Swimspa’s

Swimspa’s zijn baden waarin een sterke stroming wordt gegenereerd door een aantal sterke jets. Zwem tegen de stroming in en train op die manier gewoon bij u thuis in uw eigen wellnessbad. Zwemmen is de gezondste sport die er is, met een optimale belasting van uw volledige lichaam.

Er zijn verschillende mogelijkheden binnen de swimspa’s. U kan kiezen voor een 1-volume spa waar in dezelfde whirlpool een kant is om te zwemmen en een kant om te ontspannen, voor de 2-volume variant met apart zwem- en bubbelbad, en voor een trainingsvariant die helemaal gericht is op de professionele zwemmer.

Gericht op de sportieveling die thuis wil werken aan zijn gezondheid en daarnaast ook ontspanning en hydrotherapie belangrijk vindt.

 

BOVEN GROND/ INBOUW

kan zowel boven de grond geplaatst worden als ingebouwd zoals een zwembad

GEAVANCEERDE BESTURING

regel de meerdere jets, verschillende temperaturen per kuip, lichten en veel meer

ZWEMRUIMTE

zwem tegen de stroming op uw eigen tempo en werk aan uw conditie

BUBBELBAD

geniet van een volledig hoogwaardig bubbelbad in uw swimspa

 

Waarom kiezen voor een swimspa?

Voor uw conditie

Als u in vorm wenst te blijven bieden de Swimspa’s van Riptide een belangrijk voordeel in uw dagelijkse conditietraining. In tegenstelling tot andere trainingsvormen geeft zwemmen in de krachtige tegenstroom van de Swimspa uw lichaam snel weer energie zonder het te zwaar te belasten.

Neemt weinig plaats in bij u thuis

De Riptide Swimspa’s zijn veel compacter dan gewone zwembaden en daarom kan de beschikbare ruimte, zowel in als boven de grond, veel gunstiger gebruikt worden.

Sport en ontspanning in een kwaliteitsbad

Met een thermostatisch gestuurde watertemperatuur tot 40°C kan u na het zwemmen rustig uitblazen. Door de zeer moderne filter- en zuiveringsinstallaties is er aan de Riptide Swimspa’s weinig poetswerk, en bent u samen met uw familie en vrienden zeker van veilig badplezier telkens u een duik neemt.  De makkelijk te verwijderen, geïsoleerde afdekking en de isolatie rond de kuip van de Riptide Swimspa’s houden de lopende kosten zeer laag.

Pionier in België: expertise en service staan voorop

Hanolux is één van de oudste verdelers van baden in België. Vertrouw op onze ervaring en geniet van de best mogelijke service. Wij begeleiden u graag naar uw ideale swimspa, niet altijd diegene met het hoogste prijskaartje. Bij Hanolux komt de klant eerst en begeleiden de wellness experten u graag van begin tot einde bij het uitkiezen en plaatsen van een swimspa bij u thuis.

Samen plezier

Relax met familie en vrienden in het spa-gedeelte en hou zwemwedstrijdjes in de stroming… Gezond plezier gegarandeerd!

 

Alleen topkwaliteit

riptide

 

 

Eén-volume swimspa’s

riptideswimspa-hydros_lifestyle2De één-volume swimspa’s hebben een zwemzijde én een spazijde in één bad. De verschillende jets in de zwemzijde zijn ontworpen voor de gemotiveerde trainer. Om het even hoe snel u zwemt of welke zwemslag u gebruikt, u zult de kanten nooit raken.

Watersnelheid, luchtstroom en richting van elke jet zijn individueel regelbaar, zodat u aan een gelijkmatige snelheid kan zwemmen. De bovenste jets worden bediend om een optimale zwemweerstand te creëren en de onderste jets om de zwemmer het nodige drijfvermogen te geven. Na de training kunt u als beloning voor uw inspanning uitrusten in de heerlijke spazijde.

Twee-volume swimspa’s

poseidon-A copyDe 2 aparte watervolumes in de twee-volume swimspa’s garanderen een lekker warme spazijde en een zwemzijde met een lagere temperatuur die beter geschikt is voor een inspannende training. De spazijde biedt plaats voor meerdere volwassenen en is voorzien van krachtige hydrotherapiejets, waterval en LED-verlichtingssysteem.

De zwemzijde beschikt over krachtige en regelbare jets om een gelijkmatige tegenstroom te garanderen. Door de afscheiding tussen beide watervolumes voelt u zich in het spagedeelte echt onstpannen en uit bereik van uw trainende medezwemmer. Deze laatste traint dan weer in alle comfort en veiligheid.

Trainingsbaden

atlantis-deck_extraDe trainingsbaden zijn specifiek ontwikkeld voor de overtuigde sporter met speciaal ontwikkelde jets of zwemstangen die u een geavanceerde training garanderen. In sommige trainingsbaden is er geen spagedeelte aanwezig en in andere baden dan weer wel.

U kan kiezen tussen verschillende groottes, naar gelang uw beschikbare ruimte, en tussen verschillende systemen. De jets geven een zuivere turbulentievrije tegenstroom en kunnen in kracht aangepast worden aan het zwemvermogen van de sporter. Het systeem met de zwemstang wordt door vele topsporters gebruikt. Hier zwemt u tegen de elastische trekkracht van een flexibele stang in. Hoe snel of traag u ook zwemt, de stang houdt u in het midden van het zwembad. Een ongeëvenaarde zwemervaring!

 

Boven de grond of inbouw?

Kies zelf hoe & waar u uw swimspa wilt plaatsen. Wil u hem graag boven de grond of wil u liever inbouw, zoals een zwembad? Alles kan. Wij hebben ervaring in beide systemen.

 

 

De koffie staat klaar

Spring binnen in onze showroom van maar liefst 3000m² in Turnhout voor uw prijs & advies op maat.
Onze wellness specialisten gaan graag samen met u op zoek naar uw ideale swimspa.

De koffie staat alvast klaar!

Maak een afspraak

Hanolux logo

Bewaren

Bewaren