Klafs sauna’s

Geregeld een Klafs sauna nemen versterkt uw hart, verbetert uw bloedcirculatie en uw immuniteit, verlicht rugklachten en helpt uw lichaam sneller recupereren na een sportinspanning. Regelmatige saunagangen hebben tal van heilzame therapeutische effecten, zowel fysiek als psychisch.

Klafs is een topmerk in de saunawereld en de sauna’s van Klafs zijn de beste in Europa. U hebt een heel uitgebreide keuze en alles kan op maat gemaakt worden en gecombineerd worden. Klafs werkt enkel met de allerbeste materialen en heeft verscheidene labels voor energiezuinigheid, ecologisch bewustzijn en design. Hun afwerkingsgraad is ongeëvenaard. Ook op comfort wordt niet bespaard. Kortom, een sauna voor wie kwaliteit wil…

ALLEEN DE BESTE MERKEN

topkwaliteit in elke prijsklasse

RUIME KEUZE HOUTSOORTEN

Cederhout, vurenhout, alpenden, espenhout of combinatie bij maatwerk

MAATWERK

wij begeleiden u van begin tot einde met elk project

SAUNA OVEN

Vergelijk en kies tussen onze duurzame sauna ovens

Waarom kiezen voor een Klafs Sauna?

Duurzaam, ecologisch, zuinig en degelijk

Kwalitatief hoogstaand hout, een degelijke afwerking en een goede isolatiewaarde zorgen voor een laag energieverbruik. Alle hout is ecologisch gecertificeerd. Alle sauna’s worden bovendien op zorgvuldige wijze bij u thuis geplaatst zodat ze perfect in uw ruimte inpassen. Degelijkheid staat voorop!

Het Sanarium van Klafs

Vindt u de klassieke sauna soms te heet, of wil u soms liever eens een stoombad? Wie de klassieke sauna te belastend vindt of wie last heeft van zijn ademhaling kan met een Klafs sauna gemakkelijk sauna en stoombad combineren. Dit gepatenteerde sanarium biedt 5 verschillende saunagangen aan: een klassieke sauna, een warme luchtbad, een tropenbad, een aromabad en een stoombad. Muziek en aromakelk zijn volledig geïntegreerd. Een sanarium laat u toe eindeloos te variëren, de ene dag zus, de andere dag zo. Ook de verschillende leden van het gezin kunnen elk hun eigen voorkeur instellen. Voor ieder wat wils en ideaal voor uw gezondheid!

Comfortabel design

Klafs heeft werkelijk alles op alles gezet om de mooiste saunacabines af te leveren, naar ieders smaak. In het uitgebreid gamma buiten- en binnenafwerkingen vindt u zeker uw keuze.

SaunaPur

Een SaunaPur®-sessie is een authentieke natuurlijke saunabelevenis met hout, stenen en water. Met deze functionaliteit wordt het oorspronkelijke gevoel van een steenzweetbad nieuw leven ingeblazen. Gezond en gevarieerd welbehagen komt op de eerste plaats. Schakel de oven uit en geniet van de pure stille stralingswarmte van de stenen. Voel hoe het heel langzaam afkoelt. Wil u de sessie verlengen, giet dan water op de stenen om de temperatuur weer op te drijven. Net zoals vroeger…

Alles kan…

Een sterrenhemel, mooie stijlvolle binneninrichting, uitgebreide sfeerverlichting met lichttherapie, een combinatiesauna met infrarood, een sauna helemaal naar uw eigen wensen, … Alles kan!

 

 

 

Sanarium

KLAFS-sanarium-01Het sanarium van Klafs is uniek. U kiest gewoon de badvorm waarin u zin heeft en het sanarium past de luchtvochtigheid en de temperatuur volledig automatisch aan uw wensen aan. Deze exclusief door henzelf ontwikkelde uitrusting voor uw sauna brengt nog meer afwisseling in uw wellnessprogramma. En dat is juist de sleutel tot een goede gezondheid: luisteren naar uw lichaam en het precies datgene geven waar het om vraagt. De ene dag zal dat intense hitte zijn, de andere dag een weldadige zachte vochtige warmte. De wellnesservaring wordt verder nog volledig gemaakt door geuren, kleuren en muziek. Via een aromakelk stromen ontspannende of stimulerende geuren uw sauna binnen. De in de vochtigheidssensor geïntegreerde luidspreker verwent u met weldadige natuurklanken of rustige akoestische muziek, precies zoals u dat zelf wenst.

 

Infrarood in uw klassieke sauna?!

Ja, een heel goed idee! En gemakkelijk uitvoerbaar. Bespreek het met ons.

 

Maatwerk & zelfbouw

Wenst u maatwerk? Inbouw in uw badkamer? Een buitensauna? Alles is mogelijk! Onze wellness experten begeleiden u van begin tot eind met uw project. Samen gaan we op zoek naar de ideale sauna die het best bij u past. Wij hebben bij Hanolux bovendien alle benodige materialen en alle vakmensen in huis, zodat u geen externe vakmensen hoeft te contacteren. Voor een sauna op maat en zonder zorgen…

 

De koffie staat klaar

Spring binnen in onze showroom van maar liefst 3000m² in Turnhout voor uw prijs & advies op maat.
Onze wellness specialisten gaan graag samen met u op zoek naar uw ideale sauna.

De koffie staat alvast klaar!

Maak een afspraak

Hanolux logo

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren