Jacuzzi®

De enige echte originele Jacuzzi ® bubbelbaden zijn meer dan een gewone spa! Geniet van meer dan 60 jaar ervaring en expertise met deze pioniers in de wellness wereld. Doorheen de jaren heeft Jacuzzi® de tijd gehad om elk onderdeel van de moderne hot tub te perfectioneren. Zo kan u genieten van de beste massage, filtering en technologie in een energiezuinig ontwerp.

Een Bubbelbad is een aanwinst voor het hele gezin, maar welk model koopt u nu het best? Jacuzzi® biedt een ruim assortiment spa’s naar ieders smaak en behoeften. Met meer dan 30 jaar ervaring biedt Hanolux u topkwaliteit aan binnen elke prijsklasse. Profiteer van expertise en service bij dé Wellness Specialist van België.

Graag gaan we samen met u op zoek naar uw ideale Jacuzzi® in onze showroom van meer dan 3000 m².Jacuzzi-wellness-bubbelbad-hanolux-turnhout-antwerpen

Klaar voor de zomer? Vraag achter onze direct leverbare stock!

Pure ontspanning en zorgen voor uzelf. Dat is wat wellness voor u doet.
Vraag achter onze stock en snel leverbare modellen.
Zo vorm jij je tuin of terras deze zomer om tot een oase van rust.

Ja, ik wil thuis genieten van mijn eigen spa

Waarom kiezen voor een bubbelbad van Jacuzzi®?

De enige echte Jacuzzi®

Jacuzzi, Jaccuzi, Jacuzi? De term wordt veel gebruikt voor verscheidene spa merken, maar er kan er maar één de echte zijn.
Jacuzzi® kan zich trots een pionier binnen de wellness wereld noemen en bouwen op een rijke geschiedenis.

Een rijke geschiedenis

Het verhaal van 7 broers die vanuit Italië verhuizen naar de Verenigde Staten en samen het allereerste bubbelbad ontwikkelen.
Een hedendaags sprookje waarbij Jacuzzi® zich vandaag tot de top van de bubbelbaden mag rekenen en over de gehele wereld aanwezig is.
Lees er hier alles over!

Topkwaliteit met een uitzonderlijke massage

Elk onderdeel van een Jacuzzi® spa is doorheen de jaren geperfectioneerd. Dit komt het beste tot zijn recht in hun uitzonderlijke massagesysteem. Meer jets, zonder een verlies van kracht? Jacuzzi ® maakt dit mogelijk met hun gepatenteerde massagejets die zorgen voor een diepe en tegelijk niet irriterende massage. Bovendien zijn de jets van Jacuzzi® therapeutisch getest.

Meer dan ontspanning

Een spa is meer dan enkel pure ontspanning, dankzij het warme water en de hydrotherapie zorgt een bubbelbad voor een gezonder leven. Bij regelmatig gebruik verbetert de bloedcirculatie, ontspannen gewrichten en spieren zich en vermindert de stress aanzienlijk. Al deze elementen leiden tot een betere gezondheid.

Een bubbelbad in elke prijscategorie

Wij hebben een hot tub voor iedereen, zo kan u kiezen uit bescheiden klassieke spa’s of echte moderne design whirlpools en alles tussenin. Bij al onze modellen krijgt u dezelfde service en advies. De opties kunnen verschillen, maar kwaliteit en innovatie blijven altijd voorop staan bij eender welk model u kiest.

Pionier in België: expertise en service staan voorop

Hanolux is één van de eerste verdelers van whirlpools in België en één van de weinigen die het vertrouwen hebben om de enige echte Jacuzzi® te verdelen.
Geniet van onze ervaring en top service. Wij begeleiden u graag naar uw ideale whirlpool, niet altijd diegene met het hoogste prijskaartje.
Bij Hanolux komt de klant eerst en begeleiden onze wellness specialisten u graag van begin tot einde bij het uitkiezen en plaatsen van een bubbelbad bij u thuis.

 

 

De Jacuzzi®collecties

J-500Jacuzzi J-585 bubbelbad hanolux belgie antwerpen limburg hot tub spa whirlpool

De Jacuzzi® J-500 collectie is dé top reeks binnen het Jacuzzi® Assortiment. Een uitzonderlijk innovatief design in combinatie met de beroemde Jacuzzi® massage-jets zorgen voor een bubbelbad van een totaal nieuw niveau.
Uniek aan de J-500 serie is het gebogen kuip design en de architecturale buitenverlichting met een exterieur dat geïnspireerd is door geweven designer textiel. Combineer dit met een revolutionaire touchscreen, smartphone integratie en natuurlijk de gepatenteerde jets van Jacuzzi®.

J-500

J-400Jacuzzi J-485 bubbelbad hottub spa whirlpool

De Jacuzzi® J-400 collectie is een stapje extra bovenop de J-300 reeks. Geniet van dezelfde geavanceerde hydromassage, top filtering en energiezuinigheid waar Jacuzzi® bekend om is. De J-400 reeks biedt een uniek design met een verhoogde rug voor extra privacy en vooral gezelligheid.

J-400

J-300Jacuzzi J-315 klein bubbelbad hot tub whirlpool terras hanolux

De Jacuzzi® J-300 reeks is de standaardreeks binnen het spa assortiment. Geniet van de enige echte Jacuzzi ® met een gepatenteerde hydromassage, innovatieve filtering en een energiezuinig design. De reeks is recent vernieuwd met een moderner en functioneel design. Maar ook met meer en krachtigere jets voor een diepere en tegelijk zachtere massage.

J-300

J-200J-215 jacuzzi bubbelbad spa hot tub belgie turnhout antwerpen hanolux

De Jacuzzi® J-200 reeks is de instapreeks binnen het spa assortiment. Jacuzzi® dacht net zoals bij de andere spa reeksen goed na over de ergonomie, de plaatsing van de jets, de filtering, verlichting en meer. Geniet van een weldadige hydromassage tegen een zacht prijskaartje in een stripped-down ontwerp met de J-200 bubbelbad serie.

J-200

Italian Design Unique

Jacuzzi unique teak spa bubbelbadEen moderne spa voor de designliefhebber, de Italian design reeks omvat een hedendaagse minimalistische ontwerp maar met dezelfde weldadige hydromassage waar Jacuzzi® voor bekend is.

Unique

Italian Design Virtus

Jacuzzi virtus overloop bubblebad spa hanoluxDe nieuwe unieke Virtus gaat een stapje verder! Geniet van hydromassage in een buitenspa met overloop en zandfiltering. Geen extra technische ruimte, maar alles 1 simpele hot tub.  Daarbovenop heeft de Virtus een uniek design, een cleane besturing en een ongelooflijk simpel onderhoud.

Virtus

 

 

Bekijk het volledige assortiment

 

Onze bubbelbad collecties

De koffie staat klaar

Spring binnen in onze showroom van maar liefst 3000m² in Turnhout voor uw prijs & advies op maat.
Onze wellness specialisten gaan graag samen met u op zoek naar uw ideale bubbelbad.

De koffie staat alvast klaar!

Maak een afspraak

Hanolux logo

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren