Effegibi Stoomcabines

Effegibi is een Italiaans merk dat hoog scoort op vlak van design en tegelijkertijd technisch heel hoogwaardige producten biedt. Effegibi stoomcabines, sauna’s en hammams kunnen aangepast worden om in elke ruimte te passen. Maak een persoonlijke, handgemaakte spa bij u thuis met de modules van Effegibi.

Een Turks Stoombad is voor veel mensen een levensovertuiging, een manier van leven. Het feit dat water voor gezondheid staat, ook in de vorm van stoom, werd al ontdekt door de Oude Grieken. In vergelijking met een sauna, is de lucht in een Hammam veel vochtiger. De luchtvochtigheid kan hier tot 100% oplopen tegenover 10 tot 25% in een sauna. De temperatuur in een stoomcabine gaat nooit over 48°C terwijl dit in een sauna tot 100°C kan gaan.

Een stoombad op regelmatige basis heeft tal van heilzame therapeutische effecten, zowel fysiek als psychisch. De aangename warmte verbetert uw bloedcirculatie en de werking van al uw organen. Meer voedingsstoffen en zuurstof worden door uw lichaam rond gevoerd. Een stoombad is ideaal om uw spieren en pezen snel te laten recupereren na een sportinspanning. De grote hoeveelheid vocht verzacht en heelt eventuele ademhalingsproblemen zoals astma, sinusitis en verkoudheid. De warmte doet u transpireren zodat u alle opgeslagen afvalstoffen uitzweet en zodat uw huid zacht en soepel wordt.

Laat een ontastbare mist je adem verlichten en gifstoffen afvoeren terwijl je jezelf distantieert van de omgeving en je je enkel nog bewust bent van je eigen lichaam.

 

Effegibi stoomdouche stoomcabine hammam Hanolux

 

Waarom kiezen voor een stoomcabine van Effegibi?

Heerlijk tot rust komen

De helende warmte en vochtigheid in een stoomcabine ontspannen uw lichaam en geest en laten u helemaal tot rust komen na een drukke dag.

Design stoomgenerator

De stoomgenerator van Effegibi bestaat uit een rechtopstaande glazen plaat, ingebouwd in een deur of een wandpaneel, met aan de achterkant alle onderdelen ingewerkt, en aan de voorkant een volledige touchscreen bediening. U kan dus zelf van binnenuit de verlichting bedienen voor uw kleurentherapie, de kracht van de stoom bepalen, en de warmeluchtcirculatie instellen. Een efficiënt concept dat er erg mooi uitziet!

Modulair

Bij Effegibi kan u kiezen uit een aantal cabines en een aantal modellen stoomgeneratoren, alle volgens hetzelfde concept, en alle volgens dezelfde veiligheids- en duurzaamheidsnormen. Dit geeft u een grote keuzevrijheid. U kan de Effegibi luxe stoomgenerator ook apart kopen, voor in een reeds bestaande cabine, of voor in uw douche bijvoorbeeld!

Wij verzorgen uw project van begin tot eind

Bij Hanolux volgen wij uw droomproject op, of het nu gaat over een eenvoudige stoomcabine of een volledige wellnessinrichting op maat, van begin tot eind. We hebben een uitgebreide ervaring in het adviseren, ontwerpen, uittekenen en plaatsen van wellness op maat en we hebben zelf alle vakmensen in huis om uw project tot een goed eind te brengen, zodat er geen externe partners meer bijgehaald moeten worden.

 

Stoomcabines van Effegibi

TOPKAPI

De topkapi stoomcabine staat voor ultieme luxe door zijn afwerking met marmer en de beste stoomgenerator. Deze stoomcabine is voorzien van douche, waterbron, zitbank, kleurtherapie en het Effegibi geluidsysteem. Voor de afwerking kan u kiezen uit verschillende soorten marmer en glas.

 

ONE H

De one H is een slimme combinatie van technologie en design. Hij is uitgerust met de Aquasteam generator. Deze hammam is zeer veelzijdig waardoor ze geschikt is voor veel ruimtes. Het hele interieur is voorzien van grès platen met een porseleinlaagje die ervoor zorgen dat het contact met de huid een warme natuurlijke sensatie is. Verder zit er ook het Effegibi geluidsysteem in verwerkt waardoor u kan luisteren naar muziek vanuit uw eigen apparaten.

 

H

Deze stoomcabine levert een professionele prestatie als toevoeging bij de badkamer bij u thuis. Hij is voorzien van een douche en kleurentherapie. De Aquasteam is de stoomgenerator in deze Hammam. Het interieur is afgewerkt met grès platen met een porseleinen laagje en glazen wanden.

 

Meer stoomdouches?

Liever een ander model? Spring binnen in onze showroom van maar liefst 3000m² in Turnhout en onze wellness specialisten helpen u graag verder..

Modules van Effegibi

Combineer uw Effegibi stoomdouche met een sauna en/of douche. Simpel dankzij de verschillende modules, de mogelijkheden zijn eindeloos!
Klik hier voor meer informatie

Effegibi sauna hammam stoomcabine stoomcabine hanolux

 

 

Stoomgeneratoren van Effegibi

stoomgenerator effegibi stoomcabine hammam

Effegibi geeft u de keuze uit externe en interne stoomgeneratoren. Bij een externe heeft u een extra technische ruimte nodig om deze generator te plaatsen maar deze heeft wel sterkere motoren zodat hij uiterst geschikt is voor grote ruimtes.

De interne stoomgenerator bevindt zich in uw stoomcabine zodat u geen extra technische ruimte nodig heeft. Deze generator is compact en stijlvol zodat hij zonder problemen in elke ruimte past. Deze stoomgeneratoren kunnen ook perfect in een douche gezet worden om deze om te vormen in een Hammam.

Klik hier voor meer informatie

 

Maatwerk & zelfbouw

Wenst u maatwerk? Inbouw in uw badkamer? Alles is mogelijk! Onze wellness experten begeleiden u van begin tot eind met uw project. Samen gaan we op zoek naar de ideale stoomcabine die het best bij u past. Wij hebben bij Hanolux bovendien alle benodige materialen en alle vakmensen in huis, zodat u geen externe vakmensen hoeft te contacteren. Voor een stoombad op maat en zonder zorgen…

 

De koffie staat klaar

Spring binnen in onze showroom van maar liefst 3000m² in Turnhout voor uw prijs & advies op maat.
Onze wellness specialisten gaan graag samen met u op zoek naar uw ideale stoomdouche.

De koffie staat alvast klaar!

Maak een afspraak

Hanolux logo

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren