Open Zondag - 25 oktober

Ja, ik wil de showroom bekijken
Technogym Unica

Technogym Unica

De Unica van Technogym is een multifunctioneel krachtstation ideaal voor een thuisgym. Door het gebruik van de beste materialen, professionele kwaliteit en een elegant Italiaans design is de Technogym Unica een mooie aanvulling in elke ruimte.

Italiaans design

De verstelbare stoel, brede rugleuning, ergonomische bekleding en de antisliphandgrepen, zorgen voor comfort en prestaties. De Unica van Technogym is tot in de details afgewerkt en straalt een professionele kwaliteit uit. Het Italiaanse design van dit krachttoestel is een mooie aanvulling in elke ruimte.

Complete sportschool thuis

De Unica is met meer dan 25 verschillende oefeningen op slechts 1,5 vierkante meter ongelooflijk veelzijdig en kent geen grenzen aan krachttraining. Het gewenste gewicht kan gemakkelijk geselecteerd worden dankzij de biomechanica en het easy-start systeem dat ervoor zorgt dat het toestel op alle niveaus veilig is.

Kracht op niveau

Voor een work-out op maat kan u met de Unica Virtual Trainer uw oefeningen kiezen en u laten motiveren op de weg naar uw doelstellingen. Technogym is ook de officiële leverancier van de laatste Olympische spelen van Sydney 2000 tot PyeongChang 2018.

Specificaties

Afmetingen

1840 x 1200 x 2070 mm

Standaardfuncties en -accessoires

Trainingsmat, enkelband, pulley stang en standaard stang, handleiding, DVD en onderhoudset, geïntegreerde wieltjes.

Gewicht toestel

290kg

SHOWROOM HANOLUX

3000m² aan inspiratie