Wedi stoomcabines

Een Wedi stoombad op regelmatige basis heeft tal van heilzame therapeutische effecten, zowel fysiek als psychisch. De aangename warmte verbetert uw bloedcirculatie en de werking van al uw organen. Meer voedingsstoffen en zuurstof worden door uw lichaam rondgevoerd. Een stoombad is ideaal om uw spieren en pezen snel te laten recupereren na een sportinspanning. De grote hoeveelheid vocht verzacht en heelt eventuele ademhalingsproblemen zoals astma, sinusitis en verkoudheid. De warmte doet u transpireren zodat u alle opgeslagen afvalstoffen uitzweet en zodat uw huid zacht en soepel wordt. Een stoombad heeft tenslotte ook een positieve invloed op uw algehele immuunsysteem.

Het Duitse Wedi staat bekend om z’n praktische en modulaire aanpak zoals direct betegelbare bouwelementen en designmodules. Het is een firma naar het hart van elk vakwerker. Zij verstaan de kunst om gemakkelijk monteerbare modules te verenigen met kwaliteit en design. ‘Eenvoud en veelzijdigheid’ is hun handelsmerk.

 

Waarom kiezen voor een stoomcabine van Wedi?

Een praktische en degelijke stoomcabine

Een degelijke afwerking en een goede isolatiewaarde zorgen voor een laag energieverbruik. Alle materialen zijn ecologisch gecertificeerd. Alle stoomcabines worden bovendien op zorgvuldige wijze bij u thuis geplaatst zodat ze perfect in uw ruimte inpassen. Degelijkheid staat voorop!

Wij verzorgen uw project van begin tot eind

Bij Hanolux volgen wij uw droomproject op, of het nu gaat over een eenvoudige stoomcabine of een volledige wellnessinrichting op maat, van begin tot eind. We hebben een uitgebreide ervaring in het adviseren, ontwerpen, uittekenen en plaatsen van wellness op maat en we hebben zelf alle vakmensen in huis om uw project tot een goed eind te brengen, zodat er geen externe partners meer bijgehaald moeten worden.

Uitgebreid gamma designelementen

Glazen deuren, afgeronde vormen, wellnessligbanken met prachtig houten onderstel, speciaal gevormde kranen, betegelde versieringen, … In het uitgebreide gamma designelementen van Wedi dat gaat van klassiek tot gedurfd modern vindt u zeker uw keuze!

Extra’s

Alles dat van uw stoomcabine een oase van welbehagen maakt. Massagedouches met sproeiers aan de zijkant, ontspannende lichtspelen met instelbare kleuren, verwarmde zit- en ligbanken, …

 

 

Maatwerk & zelfbouw

Wenst u maatwerk? Inbouw in uw badkamer? Alles is mogelijk! Onze wellness experten begeleiden u van begin tot eind met uw project. Samen gaan we op zoek naar de ideale stoomcabine die het best bij u past. Wij hebben bij Hanolux bovendien alle benodige materialen en alle vakmensen in huis, zodat u geen externe vakmensen hoeft te contacteren. Voor een stoombad op maat en zonder zorgen…

 

De koffie staat klaar

Spring binnen in onze showroom van maar liefst 3000m² in Turnhout voor uw prijs & advies op maat.
Onze wellness specialisten gaan graag samen met u op zoek naar uw ideale stoomdouche.

De koffie staat alvast klaar!

Maak een afspraak

Hanolux logo

Bewaren