Open Zondag - 27 september

Ja, ik wil de showroom bekijken
Hotspring Hotspot

Hotspring Hotspot

De Hotspot whirlpools zijn de instapreeks van het topmerk Hotspring.
Hotspot heeft dezelfde kwaliteit, duurzaamheid en voordelen als de high-end modellen, maar in een gestripte versie, ontdaan van alle overbodige snufjes. Makkelijk wateronderhoud en energie-efficiëntie zijn vaste waarden voor deze reeks.

Een duurzaam ontwerp tegen een zacht prijskaartje.

De Hotspot spa’s van Hotspring zijn de instapreeks van het topmerk. Een gestripte versie van de Limelight en Highlife collectie. Maar wél met behoud van alle functionaliteiten.

Een Hot Spot bubbelbad is meer dan enkel pure ontspanning.

Dankzij het warme water en de hydrotherapie zorgt een bubbelbad voor een betere gezondheid. Bij regelmatig gebruik wordt de bloedcirculatie verbeterd, de gewrichten en spieren ontspannen & de stress verlicht. Al deze elementen leiden tot een langer en gezonder leven.

Duurzaam ontwerp

Een duurzaam ontwerp tegen een zacht prijskaartje. De Hot Spot spa’s van Hotspring zijn de instapreeks van het topmerk. Een gespripte versie van de Limelight, Highlife en Highlife NXT collectie.

Topkwaliteit

Bij Hotspring kan u rekenen op topkwaliteit, zelfs bij de instapreeks. Geen ander merk houdt dezelfde waarde en professionalisme zozeer vast bij de productie van zijn baden..

Eenvoudig wateronderhoud

Het onderhoud van uw whirlpool is snel en simpel. U kan bij ons terecht voor alle onderhoudsproducten & voor advies.

De Hot Spot modellen

Een andere reeks?