Swimspa’s van Jacuzzi®

Jacuzzi® Swimspa’s zijn zwemspa’s waarin een sterke stroming wordt gecreëerd door een aantal krachtige jets. Zwem tegen de stroming en train gewoon bij u thuis in uw eigen wellnessbad. Zwemmen is de gezondste sport die er is, met een optimale belasting van uw volledige lichaam.

Er zijn 2 verschillende reeksen binnen de swimspa’s van de enige echte Jacuzzi®. De J-4000 performance collectie en J-3000 fitness collectie, beiden met hun eigen karakter en voordelen.
De laatste technologie van Jacuzzi® zorgt voor een aangename zwemervaring in combinatie met de beroemde massagejets in het lounge gedeelte van de zwemspa. Zo gaat u van een stevige work-out naadloos over naar pure ontspanning.

Swimspa’s zijn ideaal voor sportievelingen die ook willen relaxen in een bubbelbad of gezinnen die meer uit een bubbelbad willen halen.

Jacuzzi swimspa kopen zwemspa hanolux

Waarom kiezen voor een swimspa?

Voor uw conditie

Als u in vorm wenst te blijven bieden de swimspa’s van Jacuzzi® een belangrijk voordeel in uw dagelijkse conditietraining. In tegenstelling tot andere trainingsvormen geeft zwemmen, tegenin de krachtige tegenstroom van de zwemspa, uw lichaam een complete en gezonde training.

Ook botst u niet tegen de klassieke beperkingen van een zwembad bij u thuis. Doordat u ter plaatse kan blijven zwemmen krijgt u een efficiëntere en comfortabelere training, zonder dat uw zwemritme wordt onderbroken door te draaien in uw zwembad.

Neemt weinig plaats in bij u thuis

De Jacuzzi® Swimspa’s zijn veel compacter dan gewone zwembaden en daarom kan de beschikbare ruimte, zowel in als boven de grond, veel gunstiger gebruikt worden.
Bovendien kunt u door middel van de temperatuurregeling het hele jaar door genieten van water in uw tuin. Zet het water van de swimspa simpelweg wat warmer in de winter en frisser in de zomer.

Sport én ontspanning

Zwemmen tegen de stroming, watergymnastiek, recreatief ontspannen? Het kan allemaal in een swimspa! Bovendien is er ook altijd een relax sectie in de swimspa waar u kan genieten van de medisch gerenommeerde watermassage van Jacuzzi, ideaal om te ontspannen na uw work-out.

Pionier in België: expertise en service staan voorop

Hanolux is één van de eerste verdelers van bubbelbaden in België en bestaat bijna 50 jaar. Vertrouw op onze ervaring en geniet van de best mogelijke service. Wij begeleiden u graag naar uw ideale swimspa, niet altijd diegene met het hoogste prijskaartje.
Bij Hanolux komt de klant eerst en begeleiden onze wellness experten u graag van begin tot einde bij het uitkiezen en plaatsen van een zwemspa bij u thuis.

Bovengronds of ingewerkt?

De keuze is volledig aan u! Wij verzorgen sowieso de plaatsing en installatie tot bij u thuis.

Bewaren

Bewaren

De verschillende swimspa reeksen van Jacuzzi®

J-4000™ Performance Zwem-spa’s

Voor de beste zwemervaring op de markt biedt de Jacuzzi® J-4000™ collectie van zwemspa’s een combinatie van de ultieme watertechnologie en de therapeutische kracht van Jacuzzi® PowerPro® Jets. Onze PowerPro® zwemstroom jets worden standaard geleverd met een brede zwemstroom die gemakkelijk voor iedereen aan te passen is, of u nu een beginner of triatleet bent, dit met onze swim selector control.

De soepele ruime stroom biedt een variatie aan weerstanden, van een krachtige stroom voor zwemmers tot een een zachtere stroming voor aquatische oefeningen.

De standaard ingebouwde zacht aanvoelende bodem biedt u de mogelijkheid om uw oefeningen te doen met minder belasting op spieren en gewrichten dan op het droge.

Wanneer uw training voorbij is, of voor diegenen die willen ontspannen en tot rust komen na een lange dag, zijn vier ergonomisch ontworpen stoelen aanwezig, inclusief een cool-down stoel voorzien van PowerPro®-jets, elk met een unieke jetconfiguratie voor de échte Jacuzzi® hydromassage.

J-3000™ Fitness Zwem-spa’s

De Jacuzzi® J-3000™-collectie is perfect voor aquafitness en familieplezier. De kracht van een low-impact watertraining, gecombineerd met het entertainment van een zwembad dat u het hele jaar door kan gebruiken.

De J-3000™ Zwem-spa beschikt over onze PowerPro® Swim Active Flo Jet-zwemstroom, perfect voor zwemmen tegen de stroming en weerstandsoefeningen. Onze zacht aanvoelende bodem met extra grip, wordt standaard meegeleverd voor jogging met lage impact en wandelen, dat net zoveel calorieën verbrandt als activiteit op het droge. Een uitstekende oefening om gewrichtspijn en blessures te beheersen of te voorkomen.

Ook zijn er vier, ergonomisch ontworpen zittingen, waarvan twee hydromassage zittingen met elk een unieke jet-configuratie waarin u kan genieten van een therapeutische behandeling na het zwemmen, of om te gebruiken voor ontspanning en genot na een lange dag.

Van work-out tot pure ontspanning

Meer dan een klassieke zwemspa

powerpro-swim-current-jet

PowerPro® Swim Current Jet
Deze brede stroming is ontworpen om ervoor te zorgen dat het water goed stroomt en genereert een soepele voorspelbare stroming zonder turbulentie voor een geavanceerde zwemervaring.

Swim Selector Control
Van beginner tot professional. Getimede trainingsmodus: voor degenen die een strikt trainingsregime hanteren. Trainingsprogrammamodus: Grote variatie aan vooraf gedefinieerde trainingen. Handmatige trainingsmodus: Geeft u maximale waterstroomregeling. Produceert 10km/u stroming van het water.

Schelp-ontwerp
Het beste voor zowel zwemmen als ontspannen. Dankzij de vorm van de kuip wordt golfslag tegen gegaan en krijgt de waterstroming bij de zittingen een transportband-effect.

Elite Hydromassage.
Meer jets staan niet altijd gelijk aan een betere ervaring, maar de juiste jets wel. Van de perfecte mix van lucht en water tot de zorgvuldige plaatsing van elke exclusieve PowerPro® zwemjet, wij leveren de optimale massage.

ClearRay® UV-C technologie
Maakt het water onmiddellijk helder dankzij door de natuur geïnspireerd ultraviolet licht om ziekteverwekkers in het water te neutraliseren. UV-C-technologie wordt al jaren in de botteling- en drankenindustrie, gemeentelijke waterplanten, ziekenhuizen, aquaria en meer gebruikt. Neutraliseert 99,9% van watergedragen ziekteverwekkers.

Solide frame
Het frame in vaste toestand is perfect voor installaties die gedeeltelijk in de grond zijn gewelfd en biedt een stevig frame voor naadloze integratie in terrasplanken of metselwerk-rand.

water watch jacuzzi

Waterwatch™
Het enige zwemhorloge speciaal gemaakt voor zwemspa’s. Draag uw coach om uw pols, analyseer uw resultaten, en volg uw prestaties, calorische output, afstand, tijd, ronden, intervaltijden en meer. Concurreer met anderen over de hele wereld. Biedt ook hartslagmeting met trillingen en feedback.

Bij aankoop van uw swimspa van Jacuzzi, krijgt u gratis een waterwatch.

Aqua Fitness-pakket (optioneel)
De toevoeging van dit fitnesspakket maakt van elke zwemspa een universele aquatische gym. De weerstandsbanden voegen een andere dimensie toe aan uw training en kunnen overal in uw zwemspa worden gebruikt binnen het oefen-of zwemtankgebied. De weerstandsbanden creëren een volledig bewegingsbereik en helpen de spierontwikkeling te bevorderen.

Laat u overtuigen door een testsessie in onze 3000m² showroom en voel zelf het verschil!

De koffie staat klaar

Spring binnen in onze showroom van maar liefst 3000m² in Turnhout voor uw prijs & advies op maat.
Onze wellness specialisten gaan graag samen met u op zoek naar uw ideale swimspa.

De koffie staat alvast klaar!

Maak een afspraak

Hanolux logo