Klafs stoomcabines

Een stoombad op regelmatige basis heeft tal van heilzame therapeutische effecten, zowel fysiek als psychisch. De aangename warmte verbetert uw bloedcirculatie en de werking van al uw organen. Meer voedingsstoffen en zuurstof worden door uw lichaam rondgevoerd. Een stoombad is ideaal om uw spieren en pezen snel te laten recupereren na een sportinspanning. De grote hoeveelheid vocht verzacht en heelt eventuele ademhalingsproblemen zoals astma, sinusitis en verkoudheid. De warmte doet u transpireren zodat u alle opgeslagen afvalstoffen uitzweet en zodat uw huid zacht en soepel wordt. Een stoombad heeft tenslotte ook een positieve invloed op uw algehele immuunsysteem.

Klafs is een topmerk in de sauna- en stoomcabinewereld en de stoomcabines van Klafs zijn de beste in Europa. U hebt een heel uitgebreide keuze en alles kan op maat gemaakt worden en gecombineerd worden. Klafs werkt enkel met de allerbeste materialen en heeft verscheidene labels voor energiezuinigheid, ecologisch bewustzijn en design. De afwerkings van Klafs stoomcabines is ongeëvenaard. Ook op comfort wordt niet bespaard. Kortom, een stoomcabine voor wie kwaliteit wil…

 

Waarom kiezen voor een stoomcabine van Klafs?

Duurzaam, ecologisch, zuinig en degelijk

Een degelijke afwerking en een goede isolatiewaarde zorgen voor een laag energieverbruik. Alle materialen zijn ecologisch gecertificeerd. Alle stoomcabines worden bovendien op zorgvuldige wijze bij u thuis geplaatst zodat ze perfect in uw ruimte inpassen. Degelijkheid staat voorop!

Steamblast

De stoom wordt door compressoren in het plafond naar beneden geblazen. U krijgt een wervelwind van warme stoom op uw volledige lichaam te voelen… een heerlijke ervaring die u doet opleven, vergelijkbaar met een opgietsessie in een klassieke sauna.

Comfortabel design

Klafs heeft werkelijk alles op alles gezet om de mooiste saunacabines af te leveren, naar ieders smaak. In het uitgebreide gamma buiten- en binnenafwerkingen vindt u zeker uw keuze.

Alles kan…

Een sterrenhemel, mooie stijlvolle binneninrichting, uitgebreide sfeerverlichting met lichttherapie, aromatherapie, verwarmde vloeren en ligzetels, een stoomcabine helemaal naar uw eigen wensen, … Alles kan!

 

Steamblast

KLAFS-steamjetDe steamblast is speciaal ontwikkeld door Klafs om tegemoet te komen aan de wens naar een intensievere ervaring en af en toe wat afwisseling. Bij een druk op de knop blazen de sproeiknoppen in het plafond de opgestegen hete stoom omlaag op uw lichaam. De sensatie die dit teweeg brengt is vergelijkbaar aan het gevoel dat u ervaart tijdens een intensieve opgietsessie in de sauna. Dit geeft een opwekkend gevoel, het gevoel van echt te leven. Met de steamblast zorgen de Klafs stoomcabines voor een extra dimensie in uw stoomcabinegang.

 

 

Maatwerk & zelfbouw

Wenst u maatwerk? Inbouw in uw badkamer? Alles is mogelijk! Onze wellness experten begeleiden u van begin tot eind met uw project. Samen gaan we op zoek naar de ideale stoomcabine die het best bij u past. Wij hebben bij Hanolux bovendien alle benodige materialen en alle vakmensen in huis, zodat u geen externe vakmensen hoeft te contacteren. Voor een stoombad op maat en zonder zorgen…

 

 

De koffie staat klaar

Spring binnen in onze showroom van maar liefst 3000m² in Turnhout voor uw prijs & advies op maat.
Onze wellness specialisten gaan graag samen met u op zoek naar uw ideale stoomdouche.

De koffie staat alvast klaar!

Maak een afspraak

Hanolux logo

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren