Health Company Infraroodcabines

De infraroodwarmte van Health Company verbetert uw bloedcirculatie en uw immuniteit, verlicht rug- en gewrichtsproblemen en helpt bovendien uw lichaam sneller recupereren na een sportinspanning. Regelmatige infraroodsessies hebben tal van heilzame therapeutische effecten, zowel fysiek als psychisch. In de medische wereld wordt een infraroodcabine nog meer aangeraden als een sauna, omdat het een zachtere maar allesomvattende werking heeft. Een infraroodsessie activeert en versterkt alle organen in uw lichaam.

Het Nederlandse Health Company introduceerde in 1989 als eerste infraroodcabines in Europa en maakte hiermee de heilzame werking voor iedereen toegankelijk. Ze beschikken over een uitgebreid gamma infrarood sauna’s met verschillende prijsklassen. Door veelvuldig onderzoek hebben ze bijgedragen aan de verbeterde infraroodtechnologie die we heden ten dage kennen en ze zijn tot op vandaag wereldmarktleider in infraroodcabines. Ze streven een optimaal fysiek en psychisch welbevinden na en voldoen aan alle Europese veiligheidsnormen. Hun infrarood sauna’s zijn duurzaam, comfortabel, efficiënt en veelzijdig.

Individueel in te stellen IR straling

Stel zelf de  infraroodstraling in per straler

INFRAROOD TECHNOLOGIE

Lange golf (IR-C)

Vapo-systeem

Helend voor uw huid en luchtwegen

Anti - bacterieel Cederhout

Weerkaatst de infraroodstralen terug ipv deze te absorberen

Waarom kiezen voor een infraroodcabine van Health Company?

Ideaal bij spierblessures, huidproblemen, reuma, verkoudheid en stressgerelateerde aandoeningen

Een infraroodsauna is niet alleen heerlijk ontspannend; de zachte warmte verbetert de doorbloeding, stimuleert de natuurlijke lichaamsfuncties en zorgt voor een weldadig gevoel van welzijn.

Duurzame materialen

De infraroodstralers van Health Company zijn vervaardigd uit incoloy elementen, ideaal voor de warmtegeleiding en tegelijkertijd heel sterk. Ze hebben een groot uitstralingsoppervlak, warmen niet op, en verwarmen effectief de lucht (20%) en uw lichaam (80%). De gekozen houtsoort is Noord-Amerikaanse rode ceder, met haar antibacteriële werking en heerlijke geur één van de beste houtsoorten voor infraroodcabines.

Effectieve en veilige infraroodstraling

Vaak ziet u in oudere infraroodcabines de rode lampen van de korte golf stralers. Ondertussen weten we dat deze niet optimaal zijn en dat lange golf een veel bredere werking heeft. Meer nog, korte golf stralers zijn bij verkeerd gebruik zelfs schadelijk voor de huid. Health Company ontwikkelde IR C stralers met een langgolvig infrarood dat precies dezelfde warmte en hetzelfde stralingsspectrum heeft als onze eigen lichaamswarmte, ideaal voor een natuurlijke stimulans van de lichaamseigen functies.

Individueel instelbare stralers

De infraroodsauna’s van Health Company zijn uitgerust met de modernste technieken.
Zo kan u met het nieuwe besturingssysteem elke infraroodstraler individueel instellen op de intensiteit die uzelf verkiest.
Dit resulteert in een buitengewone unieke ervaring voor elke gebruiker en geeft u alle vrijheid tijdens uw wellness sessie.

Ruime keuze gebruiksvriendelijke cabines

Gebruiksvriendelijke cabines, in alle afmetingen, in alle prijsklassen, alle uit hoogwaardig rood cederhout en eenvoudig te plaatsen. En het gebruik? Eenvoudig: stel de temperatuur en de tijdsduur in, laat de cabine 10 minuutjes opwarmen, en genieten maar!

Een infraroodcabine in elke prijsklasse

Spring binnen in onze showroom van maar liefst 3000m² in Turnhout en ontdek welke infrarood sauna het beste bij u past.
Onze wellness specialisten zoeken graag  naar uw ideale infraroodcabine. Zelfs testen is mogelijk!

 

De Health Company reeksen

Traditional

De Basic lijn van Health Company is eenvoudig uitgevoerd. Zo zijn de banken vlak en kunt u de temperatuur regelen met een digitale besturing. Indien gewenst kunt u de cabine uitbreiden met een radio/CD speler. Ook kunt u ervoor kiezen om de cabine uit te rusten met ergonomische ruggensteunen. De Basic lijn is standaard voorzien van een blinde sluiting waardoor de cabine strak oogt.

Exclusive

De Exclusive lijn is een luxe uitvoering. Zowel de bank als de ruggensteunen zijn ergonomisch gevormd, waardoor u een luiere zit krijgt in de cabine. Dankzij de audioaansluiting kunt u in de cabine uw favoriete muziek beluisteren. Voor een muziekprogramma op maat kan gezorgd worden.

Exclusive Deluxe

De Exclusive Deluxe lijn is de top van Health Company. Op alle details is gelet. En er is één groot pluspunt aan deze reeks: de warmte wordt niet geregeld door een thermostaat, maar door een slimme variabele besturing waarmee u niet de temperatuur maar het percentage infrarood ingeeft, zodat u gedurende de volledige sessie een gelijkmatige bestraling aan infrarood krijgt. Ideaal voor een optimale infraroodsessie in alle luxe.

 

Ontdek alle modellen hier

 

 

Een hoekcabine?

Buiten de traditionele rechthoekige infrarood sauna, heeft Health company ook hoekvormige cabines. Zo kan u een cabine plaatsen waar u maar wilt.

 

Health Company Sterrenhemel LEDSSterrenhemel

De infraroodcabines van Health Company zijn leverbaar met een sterrenhemel. Met deze sterrenhemel creëert u in een handomdraai de gewenste sfeer, door de kleur van de tientallen lichtjes in het plafond aan te passen. Begin de dag fit en vitaal met blauw licht en sluit hem ontspannen en romantisch af met een warmrode kleur. U bepaalt zelf of u de sterren geleidelijk van kleur wilt laten veranderen of in één van de vijf kleuren wilt laten staan.

 

 

Vapo-Systeem®

Health Company vapo

Verrijk uw cabine met het exclusieve Vapo-Systeem. De verkoelende nevel voelt heerlijk aan en verhoogt de luchtvochtigheid in de cabine tot 80% waardoor u vlotter en vrijer adem kan halen. Eventueel kan u de nevel met medicinaal zout of zuiverende plantenextracten vermengen voor een heilzaam resultaat. Zout biedt verlichting bij verstopte luchtwegen en reguleert uw huid bij huidaandoeningen. De plantenextracten hebben elk hun eigen specifieke werking: opwekkend, verfrissend, vitaliserend of rustgevend. Het Vapo-Systeem zorgt voor een ultieme ervaring.

 

Maatwerk & zelfbouw

Wilt u een infraroodcabine op maat? Onze jarenlange ervaring hiermee staat helemaal tot uw dienst. We helpen u graag verder met de voor u perfecte infraroodcabine. De mogelijkheden zijn nagenoeg onbeperkt.

Bent u een echte doe-het-zelver? Bij ons kan u terecht voor de aparte onderdelen en voor los hout. Knutsel de cabine van uw dromen zelf in elkaar…

  • aparte onderdelen infraroodcabines voor zelfbouw
  • infraroodcabines die u zelf kan monteren

 

 

De koffie staat klaar

Spring binnen in onze showroom van maar liefst 3000m² in Turnhout voor uw prijs & advies op maat.
Onze wellness specialisten gaan graag samen met u op zoek naar uw ideale infraroodcabine.

De koffie staat alvast klaar!

Maak een afspraak

Hanolux logo

 

Bewaren

Bewaren