Fitness

Werk dankzij onze collectie Technogym fitness aan een gezondere levensstijl. Spring binnen in onze showroom van 3000m² en laat u bijstaan door een van onze fitness specialisten. Graag gaan we samen met u op zoek naar uw ideale fitnesstoestel. Verken onze collectie loopbanden, hometrainers, crosstrainers, roeitrainers, biketrainers, krachtbanken en ergometers. Voor elke soort work-out is er een ideaal fitnesstoestel en trainingsprogramma.

Onze fitnesstoestellen zijn dan ook voorzien van de laatste technische snufjes. Zo heeft u de keuze uit een resem trainingsprogramma’s en kan u zelfs een tablet aansluiten om via de vele fitness apps uw training een extra dimensie te geven. Kies voor duurzame kwaliteit en expertise en laat u adviseren bij dé fitness specialist van België.

technogym fitness hanolux

Waarom kiezen voor een fitnesstoestel van Technogym?

Innovatie en topkwaliteit.

Technogym fitnesstoestellen onderscheiden zich door hun uitzonderlijke kijk op indoor training. Zo kan u genieten van een betere, maar ook efficiëntere training.
Hun fitnesstoestellen zijn bovendien bestand tegen elke training en uitgerust met de laatste technologieën.

Persoonlijk advies

Er is een immense keuze op vlak van fitnesstoestellen; echter niet elk toestel is geschikt voor hetzelfde doel. Hanolux gaat samen met u op zoek naar de ideale work-out en het bijhorende toestel.
Zowel voor conditie, krachttraining, gewichtsverlies of andere doelen bekijken we samen met u de beste opties en helpen we u bij uw keuze.

De nieuwste technologieën en apps

Volg uw vooruitgang naadloos op, vraag advies aan experts, en deel uw ervaringen met lotgenoten op het online platform door middel van de nieuwste technologieën en apps.
Neem uw work-out een stapje verder door de integratie van uw tablet of smartwatch en volg uw trainingsschema naadloos op.

 

 

 

De koffie staat klaar

Spring binnen in onze showroom van maar liefst 3000m² in Turnhout voor uw prijs & advies op maat.
Onze fitness specialisten gaan graag samen met u op zoek naar uw ideale fitnesstoestel.

De koffie staat alvast klaar!

Maak een afspraak

Hanolux logo

 

 

Bewaren

Bewaren