Open Zondag - 25 april

Ja, ik wil de showroom bekijken
Technogym Bike Forma

Technogym Bike Forma

De Bike Forma van Technogym combineert ergonomie en innovatieve, handige functies met een geweldig functioneel design. Dit resulteert in eenvoudige en doeltreffende cardiotrainingen voor zowel de pro als de thuisgebruiker. 

Beste fietspositie

De Bike Forma van Technogym biedt drie fietsposities om aan jouw specifieke behoeften te voldoen: standaard, stadsfiets en racefiets. Door middel van de ingebouwde elleboogsteunen wordt je rijcomfort verbeterd in de racepositie. De pedalen zijn ook dicht bij elkaar geplaatst om een meer realistische fietservaring te bieden.

Olympische kwaliteit

De Technogym Bike Forma is ontworpen met eigenschappen en biomechanica die ook ontwikkeld zijn voor olympische atleten. Dit betekent meer veiligheid, minder onderhoud en garantie dat je een kwaliteitsproduct hebt. Dit zal ervoor zorgen dat je gemakkelijk jouw trainingsdoelen kan bereiken.

Intuïtief display

Het matte display van de Bike Forma met QR-code maakt je trainingservaring intuïtief. Kies eenvoudig je training en vul op het display aan. De LED-wijzerplaat helpt je de voortgang van jouw prestaties te controleren tijdens de training. De interactieve hartslagfunctie wordt geactiveerd zodra je de handpalmen op de handsensoren plaatst. 

Specificaties

Afmetingen

1190 x 600 x 1390 mm

Gewicht

135 kg

Moeilijkheidsniveaus

1 - 12

Benodigd vermogen

100 - 240V

Bekijk een ander fitness model van Technogym

SHOWROOM HANOLUX

3000m² aan inspiratie