Fitness

Werk dankzij onze collectie fitness aan een gezondere levensstijl. Spring binnen in onze showroom van 3000m² en laat u bijstaan door een van onze fitness specialisten. Graag gaan we samen met u op zoek naar uw ideale fitnesstoestel. Verken onze collectie loopbanden, hometrainers, crosstrainers, roeitrainers, biketrainers, krachtbanken en ergometers. Voor elke soort work-out is er een ideaal fitnesstoestel en trainingsprogramma.

Onze fitnesstoestellen zijn dan ook voorzien van de laatste technische snufjes. Zo heeft u de keuze uit een resem trainingsprogramma’s en kan u zelfs een tablet aansluiten om via de vele fitness apps uw training een extra dimensie te geven. Kies voor duurzame kwaliteit en expertise en laat u adviseren bij dé fitness specialist van België.

technogym fitness hanolux

Waarom kiezen voor een fitnesstoestel?

Enkel de beste merken

Onze merken Kettler & Technogym zijn beide topmerken binnen de fitness. Bestand tegen elke training, duurzaam en comfortabel, en uitgerust met de nieuwste technologieën.

Persoonlijk advies

Er is een immense keuze op vlak van fitnesstoestellen; echter niet elk toestel is geschikt voor hetzelfde doel. Hanolux gaat samen met u op zoek naar de ideale work-out en het bijhorende toestel.
Zowel voor conditie, krachttraining, gewichtsverlies of andere doelen bekijken we samen met u de beste opties en helpen we u bij uw keuze.

De grootste toonzaal in Vlaanderen

Nergens vindt u een groter aanbod fitnesstoestellen dan bij Hanolux. Test zelf de verschillende toestellen uit in onze meer dan 3000 m² showroom en ontdek welke toestellen voor u het best aanvoelen.

De nieuwste technologieën en apps

Volg uw vooruitgang naadloos op, vraag advies aan experts, en deel uw ervaringen met lotgenoten op het online platform door middel van de nieuwste technologieën en apps.

 

 

KETTLER Skylon 2 KETTLER Skylon 2
De Kettler Crosstrainer Skylon 2 is het instapmodel van de betere crosstrainers. Een belangrijk kenm ...
KETTLER Skylon 2
KETTLER Golf C4 KETTLER Golf C4
De hometrainer Golf C4 van Kettler regelt de remweerstand in 15 niveaus. Ideaal voor fitness- en vet ...
KETTLER Golf C4
KETTLER Speed 5 KETTLER Speed 5
Studiokwaliteit voor de ambitieuze wielrenner. De Kettler Spinningbike Speed 5 laat het hart van de ...
KETTLER Speed 5
KETTLER Ergo C8 KETTLER Ergo C8
De Ergo C8 van Kettler heeft 2 modes: een automatische en een manuele. Het remniveau wordt automatis ...
KETTLER Ergo C8
KETTLER Ergo C12 Black KETTLER Ergo C12 Black
De Ergo C12 Black van Kettler heeft 2 modes: een automatische en een manuele. Het remniveau wordt au ...
KETTLER Ergo C12 Black
KETTLER Ergo R 10 KETTLER Ergo R 10
De hometrainer Ergo R 10 van Kettler heeft 2 modes: een automatische en een manuele. Het remniveau w ...
KETTLER Ergo R 10
KETTLER Race KETTLER Race
Loop op een veilige manier, op een quasi geluidsloze loopband, en met een schokdemping die uw gewric ...
KETTLER Race
KETTLER Stroker KETTLER Stroker
Met veel trekkracht naar uw droomgewicht met het Kettler Roeitoestel Stroker! Dit roeitoestel is zel ...
KETTLER Stroker
KETTLER Axiom Ergometer KETTLER Axiom Ergometer
De Kettler Ergometer Axiom is geschikt voor thuis en voor professioneel gebruik, een premiumklasse e ...
KETTLER Axiom Ergometer
TECHNOGYM MyRun TECHNOGYM MyRun
De Technogym MyRun loopband is een uniek concept, ontwikkeld door hardlopers, voor hardlopers. Deze ...
TECHNOGYM MyRun

 

Alleen de beste merken fitness in elke prijsklasse

kettler Technogym

 

Loopbandenloopband technogym fitness

Op een loopband kan u via oefeningen en trainingssessies op maat uw looptechniek verbeteren en doeltreffender en veiliger leren hardlopen. Sommige loopbanden hebben een uitgebreide keuze aan programma’s, andere hebben speciaal ontwikkelde apps die trainingsprogramma’s opstellen die afgestemd zijn op uw conditiepeil en trainingsfrequentie.

Belangrijk bij loopbanden is de schokabsorptie van het loopoppervlak om de knieën te ontlasten en een sterke motor die een geruisloze en vloeiende loopbeweging garandeert. Zowel Kettler als Technogym scoren op dit vlak heel hoog.

 BiketrainersKettler-racer-rs-01

Wil u een echte fitness spinningbike of wil u in de winter gewoon doortrainen op een biketrainer die net zo rijdt als uw wielrenfiets? U hebt de keuze tussen verschillende modellen. Verder kiest u ook hier misschien wel best voor een ergometer, als u een optimale hartslagtraining belangrijk vindt.

Voor een biketrainer is vooral zijn ergonomische kwaliteiten heel belangrijk: zorg ervoor dat u een fiets koopt die helemaal naar uw lichaamsmaat kan aangepast worden! Al onze fietsen zijn ergonomisch van de beste kwaliteit en hebben een uiterst stevig profiel voor een veilig en goed evenwicht.

Crosstrainersskylon 4 kettler crosstrainer fitnesstoestel

Een crosstrainer is een heel goed fitnesstoestel voor de algehele conditie en voor alle belangrijkste spiergroepen van het lichaam. Zowel benen als bovenlichaam en armen worden getraind. Belangrijk is vooral de trapbeweging die u met uw benen uitvoert: deze kan gewoon naar voor en achter zijn, maar een elliptische beweging is veel vloeiender, voelt natuurlijker aan en belast uw gewrichten op een juiste manier.

Verder hebt u de keuze tussen een ergometer of een gewone crosstrainer. Met een ergometer traint u gemakkelijk en accuraat op uw hartslag, wat in bepaalde gevallen heel belangrijk kan zijn.

 Biketrainers

Kettler-racer-rs-01Wil u een echte fitness spinningbike of wil u in de winter gewoon doortrainen op een biketrainer die net zo rijdt als uw wielrenfiets? U hebt de keuze tussen verschillende modellen. Verder kiest u ook hier misschien wel best voor een ergometer, als u een optimale hartslagtraining belangrijk vindt.

Voor een biketrainer is vooral zijn ergonomische kwaliteiten heel belangrijk: zorg ervoor dat u een fiets koopt die helemaal naar uw lichaamsmaat kan aangepast worden! Al onze fietsen zijn ergonomisch van de beste kwaliteit en hebben een uiterst stevig profiel voor een veilig en goed evenwicht.

 

ErgometersKettler ergo c6 black fitnesstoestel hometrainer ergometer

Hecht u belang aan nauwkeurige trainingsresultaten en een accurate hartslagtraining? Hartslagtraining is gewoonweg de beste vorm van training, waarbij u zonder gevaar op overbelasting uw lichaam zodanig belast dat u een optimaal resu
ltaat bekomt.

Voor een accurate hartslagtraining hebt u een ergometer nodi
g. Of verkiest u toch een klassiek fitnesstoestel waarbij u manueel uw snelheid en/of weerstand instelt? Alles kan!

RoeitrainersKettler water roeitrainer roeimachine roeier Coach H20 fitness fitnesstoestel

Uitstekende training van rug, schouders, buik- en rugspieren, en armen! Elke roeitrainer heeft een ander bewegingsverloop van de roeiarmen en voelt daarom anders aan. Kom ze testen in onze showroom in Turnhout.

KrachtbankenMULTIGYM-01 KETTLER

Wil u niet zozeer op conditie trainen, maar vooral op kracht? Kies dan voor één van de vele modellen trainingsbanken van Technogym of Kettler. Het gamma gaat van eenvoudige trainingsbanken voor 1 of 2 spiergroepen tot uiterst veelzijdige trainingsbanken voor alle spiergroepen.

Hou wel rekening met de stevigheid en veiligheid van uw trainingsbank, ga voor een degelijk merk!

HometrainersKettler golf C2 hometrainer

Bij een hometrainer oefent u vooral uw benen en billen. Het is een goed apparaat voor wie graag zittend traint en zo zijn lichaam in conditie wil houden.

De koffie staat klaar

Spring binnen in onze showroom van maar liefst 3000m² in Turnhout voor uw prijs & advies op maat.
Onze fitness specialisten gaan graag samen met u op zoek naar uw ideale fitnesstoestel.

De koffie staat alvast klaar!

Maak een afspraak

Hanolux logo

 

 

Bewaren

Bewaren