Technogym Jog Forma

Technogym Jog Forma

De Jog Forma van Technogym is een professionele loopband voor thuis. Door het stevige frame en brede loopoppervlak is deze loopband comfortabel, veilig en duurzaam met een lange levensduur. Olympische atleten maken niet voor niets al jaren gebruik van de cardio-apparaten uit de Forma-lijn. 

Technogym Black Friday Deals

Geniet nu van speciale Black Friday Deals op geselecteerde Technogym toestellen! Deze actie geldt op de loopband Jog Forma (-25%), de hometrainer Recline Forma (-20%) en de Synchro Forma (-20%) crosstrainer. Contacteer ons voor meer informatie over de deals. 

Ja, ik wil deze deal

Persoonlijke training

Plaats uw smartphone of tablet op de voorziene console van de Jog Forma. Op deze manier kan u gebruik maken van uw persoonlijke apps waartoe u via het haarscherpe HD-scherm toegang tot heeft. Voor nog meer personalisatie kan u de loopband verbinden met het mywellness-platform. Zo houdt u tegelijkertijd uw trainingen en resultaten bij.

Volg de beat

Het CPR (Constant Puls Rate) systeem volgt uw hartslag en past automatisch de snelheid, helling en weerstand aan om u een constante veilige, effectieve hardlooptraining te bieden. De Jog Forma heeft ook handsensoren waardoor u u uw hartslag kan volgen op het scherm.

Professionele biomechanica

Elk cardio-apparaat is ontworpen met eigenschappen en biomechanica die ook ontwikkeld zijn voor olympische atleten. Dit zorgt ervoor dat de Jog Forma van Technogym meer veiligheid, minder onderhoud en de garantie geeft dat u een kwaliteitsproduct heeft waarmee u uw trainingsdoelen haalt.

Specificaties

Afmetingen

2100 x 860 x 1500 mm

Hartslag monitoring

Handsensoren, Telemetrie (analoge borstband)

Helling

0% - 15%

Loopoppervlak

151 x 52 cm

SHOWROOM HANOLUX

3000m² aan inspiratie