Veilig shoppen tijdens corona

Maak een afspraak
Hotspring Highlife

Hotspring Highlife

De Highlife collectie is het ultieme bubbelbad voor iedereen. Hij is ontworpen door de experten van Designworks, een dochterbedrijf van BMW.

Elk bubbelbad van de Highlife reeks biedt exclusieve mogelijkheden die er voor zorgen dat u dag in dag uit geniet van uw whirlpoolervaring. Highlife is de best verkopende reeks van Hotspring, met zijn innovatieve jets, beste wateronderhoud en filtratie, uitzonderlijk comfort en meest energiezuinige systeem.

Een Highlife bubbelbad kies je niet zomaar


Ontworpen door een dochterbedrijf van de BMW groep. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het design van onze whirlpools van het hoogste niveau is. Stijlvol elegant, maar vooral comfortabel om zo praktisch mogelijk te zijn bij gebruik en onderhoud.

👉 Een variëteit van jets
👉 Simpel onderhoud, altijd zuiver water
👉 Energiezuinig
👉 Uitzonderlijke massagejets

Meer dan gewoon een bubbelbad

Een bubbelbad is meer dan enkel pure ontspanning. Dankzij het warme water en de hydrotherapie zorgt een bubbelbad voor een betere gezondheid. Bij regelmatig gebruik wordt de bloedcirculatie verbeterd, de gewrichten en spieren ontspannen & de stress verlicht. Al deze elementen leiden tot een langer en gezonder leven.

Energiezuinig SmartJet® systeem

De meest energiezuinige optie van alle bubbelbaden. Door middel van het Energy Smart® systeem wordt elk onderdeel van de hottub zo optimaal mogelijk gebruikt zonder verspilling van energie.

De pérfecte massage

De Highlife reeks bevat tot 7 verschillende jets, waardoor er verscheidene massagemogelijkheden zijn voor alle delen van uw lichaam.

Geavanceerde technologie voor ultiem genot

Een simpele, intuïtieve bediening om het meeste te halen uit uw bubbelbad met onder de motorkap de meest geavanceerde technologieën. Bovendien is de bediening draadloos bij de Highlife reeks!

Meer bekijken

De Highlife modellen

Een andere reeks?