Infraworld Infraroodcabines reeks

Binnen de Infraworld infraroodcabine reeks zijn er verschillende modellen zoals de Triosol, Fusion en Gala. Wij maken u graag wegwijs tussen deze verschillende infraroodsauna’s en hun verschillen. Voor meer informatie kan u altijd binnen springen in onze showroom van maar liefst 3000 m² in Turnhout; waar één van onze wellness specialisten u graag verder helpt en u zelfs een testsessie kan reserveren.

 

TriosolINFRAWORLD-Triosol-Glas-145-Alpenden
Unieke 3-voudige werking

De Triosol reeks is een topreeks van Infraworld en combineert het beste van het beste. De TrioSol-infraroodcabines zijn met een drievoudig verwarmingssysteem en een sole therme uitgerust. Individueel doseerbare ABC-bestraling met de Vitallight-stralers om gericht rug- en gewrichtsproblemen aan te pakken en pijn te verzachten. De gelijkmatige zachte warmte van de vlaktestralers die uw lichaamseigen functies stimuleren en de immuniteit bevorderen. En tenslotte een unieke Sole-Therme zoutverdamper binnenin de infraroodcabine voor verdamping van zout en essentiële oliën, een weldaad voor huid, luchtwegen en geest. Met muziek, kleuren en geuren wordt het geheel afgemaakt. Verbeter uw levenskwaliteit!

  1. Vitalight straler die zorgt voor een helende warmte tegen spier-en gewrichtspijnen
  2. Vlaktestralers voor pure relaxatie en stressverlichting
  3. Sole-Therme zoutverdampers: een weldaad voor huid en luchtwegen

 

FusionINFRAWORLD-Fusion-Zermatt-150

De Fusion reeks gebruikt de beste infraroodtechnologie in zijn cabines, maar dan zonder de Sole-Therme zoutverdamper die wel in de Triosol reeks aanwezig is. Hele goede, degelijke en hoogwaardige infraroodcabines dus, met muziek, kleuren en geuren en een optimaal resultaat voor uw lichaam.

Deze reeks combineert twee uiterst efficiënte infraroodtechnieken van Infraworld in één cabine. Met de nieuwe volledig elektronische Unicontrol-bediening kunt u genieten van de zachte Infraworld-stralingswarmte via de vlaktestralers (driezuilenprincipe) en van de intense infrarood-ABC-straling via de VITALlight-lamp. De Fusion reeks voldoet dus aan alle kwaliteitseisen voor een optimale infraroodsessie.

 

GalaINFRAWORLD-Gala-145

De infraroodcabines van de Gala reeks zijn iets kleiner en hebben iets kleinere en minder stralers. Ze zijn voorzien van VITALlight-stralertechnologie in combinatie met vlaktestralers. De VITALlight-ABC-stralers ter hoogte van uw rug kan traploos ingesteld worden met een draaiknop tussen 100 en 40%. Verder hebben ze alle heerlijke wellnessextra’s zoals muziek en kleurenverlichting die uw infraroodsessie tot een weldoende ervaring maken.

 

VarioINFRAWORLD-Vario-Glas-125-Ceder

Bij de Vario infraroodcabines beperkt u zich tot een duurzame cabine uit duurzaam hout en met hoogstaande IR-stralers, maar zonder verdere gadgets. Dit model heeft twee verwarmingssystemen. Je kan kiezen voor vlaktestralers met een zachte infraroodstraling of voor de VITALlight-ABC-straler met intensieve, gerichte straling. De VITALlight-ABC-straler kan ingesteld worden met een gebruiksvriendelijke bediening waarmee je de straling precies kan instellen zoals jij het wilt tussen 100 en 40%.

JavaJava Duo 125

Deze reeks met keramische stralers overtuigt door haar eenvoudig, sober design. De intensiteit van de keramische stralers op rughoogte kan met een gebruiksvriendelijke draairegelaar naar eigen voorkeur worden ingesteld. Het interieur uit Noord-Europees vurenhout biedt ruim plaats voor heerlijke wellnessmomenten.

SeraTrioSol-Sera-liggen-ligbank-infraroodcabine-infrarood-sauna

Ruime infraroodcabine met verstelbare bank, Infrasteam-zoutverdamper, vlaktestralers en vier VITALlight-ABC-stralers.
In de TrioSol Sera-infraroodcabine kun je al liggend heerlijk van de infraroodstralen en van de heilzame kracht van de zoutverdamper genieten.

Diversica

De infraroodcabine op maat. Bij dit model staat creativiteit centraal. Uw specifieke eisen kunnen voldaan worden op het vlak van kwaliteit, normen, design en individualiteit. Kies zelf uw houtsoort, afmetingen, vorm, glasfronten en gadgets… Dit productgamma van Infraworld beantwoordt aan de allerhoogste eisen.

 

 Webshop

Meer informatie?

 

Infrarood stralers

Vlaktestralers

INFRAWORLD-vlaktestraler-07Deze vlaktestralers stralen vanuit hun volledige oppervlakte langgolvig infrarood C uit. De lange golf IR C dringt dankzij zijn specifieke spectrum in de huid in en zorgt in het lichaam voor een betere doorbloeding van alle weefsels. De instelbare bestralingsintensiteit van de IR-C-vlaktestralers, het gelijkmatige en grote bestralingsveld, en de constante cabinetemperatuur zorgen voor een optimale infraroodsessie die aangenaam, veilig, en uiterst effectief is. Deze stralers creëren met hun verfijnde techniek een positieve atmosfeer, ideaal voor het stimuleren van de lichaamseigen functies.

 

 

INFRAWORLD-ABCstraler-cropVitallight breedspectrumstralers

Philips ontwikkelde een infraroodspectrum dat vergelijkbaar is met dat van de zon. Het bestaat uit 15% A, 50% B, en 35% C infrarood, de ideale combinatie voor een veilige en toch diepe bestraling van huid, bloedvaten en spieren. Infraworld combineert dit spectrum met hoogglansreflectoren en een moderne Unicontrol-bediening. De intensiteit kan traploos geregeld worden en de IR-A-stralers kunnen apart gestuurd worden.

 

 

Keramische stralers

INFRAWORLD-keramischKeramiek heeft ideale stralingseigenschappen en kan warmte een hele tijd tegen een constante temperatuur vasthouden. Een speciaal ontwikkelde verwarmingsspiraal is volledig in keramiek ingebed en verzegeld. Op die manier is het element beschermd tegen externe invloeden en gaat het heel lang mee. De gewelfde vorming maakt straling in een halve cirkel mogelijk en ingebouwde reflectoren versterken het effect nog meer.

 

Sole-Therme

68513_ProductVerdamp zout, kruiden of essentiële oliën in deze gepatenteerde verdamper die er prachtig uitziet, multifuntioneel is, en door zijn unieke vorm ervoor zorgt dat het zout niet schadelijk is voor uw infraroodcabine. Zout is heilzaam voor uw huid en luchtwegen, terwijl andere kruiden elk hun specifieke werking hebben. De Sole-Therme bestaat uit een terracotta verdampschaal, een opzetstuk voor een bestaande oven of een speciale verdampoven, en een paar grote stukken zeezout.

 

 

Glazen front of deur?

De glazen deuren van de infraworld infrarood sauna’s geven een gevoel van vrijheid en stijl tegenover ander infraroodcabines. U gaat graag een stap verder? Kies dan voor een sauna met een glazen front.

Infrarood ook in uw klassieke sauna?!

Ja, een heel goed idee! En gemakkelijk uitvoerbaar. Bespreek het met ons.

Maatwerk & zelfbouw

Wilt u een infraroodcabine op maat? Onze jarenlange ervaring hiermee staat helemaal tot uw dienst. We helpen u graag verder met de voor u perfecte infraroodcabine. De mogelijkheden zijn nagenoeg onbeperkt.

Bent u een echte doe-het-zelver? Bij ons kan u terecht voor de aparte onderdelen en voor los hout. Knutsel de cabine van uw dromen zelf in elkaar…

  • aparte onderdelen infraroodcabines voor zelfbouw
  • infraroodcabines die u zelf kan monteren

 

 

De koffie staat klaar

Spring binnen in onze showroom van maar liefst 3000m² in Turnhout voor uw prijs & advies op maat.
Onze wellness specialisten gaan graag samen met u op zoek naar uw ideale infraroodcabine.

De koffie staat alvast klaar!

Maak een afspraak

Hanolux logo