Sunshowers

Zonlicht is mits goed gedoseerd essentieel voor ons welzijn. Wij halen uit de zon de belangrijke vitamine D die via kalkstabilisatie voor sterke botten zorgt, de samenstelling van uw bloed reguleert en het immuunsysteem verbetert. Naast zonlicht is ook infrarood licht een zegening voor het lichaam. De zachte warmte activeert de bloedsomloop, verhoogt de weerstand en verlicht spier- en gewrichtspijn.

Sunshower heeft speciale zonne- en infraroodstralers ontwikkeld voor in de natte ruimte. De Sunshower is een gestileerde ingebouwde straler die u in uw douche of stoomcabine plaatst. Geniet van een deugddoende douche en profiteer tegelijkertijd van de weldadige werking van deze functionele en stijlvolle vitaminelamp!

Sunshower heeft 4 modellen: de Pure White infrarooddouche, de Pure White XL infrarooddouche, de Combi White infrarood- en UVdouche, en de Deluxe White infrarood- en UVdouche.

 

ONTSPANNEND EN PIJNVERLICHTEND

Dit warme licht dringt tot diep in de huid door en zorgt voor een directe, aangename warmte waardoor de bloedvaten verwijden en schadelijke stoffen sneller worden afgevoerd

VITAMINE D

speelt een belangrijke rol in uw immuunsysteem en zorgt ervoor dat u gezond en energiek blijft

IN ELKE PRIJSKLASSE

verschillende groottes voor elke badkamer, in elke prijsklasse

GEZOND UV LICHT

dankzij de sunshower mist u uw dosis gezond zonlicht niet

 

Waarom kiezen voor een sunshower?

Een verdubbeling van vitamine D

Onder invloed van UV-licht maakt de huid vitamine D aan. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat vitamine D een belangrijke rol speelt in uw immuunsysteem, een onderdeel is van de calciumhouding, voor sterke botten zorgt, en preventief werkt tegen kanker. Regelmatig gebruik van de Sunshower in de wintermaanden verdubbelt het vitamine D-gehalte en houdt het op een gezond, zomers niveau.

Een verantwoorde dosis UV licht

De Sunshower geeft een lage, verantwoorde dosis UV-licht. Door de Sunshower dagelijks te gebruiken went uw huid geleidelijk aan het zonlicht en zal de huid op een natuurlijke, verantwoorde wijze pigment aanmaken. Het hele jaar door heeft u een gezond kleurtje en in de zomer kunt u beter tegen de zomerzon. De ingebouwde timer heeft een maximale bruiningstijd van tien minuten.

Ontspannend en pijnverlichtend

Sunshower werkt met kortegolf infraroodstraling. Dit warme licht dringt tot diep in de huid door en zorgt voor een directe, aangename warmte waardoor de bloedvaten verwijden en schadelijke stoffen sneller worden afgevoerd. Zo worden stijve spieren en gewrichten soepel en wordt pijn verlicht. Vooral personen met rug-, nek- en reumaklachten hebben baat bij gebruik van infrarood, maar het is ook ideaal voor sporters en mensen die zich willen ontspannen.

Versterkt de immuniteit en stimuleert hart en bloedsomloop

De infraroodstralen van onze infraroodcabines zorgen ervoor dat uw bloedsomloop gestimuleerd wordt. Dit zorgt op zijn beurt voor een sterker hart, een betere weerstand, een betere werking van de organen en een gezonder leven.

Hoogstaande techniek

In technisch opzicht is de Sunshower helemaal veilig. De Sunshower is speciaal ontwikkeld voor gebruik onder de douche en voldoet aan strikte Europese richtlijnen. Daarvan getuigen het TÜV-keurmerk en het CE-keurmerk.

 

Ons topmerk

sunshower hanolux

 

De koffie staat klaar

Spring binnen in onze showroom van maar liefst 3000m² in Turnhout voor uw prijs & advies op maat.
Onze wellness specialisten gaan graag samen met u op zoek naar uw ideale sunshower.

De koffie staat alvast klaar!

Maak een afspraak

Hanolux logo

Bewaren

Bewaren