spa

Highlife NXT

De Highlife reeks is de absolute top onder de whirlpools; ontworpen door de experten van Designworks, een dochterbedrijf van BMW.
Top design gaat hand in hand met innovatieve jets, filtratie en simpel wateronderhoud.

Highlife NXT

Highlife

Elke borrelbad van de Highlife reeks biedt exclusieve mogelijkheden die er voor zorgen dat u dag in dag uit geniet van uw whirlpoolervaring. Highlife is de best verkopende reeks van Hotspring, met zijn innovatieve jets, beste wateronderhoud en filtratie, uitzonderlijk comfort en met het meest energiezuinige systeem.

Highlife

Limelight

De standaard binnen de bubbelbaden. Gewoonweg topkwaliteit, sfeervolle verlichting, eenvoudig wateronderhoud en energiezuinig. Bovendien is een spa van Limelight meer dan enkel pure ontspanning. Dankzij het helende effect van warm water en de hydromassage leeft u gezonder en langer.

Limelight

Hotspot

De Hotspot whirlpools zijn de instapreeks van het topmerk Hotspring. Hotspot heeft dezelfde kwaliteit, duurzaamheid en voordelen als de high-end modellen, maar in een gestripte versie, ontdaan van alle overbodige snufjes. Makkelijk wateronderhoud en energie-efficiëntie zijn vaste waarden voor deze reeks.

Hotspot

Freeflow

Gemakkelijk te installeren, duurzaam ontworpen en energiezuinig. Ze nemen maar weinig plaats in op uw terras of in uw huis. Bovendien zijn ze door hun unieke “one design” productietechnieken tegen een zacht prijskaartje voordelig te koop. Laat dit u niet van de wijs brengen; als onderdeel van Hotspring houden zij dezelfde waarden hoog: topkwaliteit, gebruiksgemak en een oerdegelijk design.

Freeflow

De koffie staat klaar

Spring binnen in onze showroom van maar liefst 3000m² in Turnhout voor uw prijs & advies op maat.
Onze wellness specialisten gaan graag samen met u op zoek naar uw ideale bubbelbad.

De koffie staat alvast klaar!

Maak een afspraak

Hanolux logo

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren