Effegibi Sauna’s

Effegibi is een Italiaans merk dat hoog scoort op vlak van design en tegelijkertijd technisch heel hoogwaardige producten biedt. Effegibi sauna’s en hammams kunnen aangepast worden om in elke ruimte te passen. Maak een persoonlijke, handgemaakte spa bij u thuis met de modules van Effegibi.

In een sauna kunnen temperaturen van 100°C worden bereikt. Door de lage luchtvochtigheid zorgt deze warmte ervoor dat de spieren gaan ontspannen en het lichaam zich gaat zuiveren. Verlos je van stress door het herontdekken van je innerlijke kalmte. In Finland zegt men: “Bouw eerst je sauna, daarna je huis.” Laat de sauna het kloppende hart van je dagelijkse welzijn zijn.

Sauna Effegibi sky corner Hanolux

 

Waarom kiezen voor een sauna van Effegibi bij Hanolux?

Gezondheid

Geregeld een sauna nemen versterkt uw hart, verbetert uw bloedcirculatie en uw immuniteit, verlicht rugklachten en helpt uw lichaam sneller recupereren na een sportinspanning. Regelmatige saunagangen hebben tal van heilzame therapeutische effecten, zowel fysiek als psychisch.

Modulair

Bij Effegibi kan u kiezen uit verschillende modellen, alle volgens hetzelfde concept, en alle volgens dezelfde veiligheids- en duurzaamheidsnormen. Dit geeft u een grote keuzevrijheid. Zo kan u aan uw sauna bijvoorbeeld ook een hamam of douche toevoegen.

Wij verzorgen uw project van begin tot einde

Bij Hanolux volgen wij uw droomproject op, of het nu gaat over een eenvoudige sauna of een volledige wellnessinrichting op maat, van begin tot eind. We hebben een uitgebreide ervaring in het adviseren, ontwerpen, uittekenen en plaatsen van wellness op maat en we hebben zelf alle vakmensen in huis om uw project tot een goed eind te brengen, zodat er geen externe partners meer bijgehaald moeten worden.

 

Sauna’s van Effegibi

BODYLOVE S

De BodyLove, ontworpen door Rodolfo Dordoni en Michele Angelini is functioneel, stijlvol en luxueus. BodyLove biedt de mogelijkheid voor complete personalisatie inclusief de keuze van materiaal. De muren van de Sauna kunnen afgewerkt worden met twee verschillende types hout: met warmte behandeld massief hout of Canadese Hemlock. De saunakachel van de BodyLove is bedekt met geglazuurde keramiek beschikbaar in verschillende unieke kleurencombinaties. Dankzij dit luxe materiaal versterkt de warmtebron de zachte schoonheid van het hout.

 

SKY CORNER

De Sky Corner heeft net zoals de Sky grote glazen panelen die doorlopen in het plafond maar heeft als extra ook nog eens een hoek volledig gemaakt uit glas die voor nog meer licht en welzijn zorgt.
Deze sauna is gemaakt uit Canadees Hemlock hout en kan aangevuld worden met kleurentherapie en ledverlichting onder de zitbanken.

 

AIR

De Air sauna heeft een origineel, modern design die zoals de naam duidelijk maakt, een luchtig gevoel geeft door de hangende zitplaatsen en symmetrische lijnen met de warmtebron in een centrale positie. Doordat de zitbanken in de lucht zweven, kan de sauna gezet worden op een al bestaande vloer. De grond loopt dus gewoon door in de ruimte van de sauna. De verwarmer in het midden van de sauna maakt dit de perfecte plaats om rond te ontspannen met gezelschap.
De zitplaatsen lopen een stukje door buiten de sauna en worden zo ook een handige handdoekhouder of schapje. Onder de zitbanken is ledverlichting voorzien die het luchtige gevoel versterken.
De Air is een nieuwe reeks van Talocci Design sauna’s.

 

YOKU

Denk verder dan een standaard sauna met de Yoku van Effe. Met een naam geïnspireed door Japanse medicijnen, geeft de Yoku vooral contact weer met hout en planten dankzij de geïntegreerde boekenkast. Maak uw sauna een onderdeel van uw woonruimte of een echt pronkstuk in uw huis. Het minimalistische, maar toch warme design van de Yoku zorgt voor een rustgevende uitstraling waarbij u optimaal kan genieten van uw wellness ervaring. De boekenkast, die je zelf kan invullen naar smaak, zorgt voor privacy en een unieke twist in deze sauna.

LOGICA S

Een sauna heeft een zeer warme, droge omgeving, vrijwel volledig vrij van vocht. Hierdoor gaan we zweten en zo ons lichaam bevrijden van gifstoffen. Deze sauna is voorzien van een douche gedeelte zodat u alle gifstoffen na het nemen van de sauna kan afspoelen met een warme of koude douche.
Het sauna gedeelte van de Logica S is volledig afgewerkt in Canadees Hemlock hout.

 

Ontdek alle modellen hier

 

Modules van Effegibi

Combineer uw Effegibi sauna met een stoomcabine en/of douche. Simpel dankzij de verschillende modules, de mogelijkheden zijn eindeloos!
Klik hier voor meer informatie

Effegibi sauna hammam stoomcabine stoomcabine hanolux

 

 

Stoomgeneratoren van Effegibi

stoomgenerator effegibi stoomcabine hammam

Effegibi geeft u de keuze uit externe en interne stoomgeneratoren. Bij een externe heeft u een extra technische ruimte nodig om deze generator te plaatsen maar deze heeft wel sterkere motoren zodat hij uiterst geschikt is voor grote ruimtes.

De interne stoomgenerator bevindt zich in uw stoomcabine zodat u geen extra technische ruimte nodig heeft. Deze generator is compact en stijlvol zodat hij zonder problemen in elke ruimte past. Deze stoomgeneratoren kunnen ook perfect in een douche gezet worden om deze om te vormen in een Hammam.

Klik hier voor meer informatie

 

Maatwerk & zelfbouw

Wenst u maatwerk? Inbouw in uw badkamer? Een buitensauna? Alles is mogelijk! Onze wellness experten begeleiden u van begin tot eind met uw project. Samen gaan we op zoek naar de ideale sauna die het best bij u past. Wij hebben bij Hanolux bovendien alle benodige materialen en alle vakmensen in huis, zodat u geen externe vakmensen hoeft te contacteren. Voor een sauna op maat en zonder zorgen…

De koffie staat klaar

Spring binnen in onze showroom van maar liefst 3000m² in Turnhout voor uw prijs & advies op maat.
Onze wellness specialisten gaan graag samen met u op zoek naar uw ideale sauna.

De koffie staat alvast klaar!

Maak een afspraak

Hanolux logo

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren