Zit er een vuurproever in jou?

Ervaar de Traeger pellet barbecues in levende lijve

Bezoek onze showroom
...
Op hete kolen voor je volgende BBQ?

Learn how to do it right

Ben jij een gepassioneerde hobbykok met een verfijnde smaak voor heerlijk eten? Heb je interesse in de kunst van het grillen? Dan moet je zeker kennis maken met de ongeëvenaarde wereld van outdoor cooking met Traeger.

Krijg tips van onze BBQ-expert

Krijg tips van onze BBQ-expert

In onze ruime showroom van 3.000 m² staat een grillexpert je graag met bakken advies bij. Een meat & greet met antwoorden op al je brandende BBQ-vragen!

Ervaar deze nieuwe manier van barbecueën

Ervaar deze nieuwe manier van barbecueën

Traeger respecteert zowel de kracht van low & slow cooking als van high & fast koken. Hiermee haal je alles in huis om een echte grillmeester te worden.

Ontdek de eindeloze opties van Traeger

Ontdek de eindeloze opties van Traeger

De recent vernieuwde lijnen Ironwood en Timberline verrassen elke barbecuefan. Echte Vuurproevers staan versteld van al de mogelijkheden.

Geïnteresseerd in de kunst van het grillen?

Kom langs in onze showroom en ontdek de barbecue-afdeling

Zit er een Vuurproever in jou? Wil jij thuis grillen op barbecues van absolute wereldklasse? Dan vind je gegarandeerd iets naar jouw smaak in onze ruime barbecue-afdeling. 

Laat je e-mailadres hier achter, en dan houden we je op de hoogte van al ons BBQ-nieuws en toekomstige evenementen die je interesseren.

Krijg een starterspakket bij je aankoop

Haal voor 16.07.2023 één van onze Traeger pellet barbecues en krijg een starterspakket cadeau. Een geschenk inclusief beschermhoes, 2 zakken pellets, 1 kruidenrub en 1 BBQ-saus. Zo ben je helemaal klaar om te vlammen!

Hanolux Timberline front
The original wood pellet grill

Traeger Pellet Barbecue

Word een echte grillmeester met de set-and-forget buitenkeukens

van Traeger en leer vernieuwend barbecueën met de klassieke houtvuursmaak. De vurige droom van elke barbecue lover! 

Bereid eindeloos veel gerechten op de vernieuwde Ironwood en Timberline series en spendeer meer tijd met je gasten. 

Ontdek alles over Traeger

hanolux TFB61RLG ironwood lifestyle traeger timberline 1300 pellet grill lifestyle versatility hanolux TFB93RLG ironwood xl lifestyle hanolux TFB93RLG ironwood xl lifestyle
hanolux timberline hero hanolux timberline lifestyle hanolux timberline lifestyle hanolux TFB93RLG ironwood xl lifestyle
Grating background
De ultieme outdoor cooking ervaring

Ontdek de nieuwste series van Traeger

De Traeger barbecue series Timberline en Ironwood zijn compleet vernieuwd. Deze all-American set-and-forget barbecues kregen tal van nieuwe upgrades. Dat zorgt voor nog intensere smaaksensaties.

Timberline

Timberline

Ben jij een BBQ’er in de vier seizoenen? En wil je je richten op het roken van grotere stukken vlees? Dan is de Timberline Grill de beste keuze voor jou. Dankzij heel wat nieuwe features garandeert hij bakken smaak.

De grootste verschillen met de Ironwood series? Timberline beschikt onder andere over een inductievuur, kastje met zelfsluitende deurtjes, RVS-roosters en 2 extra draadloze vleesthermometers.

* De Timberline serie bevat een klassiek model en een XL-versie.

Ironwood

Ironwood

Een echte zomerbarbecuer? En bovendien vooral een griller, eerder dan een brader of roker? Dan is Traeger's Ironwood beter geschikt voor jou. Met een XL-grilloppervlak organiseer jij de gezelligste bbq's en spendeer je meer tijd aan tafel.

Ironwood-modellen zijn alleen aan de zijkant geïsoleerd, waardoor ze meer pellets verbruiken. Maar het betaalbaar prijskaartje maakt het de investering zeker waard!

* De Ironwood serie bevat een klassiek model en een XL-versie.

Extra smaakmakers

Om het áf te maken

Pellets

Pellets

Traeger’s premium houtpellets zijn gemaakt met 100% natuurlijk, volledig voedselveilig hardhout. Ze zorgen keer op keer voor een perfecte verbranding en een heerlijk houtgestookte smaak. Verkrijgbaar in 6 soorten.

Sauzen

Sauzen

Til je smaaksensatie naar een hoger niveau met de pittige BBQ-sauzen van Traeger. Apricot, Texas Spicy of de Traeger ‘Que Classic, voor welke ga jij?

Rubs

Rubs

Voor zowat alles op je barbecue hebben wij een perfecte kruidenmix klaar. Klaar om te watertanden? Gebruik ze als een dry rub of strooi ze als smaakmaker in je bereidingen.

Accessoires

Accessoires

De Ironwood en Timberline series hebben een kliklijn rondom het volledige toestel. Hieraan bevestig je eenvoudig heel wat handige accessoires. Een keukenrolhouder, spatel of extra werkblad nodig? Easy!

Meer over Hanolux

Masters of Wellness & Outdoor Living

Hanolux showroom

Als vaste waarde in onze sector weten we bij Hanolux al meer dan 50 jaar onze klanten te verwennen.

In onze showroom van 3.000 m² vind je naast multifunctionele luxebarbecues, zoals die van Traeger en Ofyr, ook de authentieke Jacuzzi®'s, kwaliteitsvolle sauna's en stoomcabines. Zelfs comfortabele tuinmeubelen en stijlvolle verwarmingselementen hebben we.

Onze in-house tekenaars, interieurvormgevers en professionele plaatsers hebben alle expertise om jou als klant een totaalconcept aan te bieden. Samen realiseren we een eeuwige vakantiesfeer in jouw exterieur!

Kom langs in onze showroom en merk het verschil

Zit er een vuurproever in jou?

Ontdek de bbq-afdeling in onze showroom

Maak een afspraak