Effegibi sauna en stoomcabine module

Effegibi is een Italiaans merk dat hoog scoort op vlak van design en tegelijkertijd technisch heel hoogwaardige producten biedt. Effegibi sauna’s en hammams kunnen aangepast worden om in elke ruimte te passen. Maak een persoonlijke, handgemaakte spa bij u thuis met de Effegibi sauna en stoomcabine module.

Een Turks Stoombad is voor veel mensen een levensovertuiging, een manier van leven. Het feit dat water voor gezondheid staat, ook in de vorm van stoom, werd al ontdekt door de Oude Grieken. In vergelijking met een sauna, is de lucht in een Hammam veel vochtiger. De luchtvochtigheid kan hier tot 100% oplopen tegenover 10 tot 25% in een sauna. De temperatuur in een stoomcabine gaat nooit over 48°C terwijl dit in een sauna tot 100°C kan gaan.

In een sauna kunnen temperaturen van 100°C worden bereikt. Door de lage luchtvochtigheid zorgt deze warmte ervoor dat de spieren gaan ontspannen en het lichaam zich gaat zuiveren. Verlos je van stress door het herontdekken van je innerlijke kalmte. In Finland zegt men: “Bouw eerst je sauna, daarna je huis.” Laat de sauna het kloppende hart van je dagelijkse welzijn zijn.

Laat een ontastbare mist je adem verlichten en gifstoffen afvoeren terwijl je jezelf distantieert van de omgeving en je je enkel nog bewust bent van je eigen lichaam.

Effegibi Mid sauna stoomcabine hammam

 

Waarom kiezen voor een sauna & stoomdouche module van Effegibi?

Gezondheid

Geregeld een sauna nemen versterkt uw hart, verbetert uw bloedcirculatie en uw immuniteit, verlicht rugklachten en helpt uw lichaam sneller recupereren na een sportinspanning. Regelmatige saunagangen hebben tal van heilzame therapeutische effecten, zowel fysiek als psychisch.

Heerlijk tot rust komen

De helende warmte en vochtigheid in een stoomcabine ontspannen uw lichaam en geest en laten u helemaal tot rust komen na een drukke dag.

Design stoomgenerator

De stoomgenerator van Effegibi bestaat uit een rechtopstaande glazen plaat, ingebouwd in een deur of een wandpaneel, met aan de achterkant alle onderdelen ingewerkt, en aan de voorkant een volledige touchscreen bediening. U kan dus zelf van binnenuit de verlichting bedienen voor uw kleurentherapie, de kracht van de stoom bepalen, en de warmeluchtcirculatie instellen. Een efficiënt concept dat er erg mooi uitziet!

Modulair

Bij Effegibi kan u kiezen uit verschillende modellen, alle volgens hetzelfde concept, en alle volgens dezelfde veiligheids- en duurzaamheidsnormen. Dit geeft u een grote keuzevrijheid. Zo kan u aan uw sauna bijvoorbeeld ook een hamam of douche toevoegen.

Wij verzorgen uw project van begin tot einde

Bij Hanolux volgen wij uw droomproject op, of het nu gaat over een eenvoudige sauna of een volledige wellnessinrichting op maat, van begin tot eind. We hebben een uitgebreide ervaring in het adviseren, ontwerpen, uittekenen en plaatsen van wellness op maat en we hebben zelf alle vakmensen in huis om uw project tot een goed eind te brengen, zodat er geen externe partners meer bijgehaald moeten worden.

 

Modules van Effegibi

Combineer uw sauna met een hammam en zelfs een douche. Spring binnen in onze showroom van maar liefst 3000m² in Turnhout en onze wellness specialisten helpen u graag verder.

BODYLOVE

De BodyLove, ontworpen door Rodolfo Dordoni en Michele Angelini is functioneel, stijlvol en luxueus. Het is een modulair systeem waarbij sauna, stoombad en douche op verschillende manieren kunnen gecombineerd worden. BodyLove biedt de mogelijkheid voor complete personalisatie inclusief de keuze van materiaal. De muren van de Sauna kunnen afgewerkt worden met twee verschillende types hout: met warmte behandeld massief hout of Canadese Hemlock.
De BodyLove is voorzien van de Nuvola Smart Power stoomgenerator, het meest high Tech systeem op de markt.

 

 

LOGICA

De Logica is een compleet systeem dat een sauna met een stoombad combineert en aan elkaar koppelt met een doucheruimte. De Logica is voorzien van de beste technologie en materialen van topkwaliteit zoals Canadees Hemlock hout. In het midden zit een touch-screen bedieningspaneel voor de sauna, de Hammam en de kleurtherapie. De stoomcabine is uitgerust met de Aquasteam stoomgenerator.

De Logica SH heeft dezelfde elegante vormgeving dan de Logica maar past in een kleinere ruimte. Hij is voorzien van een sauna en stoombad, geen douche zoals de Logica.

 

MID

De Mid combineert douche met stoombad en sauna in enkel 3 meter. Dankzij het heldere glas dat tussen de twee delen staat wordt er gezorgd voor een aangenaam lichte en luchtige ruimte. De doucheruimte is voorzien van de Auquasteam stoomgenerator.

 

 

De FeelGood waterdouche

Maak uw wellness ervaring compleet met een waterdouche van Effegibi.

De FeelGood is een doucheruimte met stoomgenerator en multifunctionele douche. In deze douche kan elke Effegibi stoomgenerator van uw keuze geïnstalleerd worden. Deze douche heeft drie verschillende manieren van stromen: regen, waterval en mist.

 

 

 

 

Stoomgeneratoren van Effegibi

stoomgenerator effegibi stoomcabine hammam

Effegibi geeft u de keuze uit externe en interne stoomgeneratoren. Bij een externe heeft u een extra technische ruimte nodig om deze generator te plaatsen maar deze heeft wel sterkere motoren zodat hij uiterst geschikt is voor grote ruimtes.

De interne stoomgenerator bevindt zich in uw stoomcabine zodat u geen extra technische ruimte nodig heeft. Deze generator is compact en stijlvol zodat hij zonder problemen in elke ruimte past. Deze stoomgeneratoren kunnen ook perfect in een douche gezet worden om deze om te vormen in een Hammam.

Klik hier voor meer informatie

 

Maatwerk & zelfbouw

Wenst u maatwerk? Inbouw in uw badkamer? Alles is mogelijk! Onze wellness experten begeleiden u van begin tot eind met uw project. Samen gaan we op zoek naar de ideale sauna die het best bij u past. Wij hebben bij Hanolux bovendien alle benodige materialen en alle vakmensen in huis, zodat u geen externe vakmensen hoeft te contacteren. Voor een sauna op maat en zonder zorgen…

De koffie staat klaar

Spring binnen in onze showroom van maar liefst 3000m² in Turnhout voor uw prijs & advies op maat.
Onze wellness specialisten gaan graag samen met u op zoek naar uw ideale sauna en/of stoomdouche.

De koffie staat alvast klaar!

Maak een afspraak

Hanolux logo

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren