Infraworld Infraroodcabines

Infraroodwarmte van Infraworld verbetert uw bloedcirculatie en uw immuniteit, verlicht rug- en gewrichtsproblemen en helpt uw lichaam sneller recupereren na een sportinspanning. Regelmatige infraroodsessies hebben tal van heilzame therapeutische effecten, zowel fysiek als psychisch. In de medische wereld wordt een infraroodcabine nog meer aangeraden als een sauna, omdat het een zachtere maar allesomvattende werking heeft. Een infraroodsessie activeert en versterkt alle organen in uw lichaam.

Infraworld is een voortrekker in infraroodcabines. Ze hebben een uitgebeid gamma met daarin alle prijsklassen. Alle cabines getuigen van kwaliteit en duurzaamheid. Ze zijn eenvoudig te installeren, zijn energiezuinig, beschikken over de CE normen en zijn TÜV gekeurd. Ze zijn in Europa gemaakt uit zorgvuldig geselecteerde houtsoorten van overal ter wereld en beschikken over een ruime keuze aan wellnesselementen zoals kleurentherapie, muziek, zoutverdampers en aromaschalen. Infraworld komt bovendien geregeld met nieuwe en verbeterde infraroodsystemen op de markt.

infraroodcabine

INFRAROOD TECHNOLOGIE

zowel korte golf (IR-A), lange golf (IR-C), Full Spectrum of combinaties

ZOUTVERDAMPER

unieke zoutverdamper voor extra verzorging van de luchtwegen en huid

RUIME KEUZE HOUTSOORTEN

waaronder cederhout, vurenhout, alpenden, espenhout of andere soorten bij maatwerk

Waarom kiezen voor een infraroodcabine van Infraworld?

Hoogstaande technologische infraroodstralers

Infraworld heeft het principe van de vlaktestralers ontwikkeld, op dit moment de beste lange golf straler. Geen paneel met buizen erdoor die infrarood uitstralen, maar een vlaktestraler waarvan de hele oppervlakte gelijkmatig infrarood uitstraalt en zorgt voor een behaaglijke warmte. Ook hun korte golf straler is een technisch wonder met z’n ABC-infraroodspectrum dat gelijk is aan dat van de zon: 15 % korte golf A die tot diep in de huid doordringt om stijfheid of pijn te verlichten, en 50 % middengolf B en 35 % lange golf C die ervoor zorgen dat er geen gevaar voor overbestraling is.

Zoutverdamper voor een gezond klimaat

De Sole-Therme zoutverdamper creëert in de infraroodcabine als het ware een zout zeeklimaat, zuiverend voor luchtwegen en huid, ideaal tegen verkoudheden of keelpijn. Zout is gekend om z’n ontsmettende en immuniteitsversterkende eigenschappen. Ook essentiële oliën kan u in de Sole-Therme verdampen. Deze gepatenteerde formule is niet schadelijk voor uw cabine.

Keuze uit de beste houtsoorten

Infraworld gebruikt enkel de beste houtsoorten. Noord-Europees vurenhout dat door z’n langzame groei bijzonder sterk en knoestvrij is, rood Canadees cederhout met z’n antibacteriële werking en aromatische geur, Noord-Europees espenhout dat geen harsen heeft en niet uitzet of krimpt, en Oostenrijks Alpendennenhout dat met haar therapeutische invloed uw hartslag verlaagt en daarom de ‘koningin van de Alpen’ genoemd wordt. Aan u de keuze!

Zuinig in energieverbruik

De infraroodcabines van Infraworld zijn allemaal uiterst zuinig in verbruik. Duurzaamheid staat bovenaan.

Gebruiksvriendelijk

Alle besturingen van Infraworld – draaiknop of digitale aanduiding – zijn gemakkelijk te bedienen.

Een infraroodcabine in elke prijsklasse

Spring binnen in onze showroom van maar liefst 3000m² in Turnhout en ontdek welke infrarood sauna het beste bij u past.
Onze wellness specialisten zoeken graag  naar uw ideale infraroodcabine. Zelfs testen is mogelijk!

 

Nieuw bij Infraworld: de Triosol Sera LigcabineTrioSol-Sera-liggen-ligbank-infraroodcabine-infrarood-sauna

Ruime infraroodcabine met verstelbare bank, Infrasteam-zoutverdamper, vlaktestralers en vier VITALlight-ABC-stralers.

  • Infraroodcabine voor vier personen.
  • Binnen en buiten afgewerkt met profielschroten van espenhout.
  • Infraroodvlaktestralers en twee VITALlight-ABC-stralers in de VITALcorner.
  • Twee extra VITALlight-ABC-stralers onder de verstelbare bank.
  • Sole-therme-pur-zoutverdamper met 2 kg zoutstenen.

In de TrioSol Sera-infraroodcabine kun je al liggend heerlijk van de infraroodstralen en van de heilzame kracht van de zoutverdamper genieten.

De Infraworld reeksen

Triosol

De Triosol reeks is een topreeks van Infraworld en combineert het beste van het beste. Individueel doseerbare ABC-bestraling met de Vitallight-stralers om gerichte pijn te verzachten, de gelijkmatige zachte warmte van de vlaktestralers die uw lichaamseigen functies stimuleren en de immuniteit bevorderen, en tenslotte een unieke Sole-Therme zoutverdamper binnenin de infraroodcabine voor verdamping van zout en essentiële oliën, een weldaad voor huid, luchtwegen en geest. Met muziek, kleuren en geuren wordt het geheel afgemaakt. Verbeter uw levenskwaliteit!

Fusion

De Fusion reeks gebruikt de beste infraroodtechnologie in zijn cabines, maar dan zonder de Sole-Therme zoutverdamper die wel in de Triosol reeks aanwezig is. Hele goede, degelijke en hoogwaardige infraroodcabines dus, met muziek, kleuren en geuren en een optimaal resultaat voor uw lichaam.

Gala

De Gala reeks is een iets goedkopere reeks. De infraroodcabines zijn iets kleiner, hebben iets kleinere stralers en iets minder stralers. Verder hebben ze alle heerlijke wellnessextra’s zoals muziek en kleurenverlichting die uw infraroodsessie tot een weldoende ervaring maken. Bovendien voldoen ze aan alle kwaliteitseisen voor een optimale infraroodsessie.

Vario

Bij de Vario infraroodcabines beperkt u zich tot een duurzame cabine uit duurzaam hout en met hoogstaande IR-stralers, maar zonder verdere gadgets.

Java

Bij de Java reeks wordt de iets oudere infraroodtechnologie van keramische stralers gebruikt. Met haar sobere design is dit de goedkoopste reeks van Infraworld.

Diversica

Infraroodcabine op maat! Kies zelf uw houtsoort, de afmetingen, de vorm, glasfronten, en gadgets…

Ontdek alle modellen hier

 

 

Vlaktestralers

INFRAWORLD-vlaktestraler-07Deze vlaktestralers stralen vanuit hun volledige oppervlakte langgolvig infrarood C uit. De lange golf IR C dringt dankzij zijn specifieke spectrum in de huid in en zorgt in het lichaam voor een betere doorbloeding van alle weefsels. De instelbare bestralingsintensiteit van de IR-C-vlaktestralers, het gelijkmatige en grote bestralingsveld, en de constante cabinetemperatuur zorgen voor een optimale infraroodsessie die aangenaam, veilig, en uiterst effectief is. Deze stralers creëren met hun verfijnde techniek een positieve atmosfeer, ideaal voor het stimuleren van de lichaamseigen functies.

 

 

INFRAWORLD-ABCstraler-cropVitallight breedspectrumstralers

Philips ontwikkelde een infraroodspectrum dat vergelijkbaar is met dat van de zon. Het bestaat uit 15% A, 50% B, en 35% C infrarood, de ideale combinatie voor een veilige en toch diepe bestraling van huid, bloedvaten en spieren. Infraworld combineert dit spectrum met hoogglansreflectoren en een moderne Unicontrol-bediening. De intensiteit kan traploos geregeld worden en de IR-A-stralers kunnen apart gestuurd worden.

 

 

Keramische stralers

INFRAWORLD-keramischKeramiek heeft ideale stralingseigenschappen en kan warmte een hele tijd tegen een constante temperatuur vasthouden. Een speciaal ontwikkelde verwarmingsspiraal is volledig in keramiek ingebed en verzegeld. Op die manier is het element beschermd tegen externe invloeden en gaat het heel lang mee. De gewelfde vorming maakt straling in een halve cirkel mogelijk en ingebouwde reflectoren versterken het effect nog meer.

 

Sole-Therme

68513_ProductVerdamp zout, kruiden of essentiële oliën in deze gepatenteerde verdamper die er prachtig uitziet, multifuntioneel is, en door zijn unieke vorm ervoor zorgt dat het zout niet schadelijk is voor uw infraroodcabine. Zout is heilzaam voor uw huid en luchtwegen, terwijl andere kruiden elk hun specifieke werking hebben. De Sole-Therme bestaat uit een terracotta verdampschaal, een opzetstuk voor een bestaande oven of een speciale verdampoven, en een paar grote stukken zeezout.

 

 

Glazen front of deur?

De glazen deuren van de infraworld infrarood sauna’s geven een gevoel van vrijheid en stijl tegenover ander infraroodcabines. U gaat graag een stap verder? Kies dan voor een sauna met een glazen front.

Infrarood ook in uw klassieke sauna?!

Ja, een heel goed idee! En gemakkelijk uitvoerbaar. Bespreek het met ons.

Maatwerk & zelfbouw

Wilt u een infraroodcabine op maat? Onze jarenlange ervaring hiermee staat helemaal tot uw dienst. We helpen u graag verder met de voor u perfecte infraroodcabine. De mogelijkheden zijn nagenoeg onbeperkt.

Bent u een echte doe-het-zelver? Bij ons kan u terecht voor de aparte onderdelen en voor los hout. Knutsel de cabine van uw dromen zelf in elkaar…

  • aparte onderdelen infraroodcabines voor zelfbouw
  • infraroodcabines die u zelf kan monteren

 

 

De koffie staat klaar

Spring binnen in onze showroom van maar liefst 3000m² in Turnhout voor uw prijs & advies op maat.
Onze wellness specialisten gaan graag samen met u op zoek naar uw ideale infraroodcabine.

De koffie staat alvast klaar!

Maak een afspraak

Hanolux logo

Bewaren

Bewaren

Bewaren