Infraworld modellen

Infraworld modellen

Binnen de Infraworld infraroodcabine reeks zijn er verschillende modellen. Wij maken u graag wegwijs tussen deze verschillende infraroodsauna’s en hun verschillen. 

Infraworld modellen

infraworld-triosol-glas-145-vuren.jpg

Triosol - Unieke 3-voudige werking

De Triosol reeks is een topreeks van Infraworld en combineert het beste van het beste. De TrioSol-infraroodcabines zijn met een drievoudig verwarmingssysteem en een sole therme uitgerust. Individueel doseerbare ABC-bestraling met de Vitallight-stralers om gericht rug- en gewrichtsproblemen aan te pakken en pijn te verzachten. De gelijkmatige zachte warmte van de vlaktestralers die uw lichaamseigen functies stimuleren en de immuniteit bevorderen. En tenslotte een unieke Sole-Therme zoutverdamper binnenin de infraroodcabine voor verdamping van zout en essentiële oliën, een weldaad voor huid, luchtwegen en geest. Met muziek, kleuren en geuren wordt het geheel afgemaakt. Verbeter uw levenskwaliteit!

  1. Vitalight straler die zorgt voor een helende warmte tegen spier-en gewrichtspijnen
  2. Vlaktestralers voor pure relaxatie en stressverlichting
  3. Sole-Therme zoutverdampers: een weldaad voor huid en luchtwegen
fusion-glas-145-624x624.jpg

Fusion

De Fusion reeks gebruikt de beste infraroodtechnologie in zijn cabines, maar dan zonder de Sole-Therme zoutverdamper die wel in de Triosol reeks aanwezig is. Hele goede, degelijke en hoogwaardige infraroodcabines dus, met muziek, kleuren en geuren en een optimaal resultaat voor uw lichaam.

Deze reeks combineert twee uiterst efficiënte infraroodtechnieken van Infraworld in één cabine. Met de nieuwe volledig elektronische Unicontrol-bediening kunt u genieten van de zachte Infraworld-stralingswarmte via de vlaktestralers (driezuilenprincipe) en van de intense infrarood-ABC-straling via de VITALlight-lamp. De Fusion reeks voldoet dus aan alle kwaliteitseisen voor een optimale infraroodsessie.

infraworld-gala-145-300x300.jpg

Gala

De infraroodcabines van de Gala reeks zijn iets kleiner en hebben iets kleinere en minder stralers. Ze zijn voorzien van VITALlight-stralertechnologie in combinatie met vlaktestralers. De VITALlight-ABC-stralers ter hoogte van uw rug kan traploos ingesteld worden met een draaiknop tussen 100 en 40%. Verder hebben ze alle heerlijke wellnessextra’s zoals muziek en kleurenverlichting die uw infraroodsessie tot een weldoende ervaring maken.

infraworld-vario-glas-125-ceder.jpg

Vario

Bij de Vario infraroodcabines beperkt u zich tot een duurzame cabine uitduurzaam hout en met hoogstaande IR-stralers, maar zonder verdere gadgets. Dit model heeft twee verwarmingssystemen. Je kan kiezen voor
vlaktestralers met een zachte infraroodstraling of voor de VITALlight-ABC-straler met intensieve, gerichte straling. De VITALlight-ABC-straler kan ingesteld worden met een gebruiksvriendelijkebediening waarmee je de straling precies kan instellen zoals jij het
wilt tussen 100 en 40%.

java-duo-145.png

Java

Deze reeks met keramische stralers overtuigt door haar eenvoudig, sober design. De intensiteit van de keramische stralers op rughoogte kan met een gebruiksvriendelijke draairegelaar naar eigen voorkeur worden ingesteld. Het interieur uit Noord-Europees vurenhout biedt ruim plaats voor heerlijke wellnessmomenten.

triosol-sera.jpg

Triosol Sera Ligcabine

Ruime infraroodcabine met verstelbare bank, Infrasteam-zoutverdamper, vlaktestralers en vier VITALlight-ABC-stralers.

  • Infraroodcabine voor vier personen.
  • Binnen en buiten afgewerkt met profielschroten van espenhout.
  • Infraroodvlaktestralers en twee VITALlight-ABC-stralers in de VITALcorner.
  • Twee extra VITALlight-ABC-stralers onder de verstelbare bank.
  • Sole-therme-pur-zoutverdamper met 2 kg zoutstenen.

In de TrioSol Sera-infraroodcabine kun je al liggend heerlijk van de infraroodstralen en van de heilzame kracht van de zoutverdamper genieten.

Infraroodcabine op maat! Kies zelf uw houtsoort, de afmetingen, de vorm, glasfronten, en gadgets…

infraroodsauna-infraroodcabine-kopen.jpg

Diversica - de IR cabine op maat

De infraroodcabine op maat. Bij dit model staat creativiteit centraal. Uw specifieke eisen kunnen voldaan worden op het vlak van kwaliteit, normen, design en individualiteit. Kies zelf uw houtsoort, afmetingen, vorm, glasfronten en gadgets… Dit productgamma van Infraworld beantwoordt aan de allerhoogste eisen.

SHOWROOM HANOLUX

3000m² aan inspiratie