O-Care Wateronderhoud

O-Care Spa Weekly Care is een wateronderhoudsproduct dat uit twee componenten bestaat. Wanneer u deze twee combineert en toevoegt aan uw spawater krijgt u zijdezacht en hygiënisch schoon water. O-Care pakt de slijmige laag van bacteriën en calcium aan dat zich vormt in uw bad. Dit kan je vergelijken met de groenige laag die ook op een vaas met bloemen kan komen na een paar dagen. Deze biofilm beschermt de bacteriën waardoor chemicaliën zoals chloride en bromide niet goed hun werk kunnen doen. Het is dus belangrijk om biofilm te verwijderen en te voorkomen zodat u minder chemicaliën moet toevoegen aan het water in uw bubbelbad.

o-care wateronderhoud

Waarom kiezen voor O-Care Weekly Spa Care?

Verbetert de duurzaamheid van onderdelen

Bij stilstaand water vormt zich een onzichtbaar probleem dat slecht kan zijn voor de onderdelen van uw bad. Dat probleem is een bezinksel van calcium en bacteriën, biofilm genaamd. O-Care verwijdert en voorkomt biofilm en reinigt uw bubbelbad voortdurend. Zo beschermt het de belangrijkste onderdelen van uw bad zoals de pompen, verwarming, filters, …

Safe, Soft & Simple

Door het wekelijkse gebruik van O-Care wateronderhoudsproducten moet u minder chemicaliën toevoegen zoals chloride en bromide, wat het water veiliger maakt. Dit komt doordat O-Care de biofilm die bacteriën beschermt in het spawater, afbreekt en chloride en bromide zo beter hun werk kunnen doen. De mineralen in O-Care zullen het water en uw huid zacht en geurloos maken. Gewoon één keer per week toevoegen aan uw bubbelbad, eenvoudiger kan niet!

O-Care Aqua Tool App

De wateronderhoud app van O-Care is ontwikkeld voor bubbelbaden, kleine zwembaden en swim spa’s. De Aqua Tool zal u helpen met al uw wateronderhoudsproblemen.

Water.org

Voor elke doos van O-Care die verkocht wordt, doneert O-Care $2,- aan water.org. Deze non-profit organisatie, opgericht door Matt Damen en Gary White, zorgt voor innovatieve duurzame oplossingen voor de wereldwijde watercrisis. Zo geven ze hoop aan vrouwen, gezondheid aan kinderen en een toekomst aan gemeenschappen.

O-Care O-Care
O-Care wateronderhoud Spa Weekly Care bestaat uit twee componenten. Wanneer u deze twee combineert e ...
O-Care
Aqua’Lux wateronderhoud Aqua’Lux wateronderhoud
Aqua’Lux is een tweecomponentenkit voor een eenvoudig en natuurlijker wateronderhoud van uw bubbelba ...
Aqua'Lux wateronderhoud

Het O-care programma

Schrijf u in voor het O-care wateronderhoud programma & ontvang enkele exclusieve voordelen.

  • Voordeel van gemiddeld €98 per jaar
  • Gratis verzending van het product volgens de frequentie behorend bij uw Spa model
  • Korting van € 9,- per pakket O-Care (€110 in plaats van €119)
  • Verdubbeling van uw garantie op de pompen (Enkel geldig bij inschrijving op het O-Care programma tijdens de eerste 12 maanden na de
    plaatsing van de spa)

Spring binnen in onze showroom van maar liefst 3000 m² in Turnhout of contacteer één van onze specialisten voor meer informatie.

 

Meer informatie

Webshop

showroom hanolux turnhout