Open Zondag - 27 september

Ja, ik wil de showroom bekijken
Jacuzzi® J-500 serie

Jacuzzi® J-500 serie

De Jacuzzi ® J-500 serie is dé top reeks binnen het Jacuzzi® assortiment. Een uitzonderlijk innovatief design in combinatie met de beroemde Jacuzzi® massage-jets zorgen voor een bubbelbad van een totaal nieuw niveau. Uniek aan de J-500 serie is het gebogen kuip design en de architecturale buitenverlichting met een exterieur dat geïnspireerd is door geweven designer textiel. Combineer dit met een revolutionaire touchscreen, smartphone integratie en natuurlijk de gepatenteerde jets van Jacuzzi®.

Een Bubbelbad is een aanwinst voor het hele gezin, maar welk model koopt u nu het best? Jacuzzi® biedt een ruim assortiment spa’s naar ieders smaak en behoeften. Met meer dan 30 jaar ervaring biedt Hanolux u topkwaliteit aan binnen elke prijsklasse. Profiteer van expertise en service bij dé Wellness Specialist van België.

Graag gaan we samen met u op zoek naar uw ideale Jacuzzi® in onze showroom van meer dan 3000 m².

Waarom kiezen voor de J-500 reeks van Jacuzzi®?

De enige echte Jacuzzi®

Jacuzzi, Jaccuzi, Jacuzi? De term wordt veel gebruikt voor verscheidene spa merken, maar er kan er maar één de echte zijn. Jacuzzi® kan zich trots een pionier binnen de wellness wereld noemen en bouwen op een rijke geschiedenis.

Een stap verder

De Jacuzzi J-500 reeks neemt alles een stapje verder: zowel op vlak van design en innovatie. Een absoluut relaxerende hydromassage, uitgebreide binnen -en buitenverlichting en een touchscreen display kon u natuurlijk verwachten.

Daarbovenop zorgt Jacuzzi® voor 2 hoge ruggen, 2 watervallen, een totaal nieuwe bekleding die lijkt op geweven textiel en de integratie van de Jacuzzi® app.

Uitzonderlijk massagesysteem

Elk onderdeel van een Jacuzzi® spa is doorheen de jaren geperfectioneerd. Dit komt het beste tot zijn recht in hun uitzonderlijke massagesysteem. Meer jets, zonder een verlies van kracht?

Jacuzzi® maakt dit mogelijk met hun gepatenteerde massagejets die zorgen voor een diepe en tegelijk niet irriterende massage. Bovendien zijn de jets van Jacuzzi® therapeutisch getest.

Energiezuinig

Bij de J-500 serie van Jacuzzi geniet je van de beste isolatie op de markt, wat zorgt voor een energiezuinige spa. De omkasting en cover van de spa zijn super geïsoleerd, maar Jacuzzi gaat nog een stapje verder!

Dit door de gepatenteerde 4-lagen isolatie van de kuip, dit zorgt voor extra isolatie en stevigheid van de spa.

Meer bekijken...

2 modellen met elk een ander karakter

De J-500 reeks telt maar 2 modellen, meer zijn er echt niet nodig! Kies voor een maximaal aan zitplaatsen met de J-585 of toch liever een lounge? Dan bent u beter af bij de J-575.

Beide whirlpools zijn even groot, beschikbaar in meerdere kleurencombinaties en natuurlijk is er goed nagedacht over de plaatsing van de verschillende jets voor een buitengewone massage.

Ga naar de J-575 of J-585

Pionier in België

Hanolux behoort tot de eerste verdelers van whirlpools in België en is één van de weinigen die het vertrouwen hebben om de enige echte Jacuzzi® te verdelen.

Bij ons kom jij altijd eerst. Onze wellness-specialisten begeleiden je graag bij het uitkiezen en plaatsen van een bubbelbad bij je thuis.

Een andere reeks?