Stoomcabines

Een stoomcabine, hamam of Turks stoombad heeft een temperatuur van 40 – 45 °C en is dus minder warm dan een klassieke sauna (70 – 110 °C), maar wel veel vochtiger. Soms is er tot 100% luchtvochtigheid en zit u letterlijk in de warme mist. De warme vochtigheid zorgt voor een betere doorbloeding, bouwt de weerstand op, voert afvalstoffen weg, reinigt uw huid, en heeft een ontspannend effect. Kenmerkend voor een stoombad is vooral ook het weldadig effect op de luchtwegen.

In een stoomcabine zit u meestal gewoon rechtop, en daarom kan hij gemakkelijk geplaatst worden in kleine ruimtes. De stoomcabines van Hanolux worden in bijna alle gevallen op maat gemaakt. Als u samen met uw partner, familie of vrienden wilt genieten kiest u voor een grotere stoomcabine. In grotere cabines kan u ook ligplaatsen voorzien. Muziek, sfeerverlichting, kleuren- en geurentherapie, … alles is mogelijk!

 

Stoomgenerator Effegebi stoomdouche stoomcabine Nuvola smart

 

Waarom kiezen voor een stoomcabine?

Heerlijk tot rust komen

De helende warmte en vochtigheid in een stoomcabine ontspannen uw lichaam en geest en laten u helemaal tot rust komen na een drukke dag.

Reinig uw lichaam

Dat een hamambeurt een positief effect heeft op je lichaam en je gezondheid is al lang geen geheim meer. Door de zachte warmte openen uw poriën zich en worden alle opgeslagen afvalstoffen optimaal weggevoerd: de ideale dieptereiniging voor uw lichaam en huid.

Verbeterde doorbloeding, immuniteit en herstel

De warmte zorgt ervoor dat het hart sneller gaat slaan, waardoor de bloedsomloop stijgt en alle natuurlijke processen in het lichaam geïntensifieerd worden. Een verhoogde immuniteit, goede afvalverwijdering, goede spierdoorbloeding, gezonde organen en een goede gezondheid zijn het resultaat!

Voor een gemakkelijke ademhaling

Een hamam is een ware weldaad voor uw longen, keel en neus. De dampen, al dan niet aangevuld met etherische oliën, openen uw luchtwegen zodat u weer vrijer en gemakkelijker ademhaalt en verzachten eventuele keelpijn.

Expertise en service staan bij ons voorop

Vertrouw op onze jarenlange ervaring en geniet van de best mogelijke service. Wij begeleiden u graag naar uw ideale stoomcabine, niet altijd diegene met het hoogste prijskaartje. Bij Hanolux komt de klant eerst en begeleiden de wellness experten u graag van begin tot einde bij het uitkiezen en plaatsen van een hamam bij u thuis.

Uniek in Vlaanderen: De stoomcabines van Effegibi

Ontdek de topdesign hammams van Effegibi; alleen bij Hanolux. Door de combinatie van Italiaan design met Duitse techniek zijn deze stoomdouches echt iets uniek. U kan zelfs een sauna en waterdouche toevoegen dankzij het module systeem van Effegibi.

 

Alleen de beste merken op maat gemaakt

 

Maatwerk?

Een Stoomdouche inbouwen in een bestaande woning, een stoomcabine in uw nieuwbouw? Betegeling, wateraansluiting? Wij maken uw hamam op maat en volledig naar uw wensen.
Wij hebben alle kennis en alle vakmensen in huis om uw project tot een goed einde te brengen en voorzien alles van start tot einde!

 

 

De koffie staat klaar

Spring binnen in onze showroom van maar liefst 3000m² in Turnhout voor uw prijs & advies op maat.
Onze wellness specialisten gaan graag samen met u op zoek naar uw ideale stoomdouche.

De koffie staat alvast klaar!

Maak een afspraak

Hanolux logo

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren