Italian Design Collection

De Italian design collectie van Jacuzzi® breekt met de typische Amerikaanse spa. Laat u verbazen door de nieuwe lichting bubbelbaden en geniet van een buitengewoon design met innoverende functies. Met meer dan 60 jaar ervaring en expertise heeft Jacuzzi® nu ook een collectie die meer laat zien dan de klassieke hot tub, maar zoals altijd geniet u van dezelfde exceptionele hydromassage, filtering en technologie.

Een Bubbelbad is een aanwinst voor het hele gezin, maar welk model koopt u nu het best? Jacuzzi® biedt een ruim assortiment spa’s naar ieders smaak en behoeften. Met meer dan 30 jaar ervaring biedt Hanolux u topkwaliteit aan binnen elke prijsklasse. Profiteer van expertise en service bij dé Wellness Specialist van België.

Graag gaan we samen met u op zoek naar uw ideale Jacuzzi® in onze showroom van meer dan 3000 m².

Jacuzzi virtus overloop bubblebad spa hanolux

End of Summer Sale Jacuzzi®

Tijdens onze end of summer sale vindt u bij ons stock bubbelbaden van Jacuzzi® aan uitzonderlijke promoprijzen.
Wees er snel bij en geef jezelf een bruisend cadeau!

jacuzzi promo korting

 

Waarom kiezen voor een Jacuzzi® bubbelbad uit de Italian Design collection?

De enige echte Jacuzzi®

Jacuzzi, Jaccuzi, Jacuzi? De term wordt veel gebruikt voor verscheidene spa merken, maar er kan er maar één de echte zijn.
Jacuzzi® kan zich trots een pionier binnen de wellness wereld noemen en bouwen op een rijke geschiedenis.

Meer dan de klassieke buitenspa

Het mag eens wat anders zijn! De Italian design collection breekt met de traditionele amerikaanse buitenspa’s en geeft ons een glimps naar de toekomst.
Geniet van een modern design, nieuwe technologieën en gemakkelijk gebruik.

Topkwaliteit met een uitzonderlijke massage

Elk onderdeel van een Jacuzzi® spa is doorheen de jaren geperfectioneerd. Dit komt het beste tot zijn recht in hun uitzonderlijke massagesysteem. Meer jets, zonder een verlies van kracht? Jacuzzi® maakt dit mogelijk met hun gepatenteerde massagejets die zorgen voor een diepe en tegelijk niet irriterende massage. Bovendien zijn de jets van Jacuzzi® therapeutisch getest.

Meer dan ontspanning

Een spa is meer dan enkel pure ontspanning, dankzij het warme water en de hydrotherapie zorgt een bubbelbad voor een gezonder leven. Bij regelmatig gebruik verbetert de bloedcirculatie, ontspannen gewrichten en spieren zich en vermindert de stress aanzienlijk. Al deze elementen leiden tot een betere gezondheid.

Pionier in België: expertise en service staan voorop

Hanolux is één van de eerste verdelers van whirlpools in België en één van de weinigen die het vertrouwen hebben om de enige echte Jacuzzi® te verdelen.
Geniet van onze ervaring en top service. Wij begeleiden u graag naar uw ideale whirlpool, niet altijd diegene met het hoogste prijskaartje.
Bij Hanolux komt de klant eerst en begeleiden onze wellness specialisten u graag van begin tot einde bij het uitkiezen en plaatsen van een bubbelbad bij u thuis.

 

Onze favorieten

Virtus

De Jacuzzi® Virtus is werkelijk een volledige nieuwe spa en uniek in de wereld! Geniet van de sensatie van een overloop spa zonder de typische extra technische ruimte, alles is ingebouwd in een verplaatsbaar bubbelbad. De tweede primeur zit hem in het zandfiltersysteem waardoor u nooit meer de klassieke filters moet poetsen, dit zorgt voor een zeer simpel onderhoud. Ten slotte valt de Virtus Jacuzzi® meteen op door haar unieke vormgeving en simpele bediening, ontdek deze splinternieuwe spa in onze showroom.

Unique

De Unique van Jacuzzi® is een moderne spa voor de designliefhebber. Deze kleine minimalistische whirlpool zorgt voor een stijlvolle aanvulling aan uw buitenterras. Geniet van strakke lijnen, ingewerkte kussens en subtiele verlichting. Unique geeft u een grootste vrijheid van installatie: buiten of binnen, ingebouwd of op de vloer, in elke omgeving of situatie. Zo kan u zelfs de buitenpanelen aanpassen naar uw eigen wens buiten de standaard teak en wengé afwerking. Ontdek deze spa in onze showroom.

 

 

Bekijk het volledige assortiment

 

 

 

Een andere reeks?

De koffie staat klaar

Spring binnen in onze showroom van maar liefst 3000m² in Turnhout voor uw prijs & advies op maat.
Onze wellness specialisten gaan graag samen met u op zoek naar uw ideale bubbelbad.

De koffie staat alvast klaar!

Maak een afspraak

Hanolux logo

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren