Technogym Bike Forma

Technogym Bike Forma

De Bike Forma van Technogym combineert ergonomie en innovatieve, handige functies met een geweldig functioneel design. Dit resulteert in eenvoudige en doeltreffende cardiotrainingen voor zowel de pro als de thuisgebruiker. 

Beste fietspositie

De Bike Forma van Technogym biedt drie fietsposities aan om uw specifieke behoeften te voldoen: standaard, stadsfiets en racefiets. Door middel van de ingebouwde elleboogsteunen wordt uw rijcomfort verbeterd in de racepositie. De pedalen zijn ook dicht bij elkaar geplaatst om een meer realistische fietservaring te bieden.

Olympische kwaliteit

De Technogym Bike Forma is ontworpen met eigenschappen en biomechanica die ook ontwikkeld zijn voor olympische atleten. Dit betekent meer veiligheid, minder onderhoud en garantie dat u een kwaliteitsproduct heeft. Dit zal ervoor zorgen dat u gemakkelijk uw trainingsdoelen kan bereiken.

Intuïtief display

Het matte display van de Bike Forma met QR-code maakt uw trainingservaring intuïtief. Kies eenvoudig uw training en vul op het display aan. De LED-wijzerplaat helpt u de voortgang van uw prestaties te controleren tijdens de training. De interactieve hartslagfunctie wordt geactiveerd zodra u de handpalmen op de handsensoren plaatst. 

Specificaties

Afmetingen

1190 x 600 x 1390 mm

Gewicht

135 kg

Moeilijkheidsniveaus

1 - 12

Benodigd vermogen

100 - 240V

SHOWROOM HANOLUX

3000m² aan inspiratie