Klafs stoomcabines

Een stoombad op regelmatige basis heeft tal van heilzame therapeutische effecten, zowel fysiek als psychisch. De aangename warmte verbetert uw bloedcirculatie en de werking van al uw organen. Meer voedingsstoffen en zuurstof worden door uw lichaam rondgevoerd. Een stoombad is ideaal om uw spieren en pezen snel te laten recupereren na een sportinspanning. De grote hoeveelheid vocht verzacht en heelt eventuele ademhalingsproblemen zoals astma, sinusitis en verkoudheid. De warmte doet u transpireren zodat u alle opgeslagen afvalstoffen uitzweet en zodat uw huid zacht en soepel wordt. Een stoombad heeft tenslotte ook een positieve invloed op uw algehele immuunsysteem.

Klafs is een topmerk in de sauna- en stoomcabinewereld en de stoomcabines van Klafs zijn de beste in Europa. U hebt een heel uitgebreide keuze en alles kan op maat gemaakt worden en gecombineerd worden. Klafs werkt enkel met de allerbeste materialen en heeft verscheidene labels voor energiezuinigheid, ecologisch bewustzijn en design. De afwerkings van Klafs stoomcabines is ongeëvenaard. Ook op comfort wordt niet bespaard. Kortom, een stoomcabine voor wie kwaliteit wil…

 

Waarom kiezen voor een stoomcabine van Klafs?

Duurzaam, ecologisch, zuinig en degelijk

Een degelijke afwerking en een goede isolatiewaarde zorgen voor een laag energieverbruik. Alle materialen zijn ecologisch gecertificeerd. Alle stoomcabines worden bovendien op zorgvuldige wijze bij u thuis geplaatst zodat ze perfect in uw ruimte inpassen. Degelijkheid staat voorop!

Steamblast

De stoom wordt door compressoren in het plafond naar beneden geblazen. U krijgt een wervelwind van warme stoom op uw volledige lichaam te voelen… een heerlijke ervaring die u doet opleven, vergelijkbaar met een opgietsessie in een klassieke sauna.

Comfortabel design

Klafs heeft werkelijk alles op alles gezet om de mooiste saunacabines af te leveren, naar ieders smaak. In het uitgebreide gamma buiten- en binnenafwerkingen vindt u zeker uw keuze.

Alles kan…

Een sterrenhemel, mooie stijlvolle binneninrichting, uitgebreide sfeerverlichting met lichttherapie, aromatherapie, verwarmde vloeren en ligzetels, een stoomcabine helemaal naar uw eigen wensen, … Alles kan!

 

Steamblast

KLAFS-steamjetDe steamblast is speciaal ontwikkeld door Klafs om tegemoet te komen aan de wens naar een intensievere ervaring en af en toe wat afwisseling. Bij een druk op de knop blazen de sproeiknoppen in het plafond de opgestegen hete stoom omlaag op uw lichaam. De sensatie die dit teweeg brengt is vergelijkbaar aan het gevoel dat u ervaart tijdens een intensieve opgietsessie in de sauna. Dit geeft een opwekkend gevoel, het gevoel van echt te leven. Met de steamblast zorgen de Klafs stoomcabines voor een extra dimensie in uw stoomcabinegang.

 

 

Maatwerk & zelfbouw

Wenst u maatwerk? Inbouw in uw badkamer? Een buitencabine? Alles is mogelijk! Onze wellness experten begeleiden u van begin tot eind met uw project. Samen gaan we op zoek naar de ideale stoomcabine die het best bij u past. Wij hebben bij Hanolux bovendien alle benodige materialen en alle vakmensen in huis, zodat u geen externe vakmensen hoeft te contacteren. Voor een stoombad op maat en zonder zorgen…

 

video stoomcabine hanolux video stoomcabine hanolux
hamam sauna hamam sauna
ir en sauna ir en sauna
sauna hanolux video sauna hanolux video
sauna hanolux video sauna hanolux video
sauna hanolux video sauna hanolux video
sauna hanolux video sauna hanolux video
peter van asbroeck sauna peter van asbroeck sauna
infrarood sauna hanolux video infrarood sauna hanolux video
sanarium sauna sanarium sauna
showroom hanolux turnhout showroom hanolux turnhout
voordelen ir sauna voordelen ir sauna
triosol infraroodcabine triosol infraroodcabine
winter!feest! hanoulx winter!feest! hanoulx
buiten!feest! hanolux buiten!feest! hanolux
hoe vaak trainen fitness hoe vaak trainen fitness
fitness hometrainer biketrainer fitness hometrainer biketrainer
bubbelbad testen bubbelbad testen
materialen tuinmeubelen materialen tuinmeubelen
oklahoma bbq hoe oklahoma bbq hoe
video hanolux buitenkeuken gene bervoets video hanolux buitenkeuken gene bervoets
video hanolux tuinmeubelen video hanolux tuinmeubelen
revalidatie fitness revalidatie fitness
tuinemeubelen kuisen zomer tuinemeubelen kuisen zomer
hoe trainen fitness hoe trainen fitness
service hanolux review service hanolux review
beste-fitnesstoestel beste-fitnesstoestel
wat is het beste fitnesstoestel wat is het beste fitnesstoestel
video hanolux bubbelbad video hanolux bubbelbad
hotspring spa nxt hotspring spa nxt
wat is een swim spa wat is een swim spa
indirect grillen bbq indirect grillen bbq
veel tijd onderhoud jacuzzi veel tijd onderhoud jacuzzi
video hanolux bubbelbad video hanolux bubbelbad
loopband fitness review loopband fitness review
BBQ-pizza-oven BBQ-pizza-oven
video hanolux fitness video hanolux fitness
merken tuinmeubelen merken tuinmeubelen

 

Bewaren