Hotspring Limelight

Hotspring Limelight

De Limelight reeks is de standaard binnen de bubbelbaden. Gewoonweg topkwaliteit, sfeervolle verlichting, eenvoudig wateronderhoud en energiezuinig. Bovendien is een bubbelbad van Limelight meer dan enkel pure ontspanning. Dankzij het helende effect van warm water en de hydromassage leeft u gezonder en langer.

Een nieuw design en buitengewone prestaties

Met zijn elegant design en buitengewone prestaties zal uw Limelight whirlpool snel het middelpunt van uw huis worden. Elk bubbelbad uit de Limelight collectie biedt heerlijke massage, uitzonderlijke verlichting en alle andere functies die het gemakkelijk maken een whirlpool eigenaar te zijn. Het nieuwe en strakke design maakt deze collectie uniek.

👉 Een variëteit van jets
👉 Simpel onderhoud, altijd zuiver water
👉 Energiezuinig
👉 Uitstekende hydromassage

De Limelight is meer dan een bubbelbad

Dankzij het warme water en de hydrotherapie zorgt een bubbelbad voor een betere gezondheid. Bij regelmatig gebruik wordt de bloedcirculatie verbeterd, de gewrichten en spieren ontspannen & de stress verlicht. Al deze elementen leiden tot een langer en gezonder leven.

Sfeervol lichtspel

De multi-color lighting aan de buitenzijde van dit bubbelbad zorgt ervoor dat u meteen in een relaxende sfeer komt. Ook binnen kan u genieten van een prachtig lichtspel door zijn 27 verschillende lichtpunten die het bad prachtig oplichten.

Topkwaliteit

Ook al is in deze reeks de keuze aan opties iets beperkter dan bij de Highlife reeks, als onderdeel van Hotpspring kan u zowiezo rekenen op dezelfde topkwaliteit!

Eenvoudig wateronderhoud

Het onderhoud van uw whirlpool is snel en simpel. U kan bij ons terecht voor al de onderhoudsproducten & voor advies.

De Limelight modellen

Welke reeks spreekt jou meer aan?