Stock Deals op Jacuzzi® 🎉

Ja, ik wil een top deal
accessories-pellets.jpg

Traeger Pellet BBQ

Door de buitengewone precieze temperatuursturing kan u zowat alles bereiden op deze pellet BBQ. Wij denken aan grillen, roken, bakken, braden en zelfs stoven met uw buitenkeuken. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos en u zal nooit meer moeten gokken of dat uw BBQ warm genoeg is!

De pellet BBQ van de toekomst

De Traeger Pellet barbecues zijn de nieuwste manier van buiten barbecueën. Met pellet barbecues kan je zowat elk gerecht bereiden op uw buitenkeuken met een houtvuur-smaak.

De gratis app en besturingsprogramma bevatten een brede collectie recepten waardoor uw BBQ het zware werk overneemt en u deze zelfs vanop een afstand kunt aansturen. Nooit meer twijfelen over de juiste temperatuur, verschillende pellet smaken, een simpel gebruik en onderhoud, maar vooral een absoluut vernieuwende manier van barbecueën met de klassieke houtvuur smaak.

De nieuwste manier van barbecueën

traeger-pellet-barbecue-bbq-hanolux-timberline-pro-ranger-28.jpg

Meer keuze, meer smaak

Kies een uitgebreid aanbod pellets die elk een nieuwe dimensie van smaak toevoegen aan uw gerechten of snuister door alle verschillende bbq kruiden en sauzen van Traeger.

Zo geeft u net dat ietsje meer aan uw eigen creaties.

traeger-pellet-barbecue-bbq-hanolux-timberline-pro-ranger-25.jpg

Een veelzijdige Barbecue

Door de buitengewone precieze temperatuursturing kan u zowat alles bereiden op deze Traeger pellet grill. Wij denken aan roken, grillen, bakken, braden en zelfs stoven met uw buitenkeuken.

De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos en u zal nooit meer moeten gokken of dat uw BBQ warm genoeg is!

traeger-pellet-barbecue-bbq-hanolux-timberline-pro-ranger-24.jpg

Kookprogramma’s en App

Uw Traeger grill komt standaard met allerlei verschillende kookprogramma’s voor een kookboek vol gerechten. Laat uw pellet BBQ het werk doen en bak uw gerechten tot de perfectie terwijl u uw gasten entertaint.

Een stapje verder? Via de Traeger app vind je nog meer gerechten, een timer en kookprogramma’s. Bovendien kan je via je smartphone ook de temperatuur en het kookprogramma naadloos opvolgen en de barbecue aansturen

Bekijk onze andere modellen

15501998-c-presssection-2015-s-performer-deluxe-gourmet-bbq.jpg

BBQ's op onze webshop

Bekijk een kleine selectie van ons barbecue assortiment op onze webshop.

Niet gevonden wat je zocht? Stuur een berichtje naar één van onze specialisten of spring binnen in onze 3000m² showroom in Turnhout.

Bekijk onze webshop