Barrelsauna

Een kwalitatieve barrelsauna vind je bij Hanolux. Onze barrelsauna’s worden geproduceerd met het beste hout en voorzien van een elektrische kachel of kachel op hout. Maar we gaan ook verder: bij deze nieuwe generatie barrelsauna’s kan u genieten van ligbanken, een panoramisch venster, verlichting en een een dak tegen het druppen. Ook qua kleur heeft u de mogelijkheid tussen de klassieke houtkleur of een zwart gelakte variant. Het resultaat is een artisanaal gemaakte barrelsauna waarbij u kunt rekenen op kwaliteit en de vrijheid van meerdere aanpassingen.

Lang zijn we op zoek geweest naar een barrelsauna die komaf maakt met alle typische problemen van een buitensauna zoals een druppend dak en vervorming van het hout door verwarming. Doordat er op de markt momenteel geen kwalitatieve barrelsauna’s aanwezig zijn, besloten we deze zelf te produceren. Met bijna 50 jaar ervaring in de wellness wereld weten bij Hanolux zeer goed wat er nodig is voor kwalitatieve sauna te ontwerpen met alle wensen van de saunaliefhebber tegen een mooie prijs.

De nieuwe generatie Barrelsauna’s

De nieuwe generatie Barrelsauna’s

Weg met de typische lage kwaliteitsproblemen zoals een druppend dak of vervormd hout door opwarming. Met deze nieuwe generatie barrelsauna’s, die wij produceren in eigen beheer, krijgt u een kwalitatief product zoals geen ander!

Eindeloze aanpassingen

Wat denkt u van een panoramische venster? Led verlichting onder de saunabanken? Een stijlvolle zwartgelakte barrel sauna? Het kan allemaal!
Bij de barrelsauna’s van Hanolux maakt u uw buitensauna echt uniek, samen met onze wellness specialisten overlopen graag alles opties zodat uw sauna ervaring compleet is.

Keuze van de saunakachel

Kies zelf welke soort saunakachel u plaatst: houtgestookt voor een gezellige authentieke ervaring of toch liever een gebruiksvriendelijke elektrische kachel? Wij overlopen graag de verschillen en begeleiden u naar de beste keuze voor uw wensen.

Ligbanken en indeling

Ligbanken in een barrelsauna? Meerdere niveaus? Het kan! Dankzij de innovatieve indelingen in onze barrelsauna’s heeft u ook de optie om een ligbank te voorzien.
Kiest u liever voor de klassiek indeling met 2 bankjes? Geen probleem,  dit is natuurlijk ook mogelijk.
Bij onze indeling wordt ook telkens zorg besteed aan de plaatsing van de kachel en banken. Zo krijgt u een optimale warmteverdeling over het hele lichaam en bijvoorbeeld geen koude voeten zoals bij andere buitensauna’s. Ten slotte creëren we door onze indelingen ook ongeëvenaard gevoel van ruimte in een barrelsauna.

Barrelsauna plaatsing kraan buitensauna sauna ton barrel zwart hout dak oven hanolux turnhout antwerpen

Bij u thuis geleverd

Uiteraard kan u op dezelfde kwaliteitslevering rekenen zoals bij al onze andere producten.

Ons in-huis team voorziet de levering tot bij u in de tuin en zorgt voor de nodige aansluitingen. Een barrelsauna heeft trouwens heel weinig nodig qua aansluitingen, zeker als u kiest voor een houtkachel.

Een leuk en simpel alternatief dus voor de klassieke buitensauna.

Barrelsauna buitensauna sauna ton barrel zwart hout dak oven hanolux turnhout antwerpen

In een natuurlijke houtkleur, maar ook zwart of zwartgelakt

Barrel-panoramisch-raam-sauna

Binnenverlichting, ligbanken, een buitenterras of panoramisch venster

Barrelsauna buitensauna sauna ton barrel zwart hout dak oven hanolux turnhout antwerpen

Een klassieke barrelsauna in meerdere afmetingen of nog meer ruimte in onze oval?

Alleen de beste merken in elke prijsklasse

De koffie staat klaar

Spring binnen in onze showroom van maar liefst 3000m² in Turnhout voor uw prijs & advies op maat.
Onze wellness specialisten gaan graag samen met u op zoek naar uw ideale barrelsauna.

De koffie staat alvast klaar!

Maak een afspraak

Hanolux logo