Technogym fitness

Technogym fitness

Door de Technogym fitnesstoestellen werk je eenvoudig aan een gezondere levensstijl. Spring binnen in onze showroom van 3000m² en laat u bijstaan door een van onze fitness specialisten.

Graag gaan we samen met u op zoek naar jouw ideale fitnesstoestel.

Verken onze collectie loopbanden, hometrainers, crosstrainers, roeitrainers, biketrainers, krachtbanken en ergometers. Voor elke soort work-out is er een ideaal fitnesstoestel en trainingsprogramma.

👉 Onze fitnesstoestellen zijn voorzien van de laatste technische snufjes.
👉 Kies uit een hele reeks aan professionele trainingsprogramma’s.
👉 Sluit een tablet of smartwatch aan om via de vele fitness apps uw training een extra dimensie te geven.
👉 Kies voor duurzame kwaliteit en expertise en laat u adviseren bij dé fitness specialist van België.

Waarom kiezen voor Technogym?

Er is een immense keuze op vlak van fitnesstoestellen; echter niet elk toestel is geschikt voor hetzelfde doel. Hanolux gaat samen met u op zoek naar de ideale work-out en het bijhorende toestel.

Zowel voor conditie, krachttraining, gewichtsverlies of andere doelen bekijken we samen met u de beste opties en helpen we u bij uw keuze.

Innovatie en topkwaliteit.

Technogym fitnesstoestellen onderscheiden zich door hun uitzonderlijke kijk op indoor training. Zo kan u genieten van een betere, maar ook efficiëntere training.

Hun fitnesstoestellen zijn bovendien bestand tegen elke training en uitgerust met de laatste technologieën.

De nieuwste technologieën en apps

Volg uw vooruitgang naadloos op, vraag advies aan experts, en deel jouw ervaringen met lotgenoten op het online platform door middel van de nieuwste technologieën en apps.

Neem je work-out een stapje verder door de integratie van uw tablet of smartwatch en volg je trainingsschema naadloos op.

Bekijk een selectie van de Technogym fitness modellen

SHOWROOM HANOLUX

3000m² aan inspiratie