Effegibi Stoomgeneratoren

Effegibi is een Italiaans merk dat hoog scoort op vlak van design en tegelijkertijd technisch heel hoogwaardige producten biedt. Effegibi stoomgeneratoren, sauna’s en hammams kunnen aangepast worden om in elke ruimte te passen. Maak een persoonlijke, handgemaakte spa bij u thuis met de modules van Effegibi.

Een Turks Stoombad is voor veel mensen een levensovertuiging, een manier van leven. Het feit dat water voor gezondheid staat, ook in de vorm van stoom, werd al ontdekt door de Oude Grieken. In vergelijking met een sauna, is de lucht in een Hammam veel vochtiger. De luchtvochtigheid kan hier tot 100% oplopen tegenover 10 tot 25% in een sauna. De temperatuur in een stoomcabine gaat nooit over 48°C terwijl dit in een sauna tot 100°C kan gaan.

Een stoombad op regelmatige basis heeft tal van heilzame therapeutische effecten, zowel fysiek als psychisch. De aangename warmte verbetert uw bloedcirculatie en de werking van al uw organen. Meer voedingsstoffen en zuurstof worden door uw lichaam rond gevoerd. Een stoombad is daarom ideaal om uw spieren en pezen snel te laten recupereren na een sportinspanning. De grote hoeveelheid vocht verzacht en heelt eventuele ademhalingsproblemen zoals astma, sinusitis en verkoudheid. De warmte doet u transpireren zodat u alle opgeslagen afvalstoffen uitzweet en zodat uw huid zacht en soepel wordt.

Laat een ontastbare mist je adem verlichten en gifstoffen afvoeren terwijl je jezelf distantieert van de omgeving en je je enkel nog bewust bent van je eigen lichaam.

Stoom generator Touch steam Effegibi stoomdouche stoomcabine hammam hanolux

 

Waarom kiezen voor een stoomgenerator van Effegibi bij Hanolux?

Intern of Extern

Effegibi geeft u de keuze uit externe en interne stoomgeneratoren. Bij een externe heeft u een extra technische ruimte nodig om deze generator te plaatsen maar deze heeft wel sterkere motoren zodat hij uiterst geschikt is voor grote ruimtes.
De interne stoomgenerator bevindt zich in uw stoomcabine zodat u geen extra technische ruimte nodig heeft. Deze generator is compact en stijlvol zodat hij zonder problemen in elke ruimte past. Deze stoomgeneratoren kunnen ook perfect in een douche gezet worden om deze om te vormen in een Hammam.

Design

De stoomgenerator van Effegibi bestaat uit een rechtopstaande glazen plaat met aan de achterkant alle onderdelen ingewerkt, en aan de voorkant een volledige touchscreen bediening. U kan dus zelf van binnenuit de verlichting bedienen voor uw kleurentherapie, de kracht van de stoom bepalen, en de warmeluchtcirculatie instellen. Een efficiënt concept dat er erg mooi uitziet!

De juiste temperatuur en hoeveelheid stoom

De perfecte Hammam wordt bereikt wanneer de stoom het mogelijk maakt om een temperatuur boven de 40°C te halen. Bij de generatoren van Effegibi kan de temperatuur gezet worden tussen 42 en 48°C en ze garanderen een gelijkmatige warmteverdeling in het Turkse bad.

Houdt kalkaanslag tegen

Alle boilers van Effegibi zijn gemaakt van roestvrij staal en een geavanceerd systeem vult en maakt de boiler leeg met schoon, koud water elke keer dat hij gebruikt wordt. Hierdoor moet hij minder schoon gemaakt of onderhouden worden en blijft de ruimte bovendien perfect hygiënisch.

Energieverbruik

Elke stoomgenerator van Effegibi heeft een energiebesparende functie. Het maximale energieverbruik wordt gebruikt om het water tot het kookpunt te brengen en de juiste temperatuur te bereiken. Hierna wordt nog maar de helft of een derde van deze energie gebruikt, afhankelijk van het model, om de stoom constant te houden.

Modulair

Bij Effegibi kan u kiezen uit een aantal cabines en een aantal modellen stoomgeneratoren, alle volgens hetzelfde concept, en alle volgens dezelfde veiligheids- en duurzaamheidsnormen. Dit geeft u een grote keuzevrijheid. U kan de Effegibi luxe stoomgenerator ook apart kopen, voor in een reeds bestaande cabine, of voor in uw douche bijvoorbeeld!

 

Stoomgeneratoren van Effegibi

Effegibi geeft u de keuze uit zowel externe, als interne stoomgeneratoren.

Bij een externe heeft u een extra technische ruimte nodig om deze generator te plaatsen maar deze heeft wel sterkere motoren zodat hij uiterst geschikt is voor grote ruimtes.
De interne stoomgenerator bevindt zich in uw stoomcabine zodat u geen extra technische ruimte nodig heeft. Deze generator is compact en stijlvol zodat hij zonder problemen in elke ruimte past. Deze stoomgeneratoren kunnen ook perfect in een douche gezet worden om deze om te vormen in een Hammam.

Externe Stoomgeneratoren

NUVOLA

Deze externe stoomgenerator heeft alle basisfuncties van de stoomgenerators van Effegibi zoals Smart Boiler Cleaning, Smart Water Filling, Regulating Water Flow, een touchscreen control panel en diffuser voor aromatherapieoliën. Verder heeft hij geen bijkomende functies waardoor het de goedkoopste in de reeks is. Hij is geschikt voor een ruimte van maximum 9,2 m3.

NUVOLA SMART POWER

Deze externe stoomgenerator is perfect voor grote ruimtes. Hij kan stoom genereren voor een ruimte van 90 m3 en meer. Omdat hij extern is, heeft u wel een extra technische ruimte nodig. Deze stoomgenerator heeft als enige een ODS – Open Deur Sensor waardoor de generator stopt met stoom te produceren wanneer de deur van de stoomcabine open staat. Hij is ook voorzien van de Power Steam Function waarbij een stoom ventilatie systeem zorgt voor evenredige verdeling van de hitte. De Nuvola Smart Power is een ongeëvenaard product door zijn geavanceerde technologie en strakke vormgeving.

 

Interne Stoomgeneratoren

TOUCH&STEAM

Deze interne stoomgenerator is geschikt voor een ruimte van maximum 9,2 m3. Hij voorziet u van alle luxe met het Effegibi Sound System waardoor u kan luisteren naar muziek in uw stoomcabine en hij is ook voorzien van RGB Led verlichting voor chromotherapie. Net zoals de Nuvola Smart Power zorgt de Power Steam Function voor een evenredige verdeling van de hitte door het stoom ventilatie systeem.

 

AQUASTEAM

Deze interne stoomgenerator is geschikt voor een ruimte van maximum 4,5 m3. Het gebogen glazen paneel past in elk interieur. Als extraatje is deze stoomgenerator voorzien van een frisse waterbron en kom met verlichte stroom.

 

EASYSTEAM

De Easysteam is net zoals de Aquasteam geschikt voor een kleine ruimte van maximum 4,5 m3. Het is een stijlvolle, compacte, interne stoomgenerator. Net zoals de andere stoomgenerators van Effegibi is hij hightech, gebruiksvriendelijk en past hij in elk interieur.

 

OMNIASTEAM TOUCH

De Omniasteam Touch is een deur met ingebouwde stoomgenerator. Hij is beschikbaar als deur of kolom met glazen paneel. Aan de binnenkant zit een touchscreen bedieningspaneel. Transformeer je douche tot een hammam met deze stoomgeneratordeur.

 

Modules van Effegibi

Combineer uw Effegibi stoomdouche met een sauna en/of douche. Simpel dankzij de verschillende modules, de mogelijkheden zijn eindeloos!
Klik hier voor meer informatie

Effegibi sauna hammam stoomcabine stoomcabine hanolux

 

Maatwerk & zelfbouw

Wenst u maatwerk? Inbouw in uw badkamer?  Alles is mogelijk! Onze wellness experten begeleiden u van begin tot eind met uw project. Samen gaan we op zoek naar de ideale stoomcabine die het best bij u past. Wij hebben bij Hanolux bovendien alle benodige materialen en alle vakmensen in huis, zodat u geen externe vakmensen hoeft te contacteren. Voor een stoombad op maat en zonder zorgen…

 

De koffie staat klaar

Spring binnen in onze showroom van maar liefst 3000m² in Turnhout voor uw prijs & advies op maat.
Onze wellness specialisten gaan graag samen met u op zoek naar uw ideale stoomgenerator.

De koffie staat alvast klaar!

Maak een afspraak

Hanolux logo

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren